İstanbulda 6. Sınıf HGS kart kalmaması
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
Dün yaşadığım şeyi paylaşayım sizinle belki tecrübe etmiş biri çözümünü yazar. Arkadaşlar dün 5 farklı banka şubesi ve 2 ptt şubesine uğradım. Postane ellerinde hiç Hgs olmadığını, bankalardan ise kuveyt türk elinde sadece otomobil hgs si olduğunu iletti. Nereden tedarik edebiliriz bu kartı ?
Reklamlar
-
her banka da ve her ptt de olmaz. Eskiden çalıştığım bankada da yoktu şimdi var kimse almıyor. Eskiden yoktu. Şube pttler yerine büyük merkezi Pttlerde olur. Bilginiz olsun. Başka bir öneri banka yerine ptt den almanız daha uyguna gelecektir. Bankalar daha pahalı. Üstelik ptt lerden de çoğu kredi kartlarına otomatik ödeme talimatı verilebilmekte. Ben ptt ten aldım çalıştığım bankann kredi kartına bağlattım. Limiti yükseltemek düşürmek de sana kalmış. Bilginize.
Dipnot: Daha önce 2 ayrı özel bankadan almışlığım var. Bankalarda hgs yi pttden alıyor hiç bir fark yok.
-
Ayrıntılı cevabınız için teşekkür ederim.
-
Sirkeci ptt ye bak yoksa topkapıya yoksa başka büyük şubelerine
-
galiba her ilde 6.sınıf hgs yi veren fazla ptt olmuyo sakarya için bende zamanında hgs alıcakken merkezdeki tüm pttleri dolaşıp en son ana merkeze gitmiştim vede onlar yan ilçelerin birinde arifiye ptt de sadece 6.sınıf verildiğini söylemişlerdi garip bir şekilde
birde benden arasıra ücret kesmiyor bu hgsler garip bir şekilde
olayın daha garibi benim aldıgım motorun üzerinde daha önceden 5.sınıf hgs çıkmasıydı
-
BAHÇEŞEHİR PTT DE VARDI GALİBA BEN SORMUŞTUM DAHA ÖNCE BEN İŞBANKASINDAN ALDIM AMA MOBİL BANKACILIKTAN
-
Bende 6,7 ay kadar önce tüm Bursa'yı gezdim bulamadım, sonunda denizbank'ta buldum mecburen ordan aldım.
-
Ben motosiklete hgs karti almaya gittigimde bi kac yerde bulamadim.Bankalar dunya para istiyor subeye gitmek gerekiyor.Kartsiz kullandim.Bazen yansiyor bazen yansimiyordu kart yokken yansirsa hgs sayfasindan oduyordum karti da yanima almiyorum.gecen edirneden girdim ispartakuleden ciktim.Avcilardan girmis ispartakuleden cikmis gosteriyor.
Illa etiket almak istiyorsaniz kopru girislerindeki hgs satis noktalarina bakin
-
Bahçelievler Büyük PTT de oluyor
Bende HGS etiket yerine kart istedim sadece Bahçelievler’de bulmuştum yine motosiklet için HGS yide orada bulmuştum
-
23 Aralık 2022, 20:16
Online da ben de bulamadım, eskiden vardı-garanti,ykb,vakıf
Birkaç şube dolaştım ykb de buldum. Ne hikmetse kıtlık olmuş kartta…
-
23 Aralık 2022, 21:00
Motosikletinizi sattıktan sonra HGS yi iptal etmeyin dondurun ki sonraki alacak olduğunuz motosiklette tekrar kullanabilesiniz yoksa arkadaş gibi aramak zorunda kalabilirsiniz, ilçe merkezlerinde ki PTT şubelerini gezin elbet bir tanesinde vardır.
-
23 Aralık 2022, 22:40
Evet arkadaşlar dediğiniz gibi bulması zor. Bağcılar/Güneşli PTT Merkez şubesinde buldum. Fiyatı da 35 liraydı. Veznedar a 100 lira verdim gerisini de karta attı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)