Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

10 yildir kasko yaptirip hic vukati olmamak

REKLAM ALANI
    erensel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çalıştığım fabrikanın sahibinin cipi vardı. Servis otobüsü buna çarpıyor fabrikadan diğer arabasını gönderdiler. Neyse servis otobüsü yüzde yüz kusurlu çıkıyor. Bir müddet sonra bu işlere bakan arkadaşa sordum ne oldu diye? adamın bir arsası varmış onu satıp hasarı tahsil etmişler.

Yaaaaa işte böyle.

Dur hızımı alamadın bir de kendimden örnek vereyim. Bizim ticari bir aracımız var kirada, kiracımız başka bir araca çarpıyor. Acar bir avukat onbeş günde bizden şırınga ile değer kaybını tahsil etti Kirada biz kullanmıyoruz falan dinlemedi. Bizde kiracıyı mahkemeye verdik ağrımayan başımız ağrıdı.

Onun için dikkat et işler artık eskisi gibi değil avukatlar şırınga ile dