Kaskın önemi adlı çalışma
-
Reklamlar
-
Geçmiş olsun, hepimize ders olsun.
-
Teşekkürler abim Allah beterinden korusun cümlemizi.
-
Geçmiş olsun. Filtreleme de yapmayın bence.
-
İşe gidişimde veya gelişim de o cadde de yapmamam mümkün değil malesef fakat aynı caddede bir çok olay geldi başıma veya gelmesinden kıl payı kurtulduğum yerler oldu bu sebeple farklı güzergahtan gidip gelmeyi düşünüyorum 3 seçeneğim var basın ekspres mahmutbey cd. ara sokaklar , ara sokaklardan gidip gelmeyi düşünüyorum artık akşam vakti o trafikte basıneksprese de girmek akıl mantık işi değil
-
-
-
geçmiş olsun, ekipman gercekten cok önemlı birşey.
bende ara ara kacamak yapıyorum ama hatalı bir durum.
-
-
en kötü kazanız bu olsun, geçmiş olsun
-
Geçmiş olsun, çene kısmında sürtme görünüyor, çene açılır veya açık bir kask olsa daha kötü olabilirdi, kapalı kask her daim en güvenlisi.
-
Çok geçmiş olsun.
Başınıza bir de yeni kask masrafı çıktı.
-
-
-
Geçmiş olsun dileklerini ileten bütün abi ve kardeşlerime teşekkür ediyorum sağolun var olun
Kask çöp oldu artık evet akşam çekilen otoparkta motoru yakından inceledim gidon yamulmuş benim motorun gidonu zaten lastik gibi darbe görmesin alışkınız
-
Çok geçmiş olsun, sana bir şey olmamış ya gerisi teferruat. Kask dediğin alınır, motor dediğin tamiri olur. Canını hiç sıkma. Bu havalarda gizli buzlanma vs. ihtimali olduğundan motoru olduğunca dik konumda ve stabil hızda kullanmakta fayda var. Günlük işe git gel yapıyorum ve güzergahım üzerinde bol bol inşaat, çamur ve sürüşü zorlaştıracak bolca materyal var yollarda. Zaten benim de geçtiğimiz aylarda benzer bir kazam olduğundan, bu havalarda extra dikkat etmeye çalışıyorum. Parlak yüzey ya da yol kenarı çamurlu, rengi dönmüş ya da koyulaşmış bir yer gördümü otomatik olarak debriyaja gidiyor elim ki patinajdan vs. kurtarıyor motoru (özellikle düşük hızda yüksek devirde giderken). Virajda değilsen ve stabil ise hızın kurtarıyorsun. Tekrardan çok geçmiş olsun.
-
Geçmiş olsun. Bu aralar yola yağ ve mazot dökülmesinden kaynaklanan kazalar artmaya başladı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------
espresso adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun.
Başınıza bir de yeni kask masrafı çıktı.
Pamuk tıkanmasından iyidir. Olan mala olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)