Bölgenizde lastik değişim ve balans fiyatları ne kadar ?
Bölgenizde lastik değişim ve balans fiyatları ne kadar ?
Gerekli Kuvvet Damarlarındaki ASİL KANDA MEVCUTTUR!
M.Kemal ATATÜRK
lastik değişim yerleri balans ücretsiz yapıyor İzmir'de. en azından benım gittiklerim.
Genel olarak lastik internette 5500 tl ise mekanlar 5750'e yapıyor. 5500 ün kaçı kar oldugunu bilmediğimden işcilik kısmını hesaplayamıyorum
bölgemizde lastik değişimi yapmıyorlar bile.
sakaryada da lastik değişicek bir firma yok en son araba lastikcisi bir abimizle tanıştım cross motor sevdalısı o gel ben değişir balansınıda ayarlarım dedide yaptı
yoksa ne fiyatı adam yok
Ben 20.Aralık'ta İstanbul Anadolu yakasında 120/70-ZR17 , 160/60-ZR17 Michelin Road 4 set + balans + sibop değişimleri + ön rulman değişimine nakit ve indirimli olarak 5600 TL ödemiştim.
Duzce yamaha servisi lastik degisimi ve balans yapiyor
arkadaşlar ve sayın abilerim. bir motosiklet tamirhanesi açmış bulunmaktayım. balans ve kurşun ağırlık hepsini hesaba kattığımızda ortalama maliyet 100tl motor başına. yinede piyasayı daha iyi koklamak adına fikirlerinizi ve bölge fiyatlarınızı istedim.
Şirinevler, Şirin lastik.
Yanlış hatırlamıyorsam 3 ay önce yazlıkları söküp, kışlıkları takmak ve balans ayarı 350 liraydı.
Fiyatlara bayağı şaşırdım. Kamyonun lastiği sök tak tamir vs yaptırıp 100 lira veriyorum. Tabi yolda kalınca oraya gelip yapanların insafına kalmış 1000e kadar yolu var.
İstanbul/Esenler de aralık 2022 de 17inç ön arka değişim+balans olarak 200tl fiyat verdim lastikleri kendim internetten aldım.
İster düşün... Kendini ister hayale kaptır...Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların.
Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır. Sevimli bir hayale açılırken kolların.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)