Peşin verip almak mı iyi yoksa benzin kartları var o kartlardan mı almalı yoksa 3 5 kuruş için değmez mi değmez mi
Peşin verip almak mı iyi yoksa benzin kartları var o kartlardan mı almalı yoksa 3 5 kuruş için değmez mi değmez mi
Ticari yada ticari gibi günlük 100-150km kullanıyorsanız neden değmesin
Bende çok km yapıyorum ama bu kart anahtarlık falan bunlar nasıl oluyor Shell ya da BP de böyle bir durum varmı
shell için anahtarlık petrol ofisi için kart tanımladım. onlara da bi sanal kart tanımladım. eldiven çıkar kask çıkar sıra bekle falan yok. hele shellde yanaşıyorum anahtarlığı okutuyorum devam. sıfır sıkıntı. tavsiye ederim. ucuzluk vs için değil zaman ve çekilen çile için :D
https://www.shell.com.tr/kurumsal-mu...a-sistemi.html
Bu sistem sadece (gerçek veya tüzel kişi) "şirketler" için kullanılabiliyor gibi anlıyorum, gerçek kişi "şahıslar" için kullanılabiliyorsa güzel tabi...
Abi şöyle ki ben motorist takip uygulaması kullanıyorum onların bi anlaşması var onlar gönderdi ama filotim diye bir şirket sen aracın vs bilgilerini atıyosun sana bir anahtarlık gönderiyor bu apartmanların şifreli kapılarını açan gibi. sen sadece pompacı gibi anahtarlığı okutuyosun sonra pompacı okutuyor kendi anahtarlığını sonra istediğin kadar alıyorsun. Tabi filotimin kendi sitesine bir kredi kartı tanımlıyorsun 700lira mı ne provizyon alıyor o paraya hiç dokunulmuyor sabit. sen benzin aldıkça ekstrene yansıyor işte bu kadar. Petrol ofisi için de anahtarlık değil kart sistemi mevcut. onda da aracım için uygulamasından kayıt oluyosun geri kalan sistem aynı. ben ikisini de aldım zaten en fazla PO ve shell var normalde de ikisini kullanıyordum.
geçen bi uzun yola çıktım hava kış kıyamet yağmur. sadece benzin için durdum toplamda zaman kaybım 5dk :D yazın da ha keza öyle büyük kolaylık.
İlk aldığım zaman baya indirim oluyordu da o iş bitti artık sadece kullanım kolaylığı için kullanıyorum şuan, tavsiye de ederim
Arkadaşlar Hırbonen/Honda kardeşimle özelden konuştuk. motoloto'nun kendisi olmadığını söyledi. Forumda yazacağımı, eğer motoloto'nun kendisinin olması halinde milletin benimle acaip başak geçeceğini söyledim.
Şaşkınım, salih'in de emitasyonu çıkmış :D
Ben de petrol ofisinden hem araç hem de motosiklet için kart almıştım. Önce her şey çok güzeldi %5 indirim de vardı. Sonra hem indirim gittikçe azaldı hem de bulunduğum ildeki petrol ofisleri kartı bastırmamaya başladı. Adamlar petrol ofisi paramızı vermiyor diyordu. Ben de tanımladığım kartları geri çektim bir süre sonra da iptal ettiklerine dair mesaj yazdılar.
Opet'in de otobilim diye bir akıllı anahtarı var, pompada okutuyorsunuz tanımlı kredi kartınızdan çekiyor, günlük aylık limit tanımlayabiliyorsunuz plakanıza. İçeri gir öde derdi olmuyor.
Neden trollük müessesesi tek bir kişi üzerine konumlandırılmaya calısılıyor anlamadım ..Tamam şahsi olarak seviyorsunuz ama bir sürü yetenekli genc var ülkede.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)