bugün youtube'ta karşıma çıktı. inanılmaz bir sesi varmış. tüyler diken diken oluyor izleyince.
bugün youtube'ta karşıma çıktı. inanılmaz bir sesi varmış. tüyler diken diken oluyor izleyince.
evet bir tane temizinden toplamayı düşünüyorum sesleri harika
Sanki Formula 1 arabasının sesini videoya eklemişler gibi
Eskiden teknoloji gelişmemiş motorlar daha gürültülüymüş diye düşündüm.
Ben sese takıntılıyım, ne kadar az ses o kadar iyi derim.
Bana kalırsa motosikletten motosikletine değişir bu konu , sessiz Panigale'yi veya sessiz ve titreşimsiz Harley'i kim ne yapsın ama öküz gibi bağıran ve gitmeyen mobiletide kim ne yapsın . Bir kaç kez Spacy 110 Alpha deneme imkanım oldu kendi 80cc dönüştürüştülmüş scooterimden sonra çok güzel gelmişti sessiz ve zahmetsizce çok güzel hızlanıyordu.
6 silindir ve karbüratör... Ocak yıkar bu motor. Ses muhteşem. Ekonomik şartlarım uygun olsa modern motorlar yerine böyle bir şey alır bakımlı tutar keyfini de sürerdim.
V olursa bu ses gider ama, silindir sayısı 10 ya da 12 olmadıkça
F1 sesi için 6 silindir şart değil , buyrun :D
https://youtube.com/shorts/ych0seQ51HY?feature=share
Ağzımın duları aka aka izledim bu ne ses bu ne biçim araç ya rab, bunu dizayn eden mühendislerin psikopat olması lazım o zamanlarda naked motora 6 silindir hangi akla hizmet. Bizimkiler hypernaked diye iki silindiri yutturuyor onlar hiperse bu nedir ? Motorda sayısal değerler benim için önemli değil şu motora binen bir adamın asık yüzle sürmesi mümkün değil :D
İlk çekim bana da öyle geldi Sonra 2:40'daki inandırdı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:08 ----------
Bazı videoların neden benzinlikte çekildiğini de açıklıyor tabii bu durum.
Yani kısaca, sahibi olmak istemezdim ama, çevrede bir tane olsa her fırsatta dinlerdim herhalde.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
1982 yılında 0 almıştım. 6,000 km ullanıp VF1000 R ile Honda bayisinde takas etmiştim.
O zamanlar Fransa'da yaşıyordum.
Çok güzel bir sesi vardı. Hayran olmamak elde değidi. Ama o yakıt tüketimi cebi o zamanda bile çok yakıyordu. 12-14 litrenin altına hiç düşmedi.
ses iyi hoşta bizim ülkede çorbacılarla uğraşır durursun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)