Ducati Monster 696 - 2014
Reklamlar
-
İkinci el fiyatlarının bundan kaynaklanmadığını düşünmekle birlikte, kesinlikle fark olduğunu düşünüyorum. Avrupalı motorlar ile Japon motorlar aynı değil. Bir Avrupalı motora (genelleme olarak) bir çok Japon motorunun kaldırdığı eziyeti yapamazsınız, olmaz yani sonunu göremezsiniz. =) Bu kötü mü yapıyor Avrupalıları? Alakası bile yok.
Reklamlar
-
Ben de 696yı çok beğeniyorum almak istiyorum da ilanlar hiç güven vermiyor.
Birde kilometrelerin gerçek olduğunu düşünüyor musunuz siz 2011 model 50k yada 2012 model 36k kilometrede mesela.
190 bin tlnin altında bir şey yok gibi gözüküyor sizin önerdiğiniz ilan var mı?
-
696lar iyice yaşlandılar artık. alırken çok dikkat etmek iyi bir teknik ekspertiz yaptırmak şart.
gidişi duruşu ve virajı keyifli bir modeldir.
-
Evet ama görüntü olarak hoşuma gidiyor 696 kullanmadım ancak scrambler kullandım hoş motorsiklet çoğu motorun görüntüsünü beğenmiyorum ben bu kadar
-
Ben de 696'ları çok şık buluyorum ama esas hasta olduğum Monster 695 , bir motor anca bu kadar basit ve şık olur.
-
a7dfj8aerj adlı üyeden alıntı
Evet ama görüntü olarak hoşuma gidiyor 696 kullanmadım ancak scrambler kullandım hoş motorsiklet çoğu motorun görüntüsünü beğenmiyorum ben bu kadar
bakımları yapılmış abs li olanlara 220-230 bin TL kadar teklif vermeni öneririm.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Bu renk de güzel ama ben beyazına hastayım gerçekten çok şık duruyor monsterlar
696 eskimeye başladı bu ise daha eski ve seçenek de çok yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler