Yeni Motorum Bir Ducati Hypermotard 796
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle kullanın. Bu motorun yağ eksiltme huyu var, Shell'in özel üretim yağlarını kullanması lazım diye biliyorum. Yağını her zaman kontrol edin.
-
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
-
Hayırlı olsun hypermotard adamın kanını değiştirir üç aya kalmaz psikopat gibi gidersin şu motorları sakin kullanan birini bile görmedim. Çok ayrı da bir tarzı var hele o arka tek maşayı bu tarz bir motorda göremezsiniz
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
-
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
-
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah. Dikkat et bu motor rahmetli Barkın ı bile tedirgin etmiş güçlü bir makinadır.
-
hayırlı olsun. desmo bakımına dikkat edin.
-
Öncelikle bütün iyi dilekleriniz için teşekkürler.
İşim gereği yeni ofis için şuan Kıbrıs'a geldim yani üzerinde 1 gün bile tam olarak duramadım Rahmetli Kemal Sunal'ın dediği gibi tadı damağımda kaldı
Tek maşa oluşu ve L-Twin motorun sesi diğer makinalardan farklı bir tarzı olması çok hoşuma gidiyor.
Her ne kadar beygir olarak fazla olsa da 07 ye göre daha dengeli bir motosiklet bana göre.
Motor yağı olarak gösteren camı kırılınca yerine plastik kapak koyup yapıştırmışlar 2 haftada bir komple boşaltıp bakicam en sağlıklı seçenek şuan bu gibi geliyor.
Bilgisi olan varsa yada kullanım kılavuzunu nerede bulabilirim acaba motorun modları var mi elektronik olarak zerre anlamadım 2 tuş var ingilizce bisiler yazıyor fakat hiç değişmiyordu. Bu konuyu nasıl çözebilirim. Fikri veya bilgisi olan varsa çok iyi olur teşekkürler.
-
31 Aralık 2022, 10:16
hayırlın olsun, güzel motor almışsınız güle güle kulanın. yurtdışı ducati forumlar var ben kullanıcı ve servis manuel'ini oradan bulmuştum, hatta motor ile ilgili tüm aradığım cevapları bakım tamir vs bilgilerini yine oradan bulmuştum. bende monster kullanıyorum, sizin motoru da çok araştırmıştım genelde sevilen tutulan ve öyle aman aman kronik sorunu olmayan bir model. desmo zamanına dikkat ettikten sonra çok dert açacak bir makina değil. monster öncesinde bende de 07 vardı, monster/hypermotorad ile 07 asla denk motorlar değil, ducati her anlamda birkaç gömlek üstün 07'ye göre(piyasası ve insanlardaki algı hariç ki bunun çoğu insanlardaki kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmaları).velhasıl hayırlı olsun.
-
31 Aralık 2022, 10:41
Hayırlı olsun, Kazasız belasız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)