Motorsiklet Ehliyet Kursu Tavsiyesi
Reklamlar
-
Herkese merhaba
Istanbul, mumkunse Anadolu yakasinda sizlerin motorsiklet ehliyet kursu tavsiyesine ihtiyacim var.
Kurslardaki pratik egitimlerle ilgili cok fazla sikayet duyuyorum. Verilmesi gereken egitimlerin verilmedigi problem cikartildigiyla ilgili vs..
Bu konuda problem yasamadiginiz yerler varsa yazabilirseniz cok sevinirim.
Not: Ayrica alinmasi gereken ileri surus egitimini kastetmiyorum. O farkli bir konu
Tesekkurler.
Reklamlar
-
AlanParson adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba
Istanbul, mumkunse Anadolu yakasinda sizlerin motorsiklet ehliyet kursu tavsiyesine ihtiyacim var.
Kurslardaki pratik egitimlerle ilgili cok fazla sikayet duyuyorum. Verilmesi gereken egitimlerin verilmedigi problem cikartildigiyla ilgili vs..
Bu konuda problem yasamadiginiz yerler varsa yazabilirseniz cok sevinirim.
Not: Ayrica alinmasi gereken ileri surus egitimini kastetmiyorum. O farkli bir konu
Tesekkurler.
Ben Kadıköy Gelişim sürücü kursuna gitmiştim 2017 yılında ehliyet alırken.
Yine bu forumda ve başka arkadaşlardan hakkında iyi şeyler duyup taa beylikdüzünden metrobüse binip gitmiştim.
A sınıfı ehliyet için 125cc YBR ile başlayıp MT7'ye kadar bir sürü eğitim motorları var. Sürüş eğitimlerini hafta sonları veriyorlardı. Ekipman yoksa dizlik de dahil her türlü ekipmanı da sağlamışlardı, öyle kafaya bir kask verip kısa kolluyla çıkaranlardan değiller yani. Ben memnun kalmıştım, daha önce hiç motosiklet sürmemişken sınavı rahatlıkla geçebilecek seviyeye getirebilmişlerdi beni.
-
Merhaba
Suadiye' de Kaktüs Sürücü Kursunu tavsiye ederim. Ben ehliyet alırken maalesef bu kursa yazılmadım ama ortak eğitim alanındaki çalışmalarına şahit olmuştum. İşlerini profesyonelce yapıyorlar.
Ayrıca temel hakimiyet eğitimi için Zafer Akçay Akademi ile görüşme yapmıştım. Kendileri "temel hakimiyet eğitimi" için bu kursu önermişti. Zafer hocaya güvendiğim için de bu kurstan Kerim Hoca' dan temel hakimiyet eğitimi aldım ve çok memnun kaldım.
https://www.kaktussurucukursu.com/?g...caAqYMEALw_wcB
-
kadıköy gelişim sürücü kursu, ciddi manada eğitim veriyorlar
-
Bence bir Cumartesi-Pazar günü Hasanpaşa Uzunçayır'da bulunan Kadıköy İmam Hatip Lisesi'nin otoparkına gelin. Orada birçok sürücü kursunun pratik eğitimini göreceksiniz. Öğretmenlerle tanışın, konuşun. Motosikletlere bakın. Kim ya da hangi kursa güvenirseniz, gözünüz tutarsa o kursu seçin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler