Herkese Merhaba Sevgili Dostlar;

11 sene (2007-2018)Kawasaki EN500 kullandıktan sonra bizden artık geçti deyip motorumu satmıştım. İş için çeşitli illerde dolaşıp tekrar İstanbul'un trafiğine dönünce, herhangi bir yere varabilmek için 2 teker kullanma zorunluluğu yeniden hasıl oldu. Tamamen evden işe, işten eve kullanılacak bir cihaz olacağından, uzun gezilere çıkmayacağından, bir de sıvı bakımı/filtre değişimi gibi masrafları olmadığından Super Soco TC Max almayı düşünüyorum.

Forumda sadece ilk çıktığı zamanlarda açılmış, TC modeli ile yaşanan pişmanlıklarla ilgili bir başlık var. Oysa Ankara'da TC MAX modelini kullanan kurye bile gördüm. Motosiklet.net gibi bir bilgi paylaşım platformunda illa ki bu motora dokunmuş birileri vardır diye düşünüyorum. Kullanıp deneyimlemiş, ya da hala kullanmakta olan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmalarını rica ediyorum.

1 - Dolu Şarj ile mod 3'te Max 65 km gidebildiğini biliyorum
2 - Kuralkan gibi pek sevilmeyen bir distribütör tarafından getirildiğini biliyorum.
3 - Hepi topu 3,9 kW motor gücü olduğunu biliyorum
4 - 5 amperlik standart şarj aleti ile 8 saatten önce şarj edilemediğini biliyorum

Merak ettiklerim:
- 2020 yılında satılan modellerin pil kondüsyonu. 3. yılında pili elimize alıyorsak büyük sorun, zira motorun en pahalı parçası zaten pili. yenisi 1500 € civarında olması lazım.
- Ön-arka aynı deseni sağlayabilen bir lastik kombinasyonu bulamadım. Altındaki naylon lastiklerin yerine takılabilecek önerileriniz var mıdır?
- Bir de var olduğunu tahmin bile edemediğimiz bir sıkıntı ile karşılaşan oldu mu?

Kullanıcılarından biri görür de fikir beyan ederse çok müteşekkir olurum.

Sevgiler, saygılar