Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Würth resmi sitesinin sadece kurumsal müşterilere satış yapması

REKLAM ALANI
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sahte olmasın diye resmi siteden alışveriş yapmak istedim ancak würth efendi sadece kurumsal müşterilere satış yapıyormuş.

Sebebini bilen varsa beri gelsin. Ya biz zevkten resmi siteye girmiyoruz. Sahte olmasın diye tedbir alıyoruz.

Hafif öfkeliyim şu an.
    CRF ve espresso bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Memcoş48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XRx
    Başkan o olaya ben de gıcık oluyorum fakât würth ya da motip ürünlerini yıllardır hepsiburada üzerinden satın alıyorum, geçen sene würth hhs 2000 aldım en son hiç sahteye denk gelmedim ama fiyatı ucuz olanlar tarihi eski ürün olabiliyor.

Alıntı Memcoş48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başkan o olaya ben de gıcık oluyorum fakât würth ya da motip ürünlerini yıllardır hepsiburada üzerinden satın alıyorum, geçen sene würth hhs 2000 aldım en son hiç sahteye denk gelmedim ama fiyatı ucuz olanlar tarihi eski ürün olabiliyor.
    Ya ne olacak satış yapsalar? Sebebini merak etmiyor değilim hani.

Motosikleti
    2022 DL650A
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya ne olacak satış yapsalar? Sebebini merak etmiyor değilim hani.
    Motul'un sitesi de bazı ürünlerde öyle; mesela 10W-30 yağ alacaksın, 12x1l koli ile satıyor.

Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motul'un sitesi de bazı ürünlerde öyle; mesela 10W-30 yağ alacaksın, 12x1l koli ile satıyor.
    Vay terbiyesizler

Motosikleti
    Artık Yok...
    Bayisinden al istiyor olabilir kendi direk satış yapsa bu sefer bayilerini baltalaya bilir .. o işin pratiği belli alıcağın dükkanın resmî bayii mi öğren genelde würth de çok sahte olmuyor ben çok duymadım ..

OnixsyS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 500R
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayisinden al istiyor olabilir kendi direk satış yapsa bu sefer bayilerini baltalaya bilir .. o işin pratiği belli alıcağın dükkanın resmî bayii mi öğren genelde würth de çok sahte olmuyor ben çok duymadım ..
    e direk kendisi satış yapsa bu kadar bayiyede ihtiyacı olmaya bilir

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bayiler taş mı yesin?

CRF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF 250 L
    hemen söyleyelim şuan kendi web siten üzerinden perakende satış yaptırmanın maliyeti 200-250 Bin TL bu daha da çıkar istenirse.
    Adamlar ne gerek var demiş olabilir.

HB N11 gibi sitelerden distribütör mağaza olarak direk perakende liste fiyatından satılabilir aslında .
    Castrol bunu N11 başarmış mesela güzel de olmuş 20 lira fazla verip ordan alıyorum.

Metehan48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Rocket 3 GT 221 Edition
    Alıntı OnixsyS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    e direk kendisi satış yapsa bu kadar bayiyede ihtiyacı olmaya bilir
    Bayisi hazır müşteri ve birer birer almıyor bayiler, toplu satın alıp stoklayıp satış yapıyorlar. Toplu satmak varken tek tek satmakla uğraşmak istemiyor genelde büyük firmalar.
    espresso ve killingroad bunu beğendiler.

Motosikleti
    Artık Yok...
    Alıntı Metehan48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayisi hazır müşteri ve birer birer almıyor bayiler, toplu satın alıp stoklayıp satış yapıyorlar. Toplu satmak varken tek tek satmakla uğraşmak istemiyor genelde büyük firmalar.
    Aynen birde bayilik lerde Çanakkale den Hakkari’ye herkese dükkan üstünden ulaşabiliyorlar herkes hala internetten alışverişe tam adapte olamadı ama ilerde olur bu iş rekabet işi çünkü takip firması yaparsa onlarda bu sisteme geçer
    Metehan48 bunu beğendi.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Aynen öyle. Würth koca firma, 50TL'ye sattığı silikon spreyi var (şimdi 200TL falan olmuştur da :D) onunla uğraşmak büyük dert. Ben Würth olsam ben de bireysel satış yapmam açıkçası. İstanbul'daysanız İMES'te Würth'ün kendi mağazası var, oradan alabilirsiniz.
    espresso ve Metehan48 bunu beğendiler.

Metehan48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Rocket 3 GT 221 Edition
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen birde bayilik lerde Çanakkale den Hakkari’ye herkese dükkan üstünden ulaşabiliyorlar herkes hala internetten alışverişe tam adapte olamadı ama ilerde olur bu iş rekabet işi çünkü takip firması yaparsa onlarda bu sisteme geçer
    İstedikleri satış rakamlarındaysa ve düşüşe geçmiyorlarsa yine de geçmeyebilirler o sisteme, tabi bunu bilemeyiz. İnternetten bireysel satışa geçerse bu sefer kendi bayilerini öldürür, hele ki birde bayiye verdiği iskontodan daha uygun fiyat çekerse bayiler isyan eder. Çünkü malın bayiye gitmesi de bir maliyet ve adamda üstüne koyup satacak. Fabrikada bu extra maliyet olmayacak. Daha iyi fiyat verebilecek.

Motosikleti
    Artık Yok...
    Alıntı Metehan48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstedikleri satış rakamlarındaysa ve düşüşe geçmiyorlarsa yine de geçmeyebilirler o sisteme, tabi bunu bilemeyiz. İnternetten bireysel satışa geçerse bu sefer kendi bayilerini öldürür, hele ki birde bayiye verdiği iskontodan daha uygun fiyat çekerse bayiler isyan eder. Çünkü malın bayiye gitmesi de bir maliyet ve adamda üstüne koyup satacak. Fabrikada bu extra maliyet olmayacak. Daha iyi fiyat verebilecek.
    Zaten o yüzden bireysel satış yapan firmalar bayileri zarar etmesin diye bayilerinden pahalıya satar mesela xiaomi kendi resmî sitesinde telefonları piyasaya oranla daha pahalı ..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)