Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Stop etme sorunu

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yok
    Arkadaşlar herkese günaydınlar. Ben 22.600 kilometredir vulture 125i kullanıyorum. Kendi egzozu paslandığı için yenisini almıştım, ama montajlamadan önce bir de akrapovic deneyeyim demiştim. Akrapovic'i katalizörden sonrasına bağladım oksijen sensörünü de iptal ettirmedim. 1000 kilometre sonra makina stop etmelere başladı. Boşa alınca stop ediyor, viteste giderken devir fark etmeksizin debryaja basınca rölantide kalmıyor. Yine stop ediyor, fren yaparken durmaya yaklaşınca yine stop ediyor. Makina stop ettikten sonra ilk marşta çalışmıyor, 8 9 kere marş vurunca çalışıyor. Sorunu ne olabilir ? Orjinal egzozunu komple boğazdan olacak şekilde yeniden taktırdım. Fabrikadan istedim egzozu geldi ama sorun düzelmedi. Önerilere açığım :(

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Bizim arkadaşta da böyle bir sorun varmış. Herşeyi denemiş. Sonra satmış.
    Çözümü merak ettim şimdi.

Motosikleti
    Yok
    Servisle görüştüm bugün, bütün enjeksiyon değerleri egzoz çıkış basınçları sübab ayarları normaldi. Ama piston üstünde çatlak oluşmuş. Piston yukardayken sıkıştırma normal ama aşşağı doğru inerken çatlak büyüyor, buda hava kaçırma gibi şeylere sebep oluyor. Rölanti de bozuluyor haliyle. Piston seti giricez komple.

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    İyi en azından sebebi bulunmuş. Geçmiş olsun.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler