Ruroc Atlas 4.0 (Kask) Hakkında (Yurtdışı)
-
14 Aralık 2022, 17:27
killingroad adlı üyeden alıntı
Abi EU'da akraban varsa niye macera arıyorsun ya
Kontrol hastalığı bende de var. Uçakta kabul edebileceğim seviyede bu sadece, ki biraz havacılıktan insanlarla içli dışlı olunca ona da binesiniz gelmez :D, ama otobüs taksi dolmuş falan ı ıh.. artçılığım ise meşhurdur. Honda eğitiminde hoca dedi gel atla arkama birlikte dönelim diye, pişman olursun dedim dinlemedi. 2 kuka geçtik in ulan aşağı dedi :D
Akraba varda mesela onlar satın alsa, sonra ben onlardan nasıl alıcam? Türkiye'ye gelmiyorlar
Havacılıktan arkadaşlarım olmasına gerek yok, izlemediğim uçak kazası belgeseli vs kalmamıştır. Buna rağmen aslında korkmuyorum ama işte abi beni alcaklar kokpite koycaklar, joysticki verecekler ben takılcam, o zaman okeyim. :d:d aa bak benim de artçılığım çok iyidir, en son bir arkadaşıma artçılık yaptım binmiyim diye taklalar attım, bir şey olmaz dedi, 20 dk sonra bir daha seni arkama alırsam diye bir başladı.. :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
Bu arada Gbmotobike Ruroc'un resmi distribütörlüğünü almış, beden olarak uyan kaskları göndericekler bugün yarın fakat fiyat 850 dolar. Hiç gümrük vs. Ile uğraşmadan bu fiyata alınır gibi sanki, iskontoda uygulayacaklarmış. Ne dersiniz?
Reklamlar
-
14 Aralık 2022, 19:28
Metehan48 adlı üyeden alıntı
Vallahi hayır demem hocam böyle bir iyilik yaparsanız. Şehir olarak Aydın'daymışsınız, gelirim yanınıza hem tanışırız.
Ben emekliyim mesaili işim yok, bağ bahçe işleriyle uğraşıyorum, her zaman beklerim buyrun gelin.
-
15 Aralık 2022, 00:52
Akraba varda mesela onlar satın alsa, sonra ben onlardan nasıl alıcam? Türkiye'ye gelmiyorlar ��
Havacılıktan arkadaşlarım olmasına gerek yok, izlemediğim uçak kazası belgeseli vs kalmamıştır. Buna rağmen aslında korkmuyorum ama işte abi beni alcaklar kokpite koycaklar, joysticki verecekler ben takılcam, o zaman okeyim. :d:d aa bak benim de artçılığım çok iyidir, en son bir arkadaşıma artçılık yaptım binmiyim diye taklalar attım, bir şey olmaz dedi, 20 dk sonra bir daha seni arkama alırsam diye bir başladı.. :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
Bu arada Gbmotobike Ruroc'un resmi distribütörlüğünü almış, beden olarak uyan kaskları göndericekler bugün yarın fakat fiyat 850 dolar. Hiç gümrük vs. Ile uğraşmadan bu fiyata alınır gibi sanki, iskontoda uygulayacaklarmış. Ne dersiniz?
Valla ben asıl işi motosiklet kaskı üretmek olmayan firmanın kaskına hele bir de $850 vermem onu söyleyeyim. ECE'sini almış tabii ki çerçöp değildir, ekstra titizlikten sadece. Ama fiyat çok güzel, yurtdışından kargo dahil $800'e geliyor diyordun zaten, $850'ye Türkiye'den almak çok iyi fiyat.
-
15 Aralık 2022, 02:32
bu arada yurt dışında olanlar kapalı kutu olmayan şeyleri elinde getirebiliyolar kutusunu çöpe atar getirir sana benim yeğenlerden az bilgisayar parçası getirtmedim
-
15 Aralık 2022, 10:23
joshua adlı üyeden alıntı
Ben emekliyim mesaili işim yok, bağ bahçe işleriyle uğraşıyorum, her zaman beklerim buyrun gelin.
