Benim motor kendi kendine yürümüş ve arabaya vurmuş. !!!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Vay terbiyesiz çinli. Herby gibi cana gelip milletin ırzına namusuna da saldırır bu
Sanırım problemin, alarm ve ayaklık switchinin (varsa) aynı anda arıza yapması.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
ilginç bi olay. adam kıllığına yapmış olmasın.ya da oynarken boşa almıştır. daha sonra da çalışmayan uzaktan kumanda çalışmıştır bi şekilde.
merak ettim bak bende du bakalım ne diycekler.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
ne dielimki bu konuda gelde geyik yapma
-
Geçmiş olsun! KTM lerin rölantide yürüdüğünü duymuştum ama böylesi görülmedi heralde geçmiş olsun
[B][COLOR="Red"]Release Yourself !!! [/COLOR][/B]
-
Ucuz alarımların bazen frekansları birbirne karışabiliyor.Eğer yakında birindede senin alarımına yakın frekanslı bir alarım çalıştırılmış ise ( Bu kapı kilitleme veya açmada olabir ) motoru çalıştırma olasılığı yüksek.
-
Süper Moderatör (BBRR)
İnan buna yorum yapmak zor ...ne denebilirki...
Ucuz alarımların bazen frekansları birbirne karışabiliyor.Eğer yakında birindede senin alarımına yakın frekanslı bir alarım çalıştırılmış ise ( Bu kapı kilitleme veya açmada olabir ) motoru çalıştırma olasılığı yüksek
.
Aynı şeyi bende düşündüm ama diyelimki motor boşta hadi binde bir olacak bişi oldu hatta milyonda bir ....eee motor nası durduğu yerde vitese geçti.....hadi diyelim vitesteydi o zaman çalışır çalışmaz stop eder....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Abi motorun uyur gezer olmuş
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
-
BBRR adlı üyeden alıntı
İnan buna yorum yapmak zor ...ne denebilirki...
.
Aynı şeyi bende düşündüm ama diyelimki motor boşta hadi binde bir olacak bişi oldu hatta milyonda bir ....eee motor nası durduğu yerde vitese geçti.....hadi diyelim vitesteydi o zaman çalışır çalışmaz stop eder....
Uzaktan kumandayla çalıştırmak için rolentsi yükseltilmiş olambilir,Fakat dediğin gibi bu işte bir sacmalık var.Çok zor ama imkansız değil.
-
Büyük geçmiş olsun kardeşim...
Ama şunu söyleyeyim yol hafif eğimliyse ve viteste bile olsa o kumandalar yürütebiliyor motoru..
bende bi zamanlar Better marka bir cgl kırması vardı..Ben loknatada otururken kolum çalıştırma tuşuna değince rampa çşşağı gidip kebabçının motorlarını devirmişti...
olabiliyor yani...
BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
valla abi önce geçmiş olsun ben anlamadığım şey nasıl yatmamışda gitmiş ve de motosikletim olmadığı için soruyorum debriyaj kullanmadan 1. vitesdeyken gaz versek bir motosiklet kalkarmı yani arabadaki gibi değilmi sistem ?
-
motor vitesteyken debriyaja basmadan marşa basarsan motor fırlar (silkeler) ama çalışmaz 1. viteste gaz vermeden beklersen kompresörden durur ve stop eder tabi rölentin 2000 civarlarında değilse. Ama rölantin yüksek bile olsa bence stop eder. Harbiden ilginç bi durum
-
-
babacan bu motoru okutup üfletmek gerek galiba
ama eğer yol meyilli yada iniş ise ve ilk an motor çalıştı öne zıpladı diyelim ki olmazda bir metre ilerleyip çarpsın!!!! yada
sen motoru yürütürlerken yetiştin ve sana ayak yaptılar.... yada...
komplo teorileri çok bizde babacan .sen en iyisi boşver çinlidir ne yapsa yeridir de. gülüne dikeni ile katlan
...........KARAALİ.........كاراالط
-
Geçmiş olsun allah beterinden saklasın
FERRİNG ZOR GELİYORSA BANA KISACA [B]FATİH [/B]DEYİN :P
-
demek çinliler bunuda yaptı sürücü olmadan gezen motor hani müfettiş wardı bi tane neydi gecit mi ne(nasıl yazılıo walla bilmiyorum) onun arabada böyleydi oda mı çin malıymış
-
kardeşim gecmiş olsun.ben o yuzden kumandanın switchini kapalı tutuyorum.bu arada uzman oto.ali usta cidden iidir.
-
Bende de olurdu eskiden o tarz hareketler, mevzu şudur ki; sen vitese atıyorsun motor vitese geçiyor ama boş vites gösteren anahtar devreyi kesmiyor. Yani motor viteste ama boş lambası yanıyor, hatta bazen de yanmıyor. O zaman kumanda cebindeyken marşa bastınsa hele bir de motor sıcaksa vay haline. Ayrıca SL150'lerde debriyaj anahtarı yok. motor boş vites harici çalışmıyor, kick start hariç tabii.
Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eee uçan lazın uçan motoru olmalı demi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler