Yeni projemiz hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?? https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...52082476/detay
Yeni projemiz hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?? https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...52082476/detay
Amaç satmaksa
Donör olan motosikletin kategorisine ilan açılmalı, diğer kategorisinden kimse o motoru bulupda arayıp sormaz
Göz zevkin eksi sonsuz kusura bakma körfezdeymişsin sahile yakın ziraat bankası var oralardan geçersen beni hatırla
Emek verilmiş ama tasarımı kenara koyarsak çünkü zevkler farklı olabilir.Bu tür işlerde kullanılan materyal kadar işçilikte çok önemli.İnce detayla derinin kesimindeki prüzsüzlük dikişteki muntazamlık falan kalite arttırır.Ben çok öyle göremedim kusura bakma.
Zevk meselesi tabi ama bana çok uzak bu tipte birşey
Ferhat kardeşim tasarım çok kötü diğer yorum yapanlarda aynı fikirde gel bedava vereyim desen almam o derece beğenmedim banka olayına gelirsek aşağı hereke diye geçiyordu.bankanın karşısında okul vardı yanında pastane ve tren istasyonuna yakındı bankanın üstünde iki katlı lojman vardı orada yaklaşık 2 3 ay zamanım geçmişti bu arada anımı paylaşmak istedim
motoru orjinal haline döndürebilirsen daha hızlı satarsın
herkes kötü yorum yapmış da fena değil bence.
viski şişesi fazla olmuş bir de arka kapağın duruşu çok iyi gelmedi. onun dışında ilanlardaki çoğu projeden güzel. bir de tel jantı olsaymış tam olurmuş.
Bence de güzel olmuş. Yan çantalar özellikle çok iyi bence.
Viskiyi çalmazlar mı ya da içmezler mi bu devirde açıkta bırakımaz o
Nefis yorumun için teşekkür ederim. Kahrımdan uykularımdan olucam.. Nolur gel al bu motosikleti. Üste de para vericem.. O derece kahrettin beni..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
Nefis yorumun için teşekkür ederim. Kahrımdan uykularımdan olucam.. Nolur gel al bu motosikleti. Üste de para vericem.. O derece kahrettin beni..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
Teşekkür ederim.. Cafe racer projelerimize bir şekilde viski şişesi ekliyoruz. Bir yerde kültürün çıkış noktası olan london cafe ye gönderme diye düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
Teşekkür ederim. Şişenin içinde radyatör için saf su var.. Uzun yollarda işe yarayabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
Cafe racer Türkiye de yeni yeni kabul gören bir tarz. Türün takipçileri için yaptığımız projeleri şimdiye kadar kısa sürelerde sahiplendirdik. Uzun yıllar sürecek Keyifli dostluklar kurduk..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
Haklı taraflarınız var ancak özellikle vintage görünüm için uyguladığımız bir yöntem. Olabildiğince cnc kesimler ve hatlardan uzak durmaya çalışıyoruz. Yine de teşekkür ederim..
Emeğine sağlık lakin, özel tasarım motosiklet iyi bir bütçe ile olabileceğini düşünüyorum. Beğenmedim.
Emeğinize sağlık.
Hocam çok anlamam ama şöyle gözümde canlandırdım tel jant olsa çok hoş olurdu bence.
Arka kuyruk hariç (gerçi o da tak-çıkar mış) motoru beğendim. Hatta kaskı daha çok beğendim.
Cafe racer Türkiye de 90 lı yıllardan beri olan pek çok motor üstünde yapılmış ama bazıları iyi ama bazıları kötü olmuş bir tarzdır .. sadece bu tarza hitap eden insan fazla yoktu eskiden bence hala yok ..
Tasarıma bir yorum yapmıycam renk zevk meselesi bana hitap etmiyor ama başkası çok beğenebilir görsel bir mesele ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)