Würth resmi sitesinin sadece kurumsal müşterilere satış yapması
Reklamlar
-
Sahte olmasın diye resmi siteden alışveriş yapmak istedim ancak würth efendi sadece kurumsal müşterilere satış yapıyormuş.
Sebebini bilen varsa beri gelsin. Ya biz zevkten resmi siteye girmiyoruz. Sahte olmasın diye tedbir alıyoruz.
Hafif öfkeliyim şu an.
Reklamlar
-
Başkan o olaya ben de gıcık oluyorum fakât würth ya da motip ürünlerini yıllardır hepsiburada üzerinden satın alıyorum, geçen sene würth hhs 2000 aldım en son hiç sahteye denk gelmedim ama fiyatı ucuz olanlar tarihi eski ürün olabiliyor.
-
Memcoş48 adlı üyeden alıntı
Başkan o olaya ben de gıcık oluyorum fakât würth ya da motip ürünlerini yıllardır hepsiburada üzerinden satın alıyorum, geçen sene würth hhs 2000 aldım en son hiç sahteye denk gelmedim ama fiyatı ucuz olanlar tarihi eski ürün olabiliyor.
Ya ne olacak satış yapsalar? Sebebini merak etmiyor değilim hani.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Ya ne olacak satış yapsalar? Sebebini merak etmiyor değilim hani.
Motul'un sitesi de bazı ürünlerde öyle; mesela 10W-30 yağ alacaksın, 12x1l koli ile satıyor.
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Motul'un sitesi de bazı ürünlerde öyle; mesela 10W-30 yağ alacaksın, 12x1l koli ile satıyor.
Vay terbiyesizler
-
Bayisinden al istiyor olabilir kendi direk satış yapsa bu sefer bayilerini baltalaya bilir .. o işin pratiği belli alıcağın dükkanın resmî bayii mi öğren genelde würth de çok sahte olmuyor ben çok duymadım ..
-
logaritma adlı üyeden alıntı
Bayisinden al istiyor olabilir kendi direk satış yapsa bu sefer bayilerini baltalaya bilir .. o işin pratiği belli alıcağın dükkanın resmî bayii mi öğren genelde würth de çok sahte olmuyor ben çok duymadım ..
e direk kendisi satış yapsa bu kadar bayiyede ihtiyacı olmaya bilir
-
Bayiler taş mı yesin?
-
hemen söyleyelim şuan kendi web siten üzerinden perakende satış yaptırmanın maliyeti 200-250 Bin TL bu daha da çıkar istenirse.
Adamlar ne gerek var demiş olabilir.
HB N11 gibi sitelerden distribütör mağaza olarak direk perakende liste fiyatından satılabilir aslında .
Castrol bunu N11 başarmış mesela güzel de olmuş 20 lira fazla verip ordan alıyorum.
-
15 Aralık 2022, 10:33
OnixsyS adlı üyeden alıntı
e direk kendisi satış yapsa bu kadar bayiyede ihtiyacı olmaya bilir
Bayisi hazır müşteri ve birer birer almıyor bayiler, toplu satın alıp stoklayıp satış yapıyorlar. Toplu satmak varken tek tek satmakla uğraşmak istemiyor genelde büyük firmalar.
-
15 Aralık 2022, 13:08
Metehan48 adlı üyeden alıntı
Bayisi hazır müşteri ve birer birer almıyor bayiler, toplu satın alıp stoklayıp satış yapıyorlar. Toplu satmak varken tek tek satmakla uğraşmak istemiyor genelde büyük firmalar.
Aynen birde bayilik lerde Çanakkale den Hakkari’ye herkese dükkan üstünden ulaşabiliyorlar herkes hala internetten alışverişe tam adapte olamadı ama ilerde olur bu iş rekabet işi çünkü takip firması yaparsa onlarda bu sisteme geçer
-
15 Aralık 2022, 13:09
Aynen öyle. Würth koca firma, 50TL'ye sattığı silikon spreyi var (şimdi 200TL falan olmuştur da :D) onunla uğraşmak büyük dert. Ben Würth olsam ben de bireysel satış yapmam açıkçası. İstanbul'daysanız İMES'te Würth'ün kendi mağazası var, oradan alabilirsiniz.
-
17 Aralık 2022, 11:37
logaritma adlı üyeden alıntı
Aynen birde bayilik lerde Çanakkale den Hakkari’ye herkese dükkan üstünden ulaşabiliyorlar herkes hala internetten alışverişe tam adapte olamadı ama ilerde olur bu iş rekabet işi çünkü takip firması yaparsa onlarda bu sisteme geçer
İstedikleri satış rakamlarındaysa ve düşüşe geçmiyorlarsa yine de geçmeyebilirler o sisteme, tabi bunu bilemeyiz. İnternetten bireysel satışa geçerse bu sefer kendi bayilerini öldürür, hele ki birde bayiye verdiği iskontodan daha uygun fiyat çekerse bayiler isyan eder. Çünkü malın bayiye gitmesi de bir maliyet ve adamda üstüne koyup satacak. Fabrikada bu extra maliyet olmayacak. Daha iyi fiyat verebilecek.
-
17 Aralık 2022, 12:43
Metehan48 adlı üyeden alıntı
İstedikleri satış rakamlarındaysa ve düşüşe geçmiyorlarsa yine de geçmeyebilirler o sisteme, tabi bunu bilemeyiz. İnternetten bireysel satışa geçerse bu sefer kendi bayilerini öldürür, hele ki birde bayiye verdiği iskontodan daha uygun fiyat çekerse bayiler isyan eder. Çünkü malın bayiye gitmesi de bir maliyet ve adamda üstüne koyup satacak. Fabrikada bu extra maliyet olmayacak. Daha iyi fiyat verebilecek.
Zaten o yüzden bireysel satış yapan firmalar bayileri zarar etmesin diye bayilerinden pahalıya satar mesela xiaomi kendi resmî sitesinde telefonları piyasaya oranla daha pahalı ..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)