Motosiklet test ediyor musunuz ?
Reklamlar
-
Arkadaslar selam,
Ya 10 yildir bi gecen sene bmw test ettim o kadar.(honda modelleri haric).Sizler arada ktm,dukati,harley falan test yapiyo musunuz ?
Youtube da 2023 harley fatboy gordum,kirmizi bisey nedense canim bu motoru kullanmak istedi
Bi de baktim adamlarin testte actigi bir ton motor var,fatboy da var.
https://testrides.harley-davidson.com/tr_TR/
Bence aranizda fatboy a binen iki kisi ya vardir ya yoktur.Peki neden test etmiyosunuz ?
Hic mi merak etmediniz arnold abinin bindigi motoru ?
Bedava test yaa,hep usengeclik bunlar bence.
Neyse,arkadaslar,rezil olmiyim,bu motoru kullanmak zor degildir dimi
311 kg ,1800 cc cok ilginc bir deneyim olacak.
Bi istinye bebek besiktas turlayim,deneyimlerimi burda anlatirim artik.
Reklamlar
-
Ben de şimdiye kadar sadece HD Iron test etmistim. Ama iki motor gidiliyor, motoru alıp gidemiyorsunuz, birisi başka bir motorla size önden refakat ediyor.
-
HD A Ehliyet istemeseydi sürmüştüm, firma çok ilgili.
Başvurudan sonraki şehrimde ilk test sürüşü açtıklarında aradılar, A ehliyetim olmadığını muhtemelen 6 ay içinde almış olacağımı söyledim, bir sonrakine arayıp önden size yer ayıralım mı dediler, arayın dedim ( aramazlar diye düşünerekten )
Adamlar harbi harbi şehrimdeki bir sonraki test sürüşünden önce daha medyaya, internet sitelerine bilgi girmeden öncesinde aramışlardı, hatta şakayla karışık A ehliyetinizi tamamladı iseniz sizi HD test sürüşüne bekliyoruz demişlerdi.
Beni aradıklarından 1-2 hafta sonra mail olarak bildirdiler sonrasında youtuberlerin sayfalarında da görmeye başladım.
Tabi ki ehliyeti alamadığım için süremedim halen içimde uktedir.
-
Hırbo şortla gitmezsin test sürüşüne değil mi :D
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Yanık keratin de pek pis kokar ya.
-
Niki abi naber ya.52 yasinda oldugunu bilmiyodum,gecen yazincs gordum..artik sana abi dicem.
Sana bisey danismam lazim.Sifir corolla aldik,yillik bakimi geldi.diyorum ki yetkili servise gidip opulmeye gerek yok.
7000 km oldu,bir sorun olsa cikardi.Zaten ustun japon kalitesi ne arixa cikarabilir di mi ?
Sen olsan ne yapardin ?
Gider liqui moly yagimi alirim,servisin ucuz varil yagina gore cok daha iyidir.Ne diyosun ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------
Cyan adlı üyeden alıntı
Yanık keratin de pek pis kokar ya.
Ooo keratin
Gecen istinye parkta is arkadasi kizlarla yemek yiyoruz,risottomdan kil cikti,garsonu cagirdim dedim bunun icinde keratin var.(ortamina gore kil dedigim de oluyor)
Anlamadi,en son kil demek zorunda kaldim.sen soyleyince aklima geldi bu olay eheh ;)
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Niki abi naber ya.52 yasinda oldugunu bilmiyodum,gecen yazincs gordum..artik sana abi dicem.
Sana bisey danismam lazim.Sifir corolla aldik,yillik bakimi geldi.diyorum ki yetkili servise gidip opulmeye gerek yok.
7000 km oldu,bir sorun olsa cikardi.Zaten ustun japon kalitesi ne arixa cikarabilir di mi ?
Sen olsan ne yapardin ?
Gider liqui moly yagimi alirim,servisin ucuz varil yagina gore cok daha iyidir.Ne diyosun ?
7000 km çok az değil mi , yeni nesil otomobillerin yağ değişim periyodu 15 ila 20.000 km civarıydı...yetkili servise gitmesen bile herhangi bir geri çağırma olduğunda yararlanırsın , benim eski 2013 Vstrom u ilk bakım için bile servise götürmedim ama sargı değişimi için servise çağırdılar değiştirttim..bazı insanlar için ise servis kaydı önemlidir tercih senin..hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
-
7000 km çok az değil mi , yeni nesil otomobillerin yağ değişim periyodu 15 ila 20.000 km civarıydı...yetkili servise gitmesen bile herhangi bir geri çağırma olduğunda yararlanırsın , benim eski 2013 Vstrom u ilk bakım için bile servise götürmedim ama sargı değişimi için servise çağırdılar değiştirttim..bazı insanlar için ise servis kaydı önemlidir tercih senin..hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
1 yil oldu ondan.Km yi dolduramadik.
