https://www.instagram.com/p/ChdEaI8jCRt/
insan gerçekten hayret ediyor.
https://www.instagram.com/p/ChdEaI8jCRt/
insan gerçekten hayret ediyor.
Benim bir arkadaşta böyle bir grupta, d.şk geçmekten başka bir seçenek kalmıyor bana.
Bir gruba ait olma ihtiyacı olan insanlar için bu gruplar...
Ben zaten yalnız ve özgür gezerim. Bana göre değil.
Bence bu tepkisel yaklaşımınız arkadaşlar yanlış ben öyle görüyorum en azından. Bu tür gruplar 50-60 yıldır var belki Amerika da var Avrupa da var Hindistana gitseniz eminim orda bile vardır bu tür gruplar sadece motorsiklette yok araba versiyonu da var outdoor grupları tarzında versiyonları da var ..
Bazı insanlar bu tip hiyararşik hayatı emir komuta zincirini kısım amir olayını seviyor bazıları ailesi gibi görüyor tamam eleştire bilirsiniz ama o tür gruplarda misal video da arkadaşın dediği de olabilir yapmazlar öyle şeyler o çok ekstrem bir örnek vermiş ama olabilir ..
işin şu yanıda var gruptan misal bir üyenin anne yada babası vefat etse gruptaki herkes canla başla yanında olur bütün işlerini çözer o üyenin elini sıcak sudan soğuk suya sokturmazlar yani onu yalnız bir başına bırakmazlar …
Bana ters ben o dünyanın adamı hiç olamadım gençken çok bu tip grupların yemeklerine gitsemde bir kaç kez festival grup gezilerine katılsam da benim dünyama çok ters ama çok bu tür yaşamı hayatı sevende var saygı duymak lazım ..
hiyerarşi sevip sabah git 5 te e5 te bekle biz sana gel diyene kadar diyenlerin tam cv ektedir
https://www.youtube.com/shorts/c5cQ11iYrCo
https://www.youtube.com/shorts/TqPwHI0QNSc
Videodaki arkadaşın Harley üzerine birçok videosu var ve gerçek anlamda tecrübeli bir sürücü. Aynı Harley ile 200 küsür bin km yapmış bir manyak. Grupmuş, prospectmiş, yelekmiş, bunlara benim kafam basmaz ama adam, kendi camiasında çok bilgili bir adam.
Gerçek arkadaşlık ilişkileri yerine bu tarz ilişkilere fit olan insanlar henüz birey olamamıştır. En azından kişilik bozuklukları vardır. Sosyal ilişkilerde bu tarz hiyerarşi isteyen insanlara da iyi gözle bakmam. Toplumda her türden insan olmasına ise şaşırmam.
Herkes özgür, isteyen yapabilir tabii ki, ama saygı duymak zorunda da değiliz herhalde. Köpek Kuki için de geçerli bu
millet kafayı yemiş klüp kültürü iyi güzel diyelim ama bana ters
motosiklete özgürlüğün tadına varabilmek için biniyorum altımdaki ne motor olursa olsun ben kafama göre takılmak istiyorum öyle de yapıyorum dingilin biri bana git e5 te bekle diyecek bende gidip bekleyeceğim bsg
boş vakit bulduğum zaman kimseye haber etmeden ızgara malzemelerimi çaydanlığı alıp düşüyorum yola gidiyorum biraz yol yapıyorum kafa dinliyorum yanımda biri olup kafamı ütülesin dahi istemiyorum kuşları veya dalgaları dinliyorum bütün haftanın yorgunluğunu atıp geliyorum bebekler gibi uyuyup sabah mermi gibiyim
bu tarz insanlar ve bu arkadaşın belirttiği bizi arayamazlar dediği kişiler ezik karakterlidir gözümde. amacım hakaret değil kimse yanlış anlamasın ama bu net problemli bir kafa. emir ve komuta almak? birinin ağzına ve dediklerine bakmak? hadi alesine bakmak zorunda olup birinin altında çalışmak başka bir şey. sınırlar aşılmadıkça eyvallah.
ancak dediğim gibi birinin ağzına bakıyorsan karakterin eziktir. hiçbir şekil bu kafayı normal bulamam. isterse 300 yıllık bir oluşum olsun. komedi.
amacım gerçekten hakaret değil. ezik olmak da bir karakter en nihayetinde.
beni arayacak ve oraya git diyecek ahahahahaaa. çıldırırırım.
@hasmet "tarikat" ile "Siyasal İslamcı" arasındaki farkı biz bilmeyenlere anlatır mısın? Tarikat sence iyi midir? Faydalı mıdır?
bazı arkadaşlar yorum yaparken bu kişilere aşığılamadan saygı duymak filan gerek demişte kendine saygı duymayıp başkasının ağzına bakan kişi kendine saygı duymuyo biz niye saygı duyalım
bu gün orda şurda beklerler yarın şehlerinini isteği için tötünü açarlar ondan sonraki günse ...
Askeriyede emir komuta kademesinin bir mantığı var. Zevk için yaptığım bir uğraşıda biri bana antin kuntin emir verecek.
e hani 2 teker özgürlüktü minakeyim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)