Xcity nin tek eksisi bence tipi yoksa bence xmas den bile güzel bir motor ama tipinden tutmadı millet çirkin falan dedi o zamanlar almadı ..
Ben n250'de karar kıldım. Domi 250 epey ağır, sürüşte hissettirmiyor ama dikkatli sürmek gerekiyor. Ayrıca yakıtı ve işletme giderleri n250'de daha ucuz olur. Ben 5 vites ve yağ soğutma olmasına takılmadım. Bende Honda Dio'dan geçiyorum ve ABS, yol tutuş, son hız, aydınlatma gibi gerekçelerle geçiyorum.
Ben de x city den devam etme kararı aldım motorumun grenaj tırnakları falan kırıktı onları yaptırıp kullanacağım. Malum param yok extradan verecek extradan motor alacak kadar. Bu şekilde devam edeceğiz bir müddet daha.
cevabına eklenti yapmışsın şimdi gördüm , bence kullandığın motordan keyif alamaman konsantrasyon eksikliğinden kaynaklanıyor, tabi bu sadece senin için geçerli değil genel bir durum , yarın 250 cc istediğin gibi vitesli motorun olsa bir süre sonra ondanda keyif alamayabilirsin , bu böyle devam eder , bu fanide 1200 cc bmw de var ama hafif minnak az yakan gayette konforlu ve yavaş gitmek zorunda olduğum için çook daha emniyetli 150 cc lik sukuterimlede seyehat etmekten keyif alıyorum, çünkü anın tadını çıkarmaya konsantre oluyorum, sürekli vay bu niye gitmiyor çekmiyor kaçmıyor kimse bakmıyor diye hayıflanırsam o seyehat çekilmez olur, diyebilirsin ki abi şehir içi eyvallahda koca motor varken tutupta 150 lik sukuturlamı yol yaptın? evet yaptım bir defa taa İzmir den çıktım Gürcistan'a gittim İstanbul a döndüm, iki defa İstanbul Turgutreis gittim geldim Yunan adalarını gezdim , çok keyif aldım , 125 cc diğer motorumla Antalya dan Istanbul a geldim gayet keyifliydi kamp ata ata güzel anılar biriktirerek geçti, benzinim bitti lastiğim patladı hepsi güzeldi, demek istediğim şu ki ne sürdüğün değil ne yaşadığındır mutlu eden , bunun için hayata konsantre olmak gerek aksi halde 1250 gs de sürsen kawasaki h bilmemnede sürsen mutluluk uzun sürmez ;)
kesinlikle tercihinde kalman gerektiğini düşünüyorum. kullanım amacına baktığında ve bir üstteki arkadaşın da dediği gibi miss gibi japon scooterın var hintli olayına girme bence. çinli hintli ve japon sahibi olmuş ve yüzlerce kez muhtelif avrupalı motor sürmüş biri olarak çok net diyorum :D sarıl ona öp kokla capponunu :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)