İlk Japon motorum honda cbf 150
Reklamlar
-
salih dalkıl adlı üyeden alıntı
2000 kmde yaklaşık 200 ml kadar eksiltiyor aldığım kişi 1500 de bir değiştir ben öyle yaptım riske atma dedi alır almaz değiştirdim arka orjinal ama önü 16 yapmışlar 90 95 rahat gidiyor 6500 devir civarı şu anlık yeterli bana bu hız dediğiniz gibi aydınlatması berbat bende orjinal duy yuvasına uygun led lamba alacağım elektriğini kurcalamak istemiyorum
Aşağıda güzel bir uygulama var. Güzel bir aydınlatma biraz kesme biçmeye değer.
https://www.youtube.com/watch?v=Tk8mApoZgzo
Reklamlar
-
espresso adlı üyeden alıntı
Elektriğini kurcalatmak istemiyorsanız öne ilave sis lambası taktırın, hem trafikte rahat oluyor hem kablo kesip biçmeden soketli düzgün montaj yapan yerlere yaptırırsanız orjinal tesisatı bozmamış olursunuz. xmax'ın da farları yetersiz diye benim motora taktırdım, sol gidona çok güzel bir de 3lü tuş yaptırdılar, hem açıp kapatmaya hem de çakar modlarına geçmeye yarıyor. sisleri taktırmadan önce karanlık ara sokaklarda önümü zor görüyordum.
Kendim takabilirim baya uzun süredir motor ustalarına gitmiyorum gittiklerimdede hep malzemelerini kullanmak için veyahutta çektirme vb gibi şeyler lazım olduğundaydı
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:19 ----------
AzÇok adlı üyeden alıntı
Bunu bi inceleyeyim
-
Hayırlı uğurlu olsun. İyi sürüşler.
-
Nashvodka adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun. İyi sürüşler.
teşekkür ederim
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun. Kazasız, belasız, iyi günlerde kullanın.
-
Hayırlı olsun. Güle güle keyifle binin.
-
Uğur adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Kazasız, belasız, iyi günlerde kullanın.
Teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------
hasmet adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Güle güle keyifle binin.
Teşekkür ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)