Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Benzini nasıl almalı

REKLAM ALANI

Honda değilim Ken ryu da değilim trol heç değilim sizin kadar zeki hiç değilim aklıma geleni merak ettiklerimi soruyorum herkesin merak açısı görecelidir sizin istediğiniz sorular neyse yıllardır uyuyan editörlere deyin ki nasıl soru sorsunlar site sinek avlıyor kalmış 3 5 üye o üyeler de gidecek

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tecrube0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ns 160, Dominar 400 Tur Versiyon
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://www.shell.com.tr/kurumsal-mu...a-sistemi.html

Bu sistem sadece (gerçek veya tüzel kişi) "şirketler" için kullanılabiliyor gibi anlıyorum, gerçek kişi "şahıslar" için kullanılabiliyorsa güzel tabi...
    Hem şahıs olarak hem de şirket olarak kullanabiliyorsun.Hepsi için ayrı çözüm var ben şirket olarak kullanıyodum şirketi kapattım ama hala kullanıyorm kimse birader şiketi kapatmışsın hala niye kullanıyosun demiyor
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Ben de üşenmezsem bir ara ya Multinet'le ya direkt Shell ile bağlayacağım işi. Fiş toplama işinden sadece araba ve motosiklet yakıtlarında yırtmak bile güzel rahatlık.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı mehmetyasin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Opet'in de otobilim diye bir akıllı anahtarı var, pompada okutuyorsunuz tanımlı kredi kartınızdan çekiyor, günlük aylık limit tanımlayabiliyorsunuz plakanıza. İçeri gir öde derdi olmuyor.
    Eve en yakın bir opet istasyonu olduğu için en çok opetten alıyorum. Bunu firma olmadan gerçek kişi olarak da alabiliyor muyuz? Eğer alabiliyorsak hem motosiklet hem arabam için alırım.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Multinet ile görüştüm, Shell'in kendi uygulaması ayrı olabilir ama Multinet gerçek kişiler ile yakıt için bir anlaşma yapmadığını söyledi.
    Opet yapıyor olmalı çünkü ben Opet olsun Opet olsun diyen biriyle yol yapmıştım, Otobil anahtarlık kullanıyordu. Ben Shell'in depoya takılan halkasını kullanmayı düşünüyorum, ama vazgeçebilirim de zira tek fatura geldiği zaman ne kadarı otomobile ait (70% giderleşiyor) ne kadarı motosiklete ait (100% giderleşiyor) ayırt edilemiyor, bu durumda benim pompacıdan bilgi fişi almam gerekiyor. Yine iş.

Motosikleti
    R1200GS
    kendi adıma aldım, firma vs yok (shell firma istiyordu mesela)

https://www.opet.com.tr/otobilim

burada bilgiler var, başvuru vs de mevcut. Turuncu renkli cihaz veriyorlar.
    espresso, tommygun ve killingroad bunu beğendiler.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)