kek adlı üyeden alıntı
Merhabalar. Aranıza yeni katılan 28 yaşında bir insanoğluyum. Geçen hafta ehliyetimi alır almaz ilk motosikletim olarak Pulsar ns 150 alıp motosiklet hayatıma başladım. Hayatımda aldığım en güzel kararlardan biriydi. Deneyim kazanmak için ilk birkaç gün akşamları trafiğin sakin olduğu bölgelerde çıkmaya başladım. Dün gece ise uzun yol denemesi yaptım ve yaklaşık 200 km sürdüm. Eve geldiğimde sağ elim uyuşmuştu. Sol elim sapasağlamdı. Daha önce böyle bir durum yaşamamıştım. Telefonu tutarken dahi zorlanıyordum. Eldiven kullanmama rağmen havanın soğuk ve rüzgarlı olmasını ileri sürüp uyuşukluğu pek umursamadım ve yatıp uyudum. Sabah kalktığımda da uyuşukluk devam ediyordu. Okula gittim, kalem tutmakta dahi güçlük çekiyordum. Yazıyı sol elimle yazmaya çalıştım, başaramayınca sınıf defterini dahi öğrencilere yazdırdım. Yemek yerken kaşığı dahi düzgün tutamaz haldeyim. Biraz araştırdığımda karpal tünel sendromu diye bir şey duydum. Allah göstermesin öyle bir şeyse gerçekten yıkılırım. En kötü senaryoyu düşünmeden önce size danışmak istedim. Sizin başınıza da uzun süreli sağ el uyuşukluğu ve eli kontrol edememe durumları geldi mi? Tecrübelerinizle beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum. İyi günler.