250 v twin chopperlar arasında en iyi ses veren hangisi acaba önerirmisiniz
250 v twin chopperlar arasında en iyi ses veren hangisi acaba önerirmisiniz
Hyosung GV250 nin sesi güzel. Önerir miyim, önermem.
v twin değil hyousng
V Twin olmayan Daelim Daystar
Hysoung tam v Twin değildir bizlerde genelde v Twin diyoruz ama değildir aslen ama gv250 li güzel egzos yapılmış iki üç tanesine denk gelmiştim
Onun dışında Çinlilerdeki V blok Virago 250 bloğu hepsinde aynı blok var zaten ben öyle biliyorum en azından m54 müydü neydi kodu yani o bloktan hangi marka da olursa olsun aynı sesi alırsın ..
Yıllar önce bir arkadaşımız da ikinci motor bisan roadstar vardı güzel egzos yaptırmıştı ondan da gürül gürül ses geliyordu
Öncelikle: Bütün L-twin'ler aynı zamanda V-twin'dir; L-twin = 90 derece V-twin demek oluyor, yani spesifik bir V-twin. 90 derece V-twin'lerin birincil dengesi tamdır; bu da iyi bir şey olduğu için bazı üreticiler (Ducati) özellikle belirtiyor veya L-twin diye farklı isimlendiriyor. Suzuki SV650 ve DL650'lerdeki V-twin motorların krankı da 90 derece ama Suzuki Ducati gibi süsleyip püsleyip ayrı bir isim vermeye tenezzül etmemiş...
Son olarak: GV250 75 derece V-twin. Krank 90 derece olmadığı için L-twin olarak isimlendirilemez. @logaritma "tam V-twin değildir" diye neyi kastetti anlamadım açıkçası. Benim gördüğüm tüm GV 250 Aquila'lar bildiğiniz V-twin idi...
v twin ise mondial nevada
GV250 tabi V twin. Eğer biyel kolları aynı pimle kranka bağlanırsa 0 veya 180 derece bile V twin motor üretebilirsiniz.
Cruiser chopper cı V Twin dedin mi orda V yi görmek ister heleki kromajlı falansa deme ki al benisine hyo L dir tam v Twin değildir ..
yoksa işin tekniğinde L de V twindir o yüzden tam olarak değildir dedim kısaca Cruiser chopper cının gözüyle demek istedim yoksa bende gv ye v Twin diyorum normalde ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)