Motor üzerindeyken yapılan küçük şımarıklıklar
Reklamlar
-
Bazen debriyajsız vites değiştirip kendimi şımartıyorum.
Reklamlar
-
arada yüksek devirde kullanıp fazla benzin yakarak motorumu şımartıyorum :D
-
arada aynaya bakmadan şerit değiştiriyorum dermişim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------
freasy adlı üyeden alıntı
arada aynaya bakmadan şerit değiştiriyorum dermişim
şaka olduğu anlaşılıyordur inşallah
-
Motoru sırtıma alıp gezdiriyorum motoru şımartıyorum
-
Doğum günü kutlamak
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Tebrikler.....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
Live long and prosper!
-
-
Kaanim mutlu ve sağlıklı yaşlar/yıllar diliyorum.
-
20 Aralık 2022, 14:21
Arkadaşlar güzel temennileriniz için teşekkür ederim ama latife yaptım. O resim Nisan 2018'e ait ve benim doğum günü değil de motorun doğum günüydü. Eski motosikletim olan Sym Wolf'ü alalı tam 1 sene olmuştu da o 1. seneyi pasta eşliğinde kutlayıp resmi bizim Wolf grubuna makarasına göndermiştim.
-
20 Aralık 2022, 14:37
Ufak ufak patinajlarla motorun kıçını sağa sola atardım. Arada sırada.
-
20 Aralık 2022, 14:45
Arkamda oturan birisi varsa (tercihen kadın) yüksek hız sonrası kesik kesik ve kuvvetli ön fren yaparak heyecan yaratmak. Hatta böyle yaparken eşimden okkalı bir fırça yemişliğim mevcuttur.
-
20 Aralık 2022, 14:49
hokahey adlı üyeden alıntı
Arkamda oturan birisi varsa (tercihen kadın) yüksek hız sonrası kesik kesik ve kuvvetli ön fren yaparak heyecan yaratmak. Hatta böyle yaparken eşimden okkalı bir fırça yemişliğim mevcuttur.
Benim tercih edeceğim bir heyecan değil, kask kaska çarpar, masraf çıkmasın şimdi :D
-
20 Aralık 2022, 15:46
Cyan adlı üyeden alıntı
Benim tercih edeceğim bir heyecan değil, kask kaska çarpar, masraf çıkmasın şimdi :D
Kask kaska değil de et ete değiyor ya orası yürek çarpıntısı yapıyor hocam. Sağlam bir ön fren arkayı tamamen öne yapıştırıyor.
-
20 Aralık 2022, 18:14
Bir zamanlar eski zamanlar biz de açık egzozla lise önünde az gürültü çıkarmadık yalan yok
-
20 Aralık 2022, 20:45
Yolda şerit içindeki ileriyi gösteren oklar arasında slalom yapmak.
-
21 Aralık 2022, 08:50
Boş ve dümdüz otobandayken orta şeritte tapagaz gitmek.
Benim scooter zaten en fazla 140km/saat hıza çıkabiliyor.
-
21 Aralık 2022, 09:04
hokahey adlı üyeden alıntı
Kask kaska değil de et ete değiyor ya orası yürek çarpıntısı yapıyor hocam. Sağlam bir ön fren arkayı tamamen öne yapıştırıyor.
Panik fren yaptığımda tecrübe etmiştim.. Tavsiye etmiyorum. Evet et ete değiyor ama başka bir şeylerde depoya sıkışıyor.
-
21 Aralık 2022, 11:39
Geçen ay motoruma takip cihazı taktırdım. Şimdi günlerce yatan motoruma cep telefonu uygulamasından haritadan bakıp haa otoparkta yerinde duruyor, dursun bakalım diye eyleniyorum. Umarım çalınma olayı başıma gelmez de takip cihazını yalnızca akü seviye takibi olarak kullanmış olurum.
2 hafta yatan motorda aküm 11.9V'a düştü, takip cihazının bataryası hala %95 gibi bir değerdeydi, benim geberik aküye bir yük bindirmemesini sevdim.
Bu ekomonik olarak zor zamanda bunu taktırmam aslında biraz şımarıklık oldu.
-
21 Aralık 2022, 12:45
Yasin D adlı üyeden alıntı
Panik fren yaptığımda tecrübe etmiştim.. Tavsiye etmiyorum. Evet et ete değiyor ama başka bir şeylerde depoya sıkışıyor.
Çavuş ve yaverlerinden bahsediyorsunuz sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------
espresso adlı üyeden alıntı
Geçen ay motoruma takip cihazı taktırdım. Şimdi günlerce yatan motoruma cep telefonu uygulamasından haritadan bakıp haa otoparkta yerinde duruyor, dursun bakalım diye eyleniyorum. Umarım çalınma olayı başıma gelmez de takip cihazını yalnızca akü seviye takibi olarak kullanmış olurum.
2 hafta yatan motorda aküm 11.9V'a düştü, takip cihazının bataryası hala %95 gibi bir değerdeydi, benim geberik aküye bir yük bindirmemesini sevdim.
Bu ekomonik olarak zor zamanda bunu taktırmam aslında biraz şımarıklık oldu.
Abi heyecan seviyorsan tanıdık birine anahtarı ver gezsin sen de uydudan takip edersin haa motor şurda aaa buraya gitmiş diye zevkli olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)