-
...
Ooo keratin
Gecen istinye parkta is arkadasi kizlarla yemek yiyoruz,risottomdan kil cikti,garsonu cagirdim dedim bunun icinde keratin var.(ortamina gore kil dedigim de oluyor)
Anlamadi,en son kil demek zorunda kaldim.sen soyleyince aklima geldi bu olay eheh ;)
Kıl diyecektim de ona da bir şey bulurdun sen, tedbirli davrandım. Hem kıl da olsa tüy de olsa saç da olsa tırnak da olsa yün de olsa hepsi aynı; keratin. Daha kapsayıcı.
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Kıl diyecektim de ona da bir şey bulurdun sen, tedbirli davrandım. Hem kıl da olsa tüy de olsa saç da olsa tırnak da olsa yün de olsa hepsi aynı; keratin. Daha kapsayıcı.
Dogru...
Görusmeyeli vstrom almisin..birax bekleseydin transalp alabilirdin.. ahhhh hic danismsdan is yapiyosun.
Neyse,saglik.olsun kendini kanitlamis motor en azindan
-
1 yil oldu ondan.Km yi dolduramadik.
Çok kısa mesafelerde yada sürekli şehir içi durkalk trafikte kullanılmıyorsa bir yılda yağda sıkıntı olmaz , şimdi tam sentetik yağlar gerçekten muazzam etkililer, sen yağı 10.000 de değiştir..
-
Dogru...
Görusmeyeli vstrom almisin..birax bekleseydin transalp alabilirdin.. ahhhh hic danismsdan is yapiyosun.
Neyse,saglik.olsun kendini kanitlamis motor en azindan
Transalp düşündüm de 21/18 tel jant bana hitap etmiyor, ne kadar gelecek kaça gelecek, bize kalacak mı? Mağazada dokunduğum malı aldım. Zaten karakteristiğini sevdiğim bir motordu, ezelden beri iştahımı kabartırdı, V motor da kullanmadık demeyiz. Limuzin gibi vallahi, fazla güçlü de değil (kg başına güç CB500F'ten sadece %30 fazla), cuk oturdu, iyi ki almışım kararımdan çok memnunum
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Transalp düşündüm de 21/18 tel jant bana hitap etmiyor, ne kadar gelecek kaça gelecek, bize kalacak mı? Mağazada dokunduğum malı aldım. Zaten karakteristiğini sevdiğim bir motordu, ezelden beri iştahımı kabartırdı, V motor da kullanmadık demeyiz. Limuzin gibi vallahi, fazla güçlü de değil (kg başına güç CB500F'ten sadece %30 fazla), cuk oturdu, iyi ki almışım kararımdan çok memnunum
O da dogru..
Ben de cok merak ediyorum bu aleti.Niki nin iddiali aciklamasina gore gs ten daha konforlutmus.
Espresso nun olmadigi bir gun tommy sen ben bulusalim da su motorla azicik tur attir.
Sen de alemin kralina binmis olursun hem eheh
-
O da dogru..
Ben de cok merak ediyorum bu aleti.Niki nin iddiali aciklamasina gore gs ten daha konforlutmus.
Espresso nun olmadigi bir gun tommy sen ben bulusalim da su motorla azicik tur attir.
Bana yüksek sele daha iyi olur, bu haliyle bacaklar çok rahat değil ama CB500F'ten bayağı iyi. Dengesini çok sevdim. Hayvan gibi uzun ama kalas gibi hissettirmiyor. Ben bu çirkin şeyi kim neden alır diye merak ederdim, aldıktan sonra anladım boşa 20 yıldır satılmıyormuş.
Espresso da gelsin, sert yazar ama aslında sert huylu değil .
-
O da dogru..
Oo benide haberdar edin ama Espresso gelmezse bende gelmem ;)
-
1 sene önce test sürüşü için kayıt yaptırdım. Halen bekliyorum
-
-
Ugur S. adlı üyeden alıntı
Vay anasini,ben de hsonu gunesli test ederim diye dusunuyodum. :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------
watercolours adlı üyeden alıntı
Ban kalktı mı? Ne oldu?
Kalkti.Bundan sonra fetocusuyle tarikatcisiyla ugrasmam.Biraz da siz ban yiyin.
-
Hoşgeldin banın kalktığına sevindim...
-
Tekrar hoş geldin forumun gülü.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)