Eski Kasa Duke 390 Kullanmış veya Bilgi Sahibi Olanlar Doluşun
Reklamlar
-
Selamlar, bu yazı daha farklı bir aletle geçirmek istiyorum aklımda duke 390 var şuan MT 25 kullanıcısı olarak torka hasretim ilk devirleri dolu torklu bir motor istiyorum eski kasa isteme sebebim hem daha uygun fiyatlı hemde kilo bakımından yeni kasaya göre 13 kilo daha hafif videolarını izlediğim kadarı ile sanırsam gidişi vs daha iyimiş. Eski kasaların yedek parça durumu nedir kolay temin edebilirmiyim daha önce kullandıysanız tecrübeleriniz neler?
Reklamlar
-
paranız varsa yeni kasa alın hocam önermem eski kasa
-
doberman adlı üyeden alıntı
paranız varsa yeni kasa alın hocam önermem eski kasa
Açıkçası yok temizi 140 binden başlıyor eski kasa önermemenizin sebebi nedir?
-
forodo whatsupdan yaz anlatıyım bende var eski kasa 0537 888 7300
-
Eski konuları araştırın derim. Motor çok keyifli ama kullanıcıları arasında yağ eksilten ve motor kilitleyen çok. Tabi ki her 390 böyle değildir ama temel motivasyonumuz ekonomik olmaksa yağ eksiltme potansiyeli olan motora denk gelmek daha olasıdır.
-
Atincozkan adlı üyeden alıntı
forodo whatsupdan yaz anlatıyım bende var eski kasa 0537 888 7300
Hocam buradan yazabilirmisiniz
-
Ustaları gez dükkanlarına gir bir bak derim
-
çok düşük km alıp, 20 binde satacaksan olur. onun dışında uzak dur. 2017'sini (sözde sorunları giderilmiş seri) kullandım aman aman, başına bela alma.
-
Uzun uzun yazamamki burdan.iyidir hostur alabilirsin.eski kasa var bende 40bin kmde cok memnunum
-
29 Aralık 2022, 00:32
mattiadestro adlı üyeden alıntı
çok düşük km alıp, 20 binde satacaksan olur. onun dışında uzak dur. 2017'sini (sözde sorunları giderilmiş seri) kullandım aman aman, başına bela alma.
Ne problem çıkardı ki Allah Allah genelde hep olumlu şeyler duyardım bu makina ile alakalı
-
29 Aralık 2022, 01:12
Frodo01 adlı üyeden alıntı
Hocam buradan yazabilirmisiniz
Üstüne alınma genel bir yorum.
Aynı şekilde birine yardımcı olmak istedim, cevap bile vermedi. Yardım istiyorsun, konu geniş , yardımcı olayım diyorum telefon vermekten çekiniyorsun.
Yürü git nereden alırsan al o zaman yardımı.
İlginç geliyor yani.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
29 Aralık 2022, 01:54
-Black- adlı üyeden alıntı
Aynı şekilde birine yardımcı olmak istedim, cevap bile vermedi. Yardım istiyorsun, konu geniş , yardımcı olayım diyorum telefon vermekten çekiniyorsun.
İlginç geliyor yani.
Aynen katiliyorum sana.ayrintili konu o yuzden genis genis yardimci olayim dedim bende whatsipdan.burdab yaz diyo baskasindan alsin yardimi demi.
-
29 Aralık 2022, 08:54
Ne problem çıkardı ki Allah Allah genelde hep olumlu şeyler duyardım bu makina ile alakalı
valla yurtdışı forumları ve türk ktm 390 facebook gruplarına bakarsan görebilirsin problemleri.
benimkinde 35 binde enjeksiyon problemi başladı, nereden olduğunu bulamadığımız (keçeler ve contalar değişti) yağ eksiltme vardı. daha da uğraşmadan ölü fiyatına verdim gitti.
sürüşü, torku, hafifliği çok güzel ama bir daha alacağımı sanmıyorum.
spormoto yedek parça bölümünde bir iki gün takılsanız, gelen vatandaşın halini görüp vazgeçersiniz tahminen.
-
29 Aralık 2022, 10:37
İlginç geliyor yani.