Yolum düşsün mutlaka uğrarım hocam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
OnixsyS adlı üyeden alıntı
bu arada yurt dışında olanlar kapalı kutu olmayan şeyleri elinde getirebiliyolar kutusunu çöpe atar getirir sana benim yeğenlerden az bilgisayar parçası getirtmedim
İşte getirecek kimse yok hocam yurtdışından. Tanıdık, akraba vs. var ama Türkiye'ye gelmiyorlar, gelecek olsalar da seneye Eylül'de falan anca gelirler, oda belki
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:15 ----------
Valla ben asıl işi motosiklet kaskı üretmek olmayan firmanın kaskına hele bir de $850 vermem onu söyleyeyim.
ECE'sini almış tabii ki çerçöp değildir, ekstra titizlikten sadece. Ama fiyat çok güzel, yurtdışından kargo dahil $800'e geliyor diyordun zaten, $850'ye Türkiye'den almak çok iyi fiyat.
Sitesine girdiğinizde motosiklet ve snowboard kaskları üretiyorlar sadece, bunun yanında giyim de satıyorlar. Başka yaptıkları bir iş göremedim. Birde ECE 22 06 olan sertifikaya sahip, en son standartlara uygun, kendileri de standartların %20 üstünde test ettiklerini söylüyorlar (bunu bilemem tabi). Onun dışında da DOT FMVSS 218 sertifikası da bulunuyor. Bana iyi bir kask gibi geldi, tarzına zaten diyecek bir şey yok.
Benim istediğim kask yurtdışı 595$, 30$ kargo, 140$ 2ad vizör, 20$ balaclava, 30$ camera mount, toplam 815$ yapıyor. Tabi bunda gümrük vergisi, kdvsi veya ne kadara içeri gireceği belli değil arkadaşların dediklerine göre en az %40 daha en iyi ihtimalle fiyat binecek. Oda 1141$ yapıyor.
Burda ki distribütör 850$ kask, 95$ 1ad. vizör fiyat veriyor, iskontosuz hali 1040$ 2ad vizör alsam yapıyor. Geri kalan aksesuarları satmıyorlarmış ve bu şekilde hani gümrüktü, oydu buydu derdi kalmadan bence iyi fiyata alıyorum. %10 iskonto yapsalar 936 dolar, %5 yapsalar 988 dolar yapıyor.
-
15 Aralık 2022, 10:25
-
15 Aralık 2022, 13:08
Bence güzel bir deal GB'nin sunduğu.
Ama bana bir uçak bileti alırsan seve seve istediğin AB ülkesinden getiririm kaskını :D
-
15 Aralık 2022, 13:28
Aslında en güzeli bu işi yazın hem gezmek hem yol yapmak hemde kask almak için aradan çıkartılabilinir burdan atlanır motora Bulgaristan Yunanistan birine gidilir ordan alırsın hatta kafana takar dönersin .. bir yandan gezersin yol yapmış olursun ..
-
15 Aralık 2022, 15:18
logaritma adlı üyeden alıntı
Aslında en güzeli bu işi yazın hem gezmek hem yol yapmak hemde kask almak için aradan çıkartılabilinir burdan atlanır motora Bulgaristan Yunanistan birine gidilir ordan alırsın hatta kafana takar dönersin .. bir yandan gezersin yol yapmış olursun ..
Güzel fikir verdin.
Önümüzdeki yaza ailecek arabayla yunanistan'a kamp yapmalı tur niyetimiz vardı. Ekipman işini de oradan almayı denerim. Selanik'de falan ekipman satan bizdeki hasanpaşa mahallesindeki gibi mağazalı bulup fiyatlarına bakmak lazım şimdiden. Farkedecekse eğer arabanın bir de üzerine bagaj yaptırırım.
-
17 Aralık 2022, 11:47
Bence güzel bir deal GB'nin sunduğu.
