150 bin TLniz var. hangi motoru almaya gidersiniz? ikinci el, sıfır fark etmez. kendi hali hazırda sahip olduğunuz motorun yanına ikinci motor olarakta düşünebilirsiniz, proje motoru olarakta. ne alırdınız?
150 bin TLniz var. hangi motoru almaya gidersiniz? ikinci el, sıfır fark etmez. kendi hali hazırda sahip olduğunuz motorun yanına ikinci motor olarakta düşünebilirsiniz, proje motoru olarakta. ne alırdınız?
CB650F ya da CBR650F 'lerde gözüm var bu ara
Şu anki motoru da satar 750 nc alırım.
Suzuki Sv 650 alırdım.
R25 derim susarım şaka tabiki
2 zamanlı KTM 450-500 serisi manyak bir makine alırım
Tracer alırdım.
CB serisi de güzel.
Muhtemelen cb500f kovalarım ha ehliyet a2 ehliyet sıkıntısı olmazsa cb650 lere bakarım Honda hayat onda 🤣🤣
x adv almak isterdim ama 150000 tl yetmiyor o yüzden hayal kurmuyorum
Cb,Nc,DL650 serilerinden denk gelen temizini alırdım.
Shadow 600, üstünde hafif çalışmayla çok güzel hale gelecektir.
Param yeterse cbr650f,yetmezse yamaha xj6 diversion F
İkinci motor olucaksa dragstar vn800 shadow İntruder falan alır yoluma bakardım
ilk motor olucaksa piyasa işi bakım. parçası bol yedek parçası bol ikinci eli peynir ekmek gibi giden çok güzel prim yaptıracak satarken zarar ettirmiycek bir motor alırdım ..
2005 - 2010 arası bir Yamaha Tenere alırdım.
Şu an halihazırda bir Aprilia RS660 ve Vespa Primavera 150 kullanıyorum.
Şu an bu durumdayken 150bin TL bir bütçem olsa ilk aklıma gelen seçenek Vespa'ya satmak olur. 115'e gideceğini düşünsek 265bin TL'den 45ile bir Suzuki Address alırdım. Kaldı 225. Bunun üstüne kredi çekip Tuareg 660 almaya kalksam, çantası çuntası falan derken 125-130bin TL kredi kullanmak gerekecek, senaryo şaşmış oluyor :D Sanırım 225'e NC bakardım.
Biraz daha ucuz bir scooter alıp ikinci el Tiger 950 GT kovalanır mıydı acaba o bütçeyle. Scooter'ı resimden çıkarıp 150bin + Vespa parasıyla da Tiger bakılabilir. Sanırım ben bir şekilde bir seyahat edebileceğim türde motor bakardım diye düşünüyorum.
Aslında kırık dökük bir R25 alıp piste hazırlamak da başka bir fikir, şimdi yazarken bu daha cazip gelmeye başladı ama bitik R25'lere de elinin körü para isterler heralde.
Bulabilirsem XRV 750
Cb650F güzel bir tercih olurdu, kısa süre deneme şansım oldu, çok güzel motordu ama gazı açtım mı arkaya yapışmak istiyorsam alternatif bir tercih olarak eski Z750 alırdım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)