0-100 = 2,5 saniye diyor cidden manyak bişey. görücüye çıkalı çok olmuştu bunun.
0-100 = 2,5 saniye diyor cidden manyak bişey. görücüye çıkalı çok olmuştu bunun.
...Oytun...
..Ainador..
bana gore sayılmaz.koy atv sınıfına gıtsın.bıze yaramaz o alet.
alete ayna koymamışlar farkettinizmi? bir de 93 oktan kurşunsuz yakıt kullanılıyormuş...
ewet ayna yok. ama aynayı napcan.o makıneyle arkandan yetısebılcek bı arac daha varsa oda boıng 707 falandır heralde. ama sıtenın fon muzıgı cok hosuma gıttı.
ChatnoiR, kimisi araç geçince aynadan bakar ya euheuhe o bakımdan dedim rammstein du hast a benziyor müzik
evet bende ona benzettım.actım sayfayı done done dınledım parcayı. hocam 480 km le araba gecınce aynadan bakana kadar yaklasık 500 - 600 metre gerıde kalır o araba. bence adamlar ustunude kapatıp dırek tabut dıye pıyasaya surmelıymıs o makıneyı.
MeTaL, ben kwy'den vazgectim abicim. sana ii günneeeeerrr
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
480 km. hız yapan tabuta mı göz diktin abi
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
ee öyle de yok böyle de.
yagmasak da gürleyelim hani
Kralsın abim, yakışır sana aslında bir Boing
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
tabi yaa.al bi boıng.fazla deıl bıkac mılyon dolar. yakında b sınıfı ehlıyete eklerler boıng ucakları. ehlıyet olmasada 20 km yukarda trafıge yakalancak deılsın ya.
boeing?
durun bi hesap-kitap yapayim
ulen ayranim yok içmeyeee.....
taam taam.pardon.haklısınız. msjı bu sabah gordum.hemen degıstırdım.
Ben bir Daimler - Chrysler çalışanı olarak bir ek bilgi daha aynı motorun iki tekerleklli olarak saatte 240 km surat yapan ve hidrojen ve bio yakıtı birleştirerek 100 km yüzde 1 yakan alet geliştiriliyor.birde yaktıgı yakıtın geliştrilmiş petekli katelazör sistemiyle sadece binde 1'ni dışarı atan araç geliştirildi.Normal araçların yakıtın yüzde 10'nunu yakmadan attıgını düşünürsek iyi bir rakkam
abi ne yakıyo o yaa.???? nerden bulcaz oyle yakıtı.motoru aldık dıyelım yakıtı boyuna gavur memleketten mı getırcez?? sabancımıyız bız ??? hos sabancı da batar o masrafla
Su ve buğday yağı heralde bulmak zor olmaz
gurzan+1000 aynen bende aynı fikirdeyim forumda lütfen seviyeyi düşürmeyelim arkadaslar..!!gurzan adlı üyeden alıntı
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
tekrar ozurler .sımdı o makıne su ve bugday yagıylamı calısıyo abi o zaman cok temız calısıyo bu sey.ısallah butun motorlarda bu sıstem kullanılmaya baslanır.
bu motor tek kişikli mi ticari olarak iki koltuk atsak arkaya bu hızla iyi para kazanırız..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)