Ama bana bir uçak bileti alırsan seve seve istediğin AB ülkesinden getiririm kaskını :D
Hahaha eyv hocam teşekkür ederim de Türkiye sınırları içinde buldum, 5 kişi alıcaz şimdi, iyi bir iskonto da bekliyorum, yurtdışına gerek kalmadı sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
logaritma adlı üyeden alıntı
Yaza fiyatlar ne olur kim bilir. Çok uzun süredir bu kaskı almayı istiyordum, şimdi Türkiye'de distribütör de buldum, yaza kadar bekleyemem.
-
17 Aralık 2022, 13:59
konudan bağımsız olarak hiç ruroc kaskları yurtdışı forumlarda araştırdınız mı?
bir zamanlar önüme aşırı reklamları düşünce araştırdım rüzgar sesi ve konforsuzluğundan kullanıcıların yarısından çoğu şikayetçi.
hatta bi yerde ls2 ler bile daha az ses alıyor diye yorum okudum.
bu konuyu bir araştırın
-
17 Aralık 2022, 14:24
otopsici adlı üyeden alıntı
konudan bağımsız olarak hiç ruroc kaskları yurtdışı forumlarda araştırdınız mı?
bir zamanlar önüme aşırı reklamları düşünce araştırdım rüzgar sesi ve konforsuzluğundan kullanıcıların yarısından çoğu şikayetçi.
hatta bi yerde ls2 ler bile daha az ses alıyor diye yorum okudum.
bu konuyu bir araştırın
Evet araştırdım hocam, yan kanallar kapatılamadığı için ses biraz fazla geliyormuş, eğer ki ses düşündüğümden fazla gelecek olursa, 3D Printer'dan bir şeyler tasarlayıp o kanalları ya kask içinden ya da kask dışından parça basıp monte ederek kapatabilirim diye düşündüm.
Konfor olarak 2.0'lar için çokça konforsuz denildiği söyleniyor, çoğu 4.0 kullanıcıları konfordan oldukça memnun.
İyi de olsa kötü de alacağım bu kaskı Deneyimlerimi buradan paylaşırım.
-
19 Aralık 2022, 09:18
Evet araştırdım hocam, yan kanallar kapatılamadığı için ses biraz fazla geliyormuş, eğer ki ses düşündüğümden fazla gelecek olursa, 3D Printer'dan bir şeyler tasarlayıp o kanalları ya kask içinden ya da kask dışından parça basıp monte ederek kapatabilirim diye düşündüm.
Konfor olarak 2.0'lar için çokça konforsuz denildiği söyleniyor, çoğu 4.0 kullanıcıları konfordan oldukça memnun.
İyi de olsa kötü de alacağım bu kaskı
Deneyimlerimi buradan paylaşırım.
Bazen insan bi rşeyi kendi denemek ister. İmkan varsa alın tabi, içinizde kalmasın. Aldıktan sonra bir süre kullanıp da deneyimlerinizi yazarsanız hepimize faydası olur.
-
19 Aralık 2022, 10:31
espresso adlı üyeden alıntı
Güzel fikir verdin.
Önümüzdeki yaza ailecek arabayla yunanistan'a kamp yapmalı tur niyetimiz vardı. Ekipman işini de oradan almayı denerim. Selanik'de falan ekipman satan bizdeki hasanpaşa mahallesindeki gibi mağazalı bulup fiyatlarına bakmak lazım şimdiden. Farkedecekse eğer arabanın bir de üzerine bagaj yaptırırım.
Maalesef Selanik'te bizdeki Hasanpaşa gibi böyle motosiklet dükkanlarının konsantre olduğu bir yer yok. Ama büyük kısmı Karamanlı caddesi midir nedir öyle bir adı olan büyük bir bulvarın üstünde,bir yarım gün min buna ayırılıp yürüye yürüye gezip bakılabilir. Önceden internetten bakmak istiyorsan ise kolay gelsin.
-
19 Aralık 2022, 10:48
espresso adlı üyeden alıntı
Bazen insan bi rşeyi kendi denemek ister. İmkan varsa alın tabi, içinizde kalmasın. Aldıktan sonra bir süre kullanıp da deneyimlerinizi yazarsanız hepimize faydası olur.
Tabi ki paylaşırım. Hayırlısı ile bi alayım, düşünenler içinde bi fikir vermiş olurum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)