Hocam belki numaramı vermemem için sebepler vardır aynı şekilde o kişininde olaya dar görüşle bakmayalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------
Aynen katiliyorum sana.ayrintili konu o yuzden genis genis yardimci olayim dedim bende whatsipdan.burdab yaz diyo
baskasindan alsin yardimi demi.
Hocam herkes Wp den yazacak olsa bu forumun anlamı kalmaz belkide benim gibi başkası araştırma yaparken bu konuya denk gelip okuyacak bilgi sahibi olacak.
-
29 Aralık 2022, 12:16
Piyasadaki tüm motorlar hakkında bilgi sahibiyim, hepsi de elimde var. Bilgi almak isteyen arasın: 0312 216 30 00
Aramayan bilgi istemiyordur, çakaldır, fetöcüdür.
İmza: Arif. Her türlü halı kilim travel motor galeri
-
29 Aralık 2022, 12:29
Hocam belki numaramı vermemem için sebepler vardır aynı şekilde o kişininde olaya dar görüşle bakmayalım
...
Numarayı isteyenlerin de sebepleri var büyük ihtimalle ;)
-
29 Aralık 2022, 15:21
Eski kasa duke390i, @Atincozkan'in motosikletini toparlama surecinin yazilarini okududuktan sonra kara listeye almistim. Hafizam yaniltmiyordur umarim.
-
29 Aralık 2022, 17:39
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------
Hocam herkes Wp den yazacak olsa bu forumun anlamı kalmaz belkide benim gibi başkası araştırma yaparken bu konuya denk gelip okuyacak bilgi sahibi olacak.
Biraz genişlet benim görüşümü lütfen.
Motosiklet forumuna giriyorsun, bir konuda yardım talebinde bulunuyorsun. Arkadaşın biri detayları ile anlatıp, yardımcı olayım diyor (ve oturup bu konuda makale yazmak istemiyor)
Senin bu arkadaşa numaranı vermemek için ne gibi sebeplerin vardır mesela?
Forumu anlamlı kılmak istiyorsan, arkadaşı dinler, sonra oturur bize de yazarsın. Foruma da bi anlam gelmiş olur. Ne güzel olur...
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
29 Aralık 2022, 18:12
eski kasada kronik problem su devirdaim contasının patlama ihtimali ve statorun erken bitmesi.ikiside basit çözümü olan şeyler.baskada bir sorun yok.sorun var diyen it gibi sürüyodur motoru o yuzden sorun olur
-
29 Aralık 2022, 20:49
Biraz genişlet benim görüşümü lütfen.
Motosiklet forumuna giriyorsun, bir konuda yardım talebinde bulunuyorsun. Arkadaşın biri detayları ile anlatıp, yardımcı olayım diyor (ve oturup bu konuda makale yazmak istemiyor)
Senin bu arkadaşa numaranı vermemek için ne gibi sebeplerin vardır mesela?
Forumu anlamlı kılmak istiyorsan, arkadaşı dinler, sonra oturur bize de yazarsın. Foruma da bi anlam gelmiş olur. Ne güzel olur...
Ya kardeş harbi pişman ediyorsunuz açtığıma benim gibi belkide onlarca yüzlerce kişi googledan girip görücek bu konuyu numarasını veren arkadaş ne yapacak hepsine tek tek yazabilecek mi? Neymiş onu dinleyip oturup yazacakmışım birinci kişi ağzından okumak varken neden numarasını veren arkadaş böyle böyle diyor diyim orada yazacağını burada yazamıyor mu ne farkı var anlamadım? Varsın yardım etmesin birader diğerleri foruma uygun şekilde güzelce cevap verebiliyor herkes numarasını versin ozaman bir soruya cevap verecekken hey Allahım ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------
eski kasada kronik problem su devirdaim contasının patlama ihtimali ve statorun erken bitmesi.ikiside basit çözümü olan şeyler.baskada bir sorun yok.sorun var diyen it gibi sürüyodur motoru o yuzden sorun olur
Çok teşekkür ederim. Parça temini nasıl kolay şekilde temin edebilirmiyiz ve bahsettiğiniz kronik sorunlar aşağı yukarı bize ne kadar masraf çıkarır hani astar yüzünü geçmesin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)