Siyah vizör kullanamıyorum. Benimki şeffaf olmalı. Her şeyi görmeliyim mutlaka...
Siyah vizör kullanamıyorum. Benimki şeffaf olmalı. Her şeyi görmeliyim mutlaka...
Siyah vzor iyidir. Menevişli olan daha da iyidir. Krom kaplamayı tavsiye etmem.
iridyum vizörler daha karanlık değil mi yahu? iridyum lens hep böyledir diye tahmin yürütüyorum, iridyum vizörlü bir kaskım olmadı ama snowboard yaparken çokça smoked/tinted/iridium plated lens kullandım, kesinlikle iridyumlar güneşi kesmekte en başarılı olanlar.
Konusu da gelmişken kask için iridium bir vizör almak istiyordum, Motomax'ın sitesinde karıştırıp kaybolmadıysam 780TL diyor, bu fiyata "iyiymiş ya" denecek kıvama gelmişiz.
youtube.com/@bisuruyorum
Bi bizim memlekette var tek vizör ile ömür geçirme. Normalde siyah vizör ve füme vizör ikisi bir taşınır yanınızda. Vizör takıp çıkarmak 6 saniye falan sürmekte. Gündüz siyahı akşam Fümeyi takabilirsiniz. Depo üstü çantanızda sırt çantanızda ya da yan çantanızda vs çok rahat taşınır vizör.
bir önceki kaskım siyah vizörlü idi ve fazla siyah olmadığı için gece sürüşlerinde aydınlık yollarda sorun olmuyordu fakat sonuçta ışığı kıstığı için kesinlikle görüşü kısıtlıyor...
şöyle bir gözlük var, matrix filminde morpheus abinin gözlüğü, bunu taksam burnumdan düşer mi acaba?
https://tr.aliexpress.com/item/32791...d=DlnnbYn8Zyo5
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)