Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Birikimi borsada değerlendirdim :)

Motovento
    REKLAM ALANI
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200GS / Piaggio Medley / Peugeot Tweet
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende geçen yıldan beri yaklaşık 2000 usd lik coin almışımdır bu para ile geçen yıl haziran ayında ev düzülüyordu şuan ise yemek yatak koltuk takımı anca alınıyor keşke coin almasaydım diyorum ama oradaki para duruyor aldığımda bnb 2 katı sol % 70 avax *3 yaptı evet iyi giderken iyi ama terse dönünce yandı gülüm keten helva
    canınızı yakmayacak para ile ne borsa da ne coinde para kazanamazsınız geçen yıl haziranda borsa veya coin e girseydi ev alacağıma yükseldiği zaman çıksaydım şuan sarıyerde dairem de viski mi yudumluyordum ama türk aklı işte garantiye gittik elde var 2+1 daire
    Borsa , coin vs mutlu olan çok çok azdır , düşünce bekleyemez satarsın mutlu olamazsın , çıkınca satarsın 3-5 misli daha yükselir kârdan zarar ettim diye yine mutlu olamazsın :D en temizi piyango almak en azından çekiliş gününe kadar mutluluk garanti
    espresso ve stubborn bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sallami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Borsa , coin vs mutlu olan çok çok azdır , düşünce bekleyemez satarsın mutlu olamazsın , çıkınca satarsın 3-5 misli daha yükselir kârdan zarar ettim diye yine mutlu olamazsın :D en temizi piyango almak en azından çekiliş gününe kadar mutluluk garanti
    Abi onun için Antalya'ya Muratpaşaya taşınmak lazım.
    ''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man

stubborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 250
    Yalan yok birikim amaçlı attığım para 18 oldu şimdi 43 ama borsa çok garip bir mecra diyorumya 3 hafta önce o modelmi bu modelmi derken yine bekleme moduna geçtim
    F54 bunu beğendi.

Motosikleti
    Dominar 400 UG - Hero xPulse
    Borsamızda inanılmaz bir manipülasyon dönüyor şu anda malesef, bu zamanda birikimlerimi değerlendirmek için borsaya kesinlikle girmem. Mesela borsanın en popüler hisselerinden Sasa'nın son iki haftadaki seyrine bakın, kripto coin gibi çıkmış inmiş. Şu an bitcoin piyasası bile bu kadar oynak değil ftx çöküşüne rağmen. Şu an parası olanın yapacağı en iyi şey ev ve araba almak. ytd
    espresso bunu beğendi.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    bende geçen yıldan beri yaklaşık 2000 usd lik coin almışımdır bu para ile geçen yıl haziran ayında ev düzülüyordu şuan ise yemek yatak koltuk takımı anca alınıyor keşke coin almasaydım diyorum ama oradaki para duruyor aldığımda bnb 2 katı sol % 70 avax *3 yaptı evet iyi giderken iyi ama terse dönünce yandı gülüm keten helva
    canınızı yakmayacak para ile ne borsa da ne coinde para kazanamazsınız geçen yıl haziranda borsa veya coin e girseydi ev alacağıma yükseldiği zaman çıksaydım şuan sarıyerde dairem de viski mi yudumluyordum ama türk aklı işte garantiye gittik elde var 2+1 daire
    Sizin tam aldığınız zamanlarda aslında coinleri satma zamanıydı. Ben satmadım, 5-6bin dolar edecek coinler şimdi bin dolar ediyor ama nasıl olsa lazım olan para değil, zaten yeterince kar ettiğim için bu kalanları önemsemiyorum. Tmax parası edene kadar elimdeki coinlere dokunmayacağım, bakalım olacak mı. ya bir tmax ya sıfır diye inat ettim.

joshua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLX 250 (2016) KLR 650 (2006)
    Katılmıyorum, uzun vadede al-sat yapmadan borsada iyi para kazanılıyor.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Borsayı bu şekilde kullanırsan patlama ihtimalin oldukça yüksek zaten.
    Geçmiş olsun.

Satmazsan zararda değilsin

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alın teri olmadan kazanılan paranın hayrı olmaz. Haydan gelen huya gider. Bahsettiklerinizin alayı saadet zinciridir, ponzi şemasıdır. Piyasadaki büyük balıklar küçük balıkları yemler ve zamanı gelince tokadı basıp kasayı boşaltarak yeni bir keriz silkeleme seansına kadar kaybolurlar. Emek vermeden zengin olanlar muhakkak garibanın emeğini sömürerek o noktaya gelmişlerdir.
    DickName bunu beğendi.

DickName - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sallami adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi onun için Antalya'ya Muratpaşaya taşınmak lazım.
    Belçika daha garantili.
    Bütün köy loto oynadı: 165 kişi büyük ikramiye kazandı
    Belçika'nın Olmen köyünde ortaklaşa şans oyunu oynayan 165 kişi, yaklaşık 143 milyon Euro'luk büyük ödülü kazandı.
    GoGi bunu beğendi.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı joshua adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Katılmıyorum, uzun vadede al-sat yapmadan borsada iyi para kazanılıyor.

https://i.hizliresim.com/17b0x6z.jpeg
    6 YIL BEKLEYECEK KADAR sabırlı olamam belki de
    joshua bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Forza 250
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alın teri olmadan kazanılan paranın hayrı olmaz. Haydan gelen huya gider. Bahsettiklerinizin alayı saadet zinciridir, ponzi şemasıdır. Piyasadaki büyük balıklar küçük balıkları yemler ve zamanı gelince tokadı basıp kasayı boşaltarak yeni bir keriz silkeleme seansına kadar kaybolurlar. Emek vermeden zengin olanlar muhakkak garibanın emeğini sömürerek o noktaya gelmişlerdir.
    Hangi garibanın emeği sömürülüyor? Saadet zinciri ile alakası nedir? Emek verilmeden bir kazanç olduğunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Hayırlı bir kazanç olmamasının sebebi nedir? Hangi etik kurala yada bilime yada manevi bir olguya dayandırarak böyle düşünüyorsunuz? Kafalardaki soru işaretlerini kaldıralım hazır bilen birini bulmuşken.

Alıntı GoGi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hangi garibanın emeği sömürülüyor? Saadet zinciri ile alakası nedir? Emek verilmeden bir kazanç olduğunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Hayırlı bir kazanç olmamasının sebebi nedir? Hangi etik kurala yada bilime yada manevi bir olguya dayandırarak böyle düşünüyorsunuz? Kafalardaki soru işaretlerini kaldıralım hazır bilen birini bulmuşken.
    Saadet zinciri gibi işte. Bu işler Önce 1 birimden başlıyor. Sonra 2 birim 3 birim, 100 birime kadar gidiyor. En son 100 birimden alanın elinde patlıyor. Yüksekten alanlar diğerlerini finanse etmiş, fonlamış oluyor. Bir anlamda yüksekten alan bir enayi bulup sistemi patlatiyorlar. İşte sömürü ve hırsızlık noktası burası.
    DickName bunu beğendi.

Nasate - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok. Kim bilir nezaman...
    Herkes borsacı oldu be :D Ben dahil malesef girdik. Neden mi en azından biraz para gelsin değerini korusun diye. Ama ciddi bir şey borsa oynamak, batada bilirsiniz ! Uzun vadeli olarak tutarsanız elbette + ya geçerseniz.

Bir insan evini arabasını satıp Sasa ya basmıştı, 20liralar civarında almıştı. Şuan o adam ömrü boyu çalışsa, bu kazandığı meblayı kazanamaz. AMA batada bilirdi ! Tamamen kumar..

Bazı hisselere bakıyorum 6 ayda %144 oran getirmiş. Arkadaş bütün teyzeler amcalar gizli zula paralarını artık borsaya yatırır oldu
    "Çok Bilen Çok Yanılır"

Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Mevcut 2 yıllık dönemdeki getirilere bakarken TL'nin değer kaybını da dikkate almayı unutmayın ama.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:07 ----------

Alın teri olmadan kazanılan paranın hayrı olmaz.
    Mesela bir insan gününün önemli bölümünü ayırıp şirketlerin bilançolarına ve faaliyetlerine bakarak yatırım yapıyorsa burada alın teri var mı?
    Alın teri ne veya?

Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mevcut 2 yıllık dönemdeki getirilere bakarken TL'nin değer kaybını da dikkate almayı unutmayın ama.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:07 ----------

Mesela bir insan gününün önemli bölümünü ayırıp şirketlerin bilançolarına ve faaliyetlerine bakarak yatırım yapıyorsa burada alın teri var mı?
    Alın teri ne veya?
    Emek diyorum, kol gücü, kas gücü veyahut beyin gücü ile yapılan işler. Sizin dediğiniz gibi akşama kadar analiz yapmak da beyin gücü kapsamına girebilir ancak bu, tarlada çalışan bir emekçinin kazandığından fazla olmamalı. Şimdi bana gülüyorsun ama maalesef böyle olmalıydı ama olmadı, olamadı. Çiftçi ve işçilerde sınıfsal bilinç olmadığı için tüm kazanımlarını kaybetme noktasına geldiler.

Bu yüzden artık kimse tarlada çalışmak istemiyor. Kimse inşaatta çalışmak istemiyor maalesef herkes hazır para peşinde (kripto, borsa, Çiftlikbank vs.)
    espresso ve DickName bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda Forza 250
    Saadet zinciri gibi işte. Bu işler Önce 1 birimden başlıyor. Sonra 2 birim 3 birim, 100 birime kadar gidiyor. En son 100 birimden alanın elinde patlıyor. Yüksekten alanlar diğerlerini finanse etmiş, fonlamış oluyor. Bir anlamda yüksekten alan bir enayi bulup sistemi patlatiyorlar. İşte sömürü ve hırsızlık noktası burası.
    Aşırı ikna oldum. Bunca zaman ben enayiymişim meğer. Yatırım konusunu sana soralım artık
    Mesela kur korumalı hakkında ne düşünüyorsunuz?

DickName - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kur Korumalı Mevduat Hesabı hakkında düşündüklerim.

MODERATÖRLERE NOT:
    Bu resmi de "genel ahlaka mugayyir" diye şey etmeyin.
    Müzede sergilenmeye değer bulunan bir sanat eseridir.
    GoGi ve espresso bunu beğendiler.

Aşırı ikna oldum. Bunca zaman ben enayiymişim meğer. Yatırım konusunu sana soralım artık
    Her şeyi bana soracaksınız, saksı değilim ben. Önce bana soracaksınız.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Emek diyorum, kol gücü, kas gücü veyahut beyin gücü ile yapılan işler. Sizin dediğiniz gibi akşama kadar analiz yapmak da beyin gücü kapsamına girebilir ancak bu, tarlada çalışan bir emekçinin kazandığından fazla olmamalı. Şimdi bana gülüyorsun ama maalesef böyle olmalıydı ama olmadı, olamadı. Çiftçi ve işçilerde sınıfsal bilinç olmadığı için tüm kazanımlarını kaybetme noktasına geldiler.

Bu yüzden artık kimse tarlada çalışmak istemiyor. Kimse inşaatta çalışmak istemiyor maalesef herkes hazır para peşinde (kripto, borsa, Çiftlikbank vs.)
    Borsada kendi başına bir şeyler yaparak kazanan kişinin çiftçiden fazla kazanmaması için borsanın olmadığı bir ekonomik sistem olması gerekir. Gülmüyorum, ama bu olacak şey değil maalesef. Kaldı ki bu "katma değerli iş" diye ülkede artırmak istediğimiz şeyin varlığına da ters, kas gücü her zaman katma değeri düşük bir çalışma şekli olarak kalacak, zira "katma değer" dediğimiz şeyin varlığı bunu gerektiriyor.

Bütün bu farklar Hollanda'da geçerli, o yüzden ben konunun insanların kolay yoldan para kazanmayı sevmesinden kaynaklandığını düşünmiyorum. Ayrıca tabii ki daha kolay şekilde kazanmak istemeli insanlar, yaşam kalitesini bu artırır. Kolay yoldan para kazanmayı istememek yerine borsa nedir, kripto para nedir ve kritpo para borsası nedir bunları bilse insanlar, daha iyi olur gibi geliyor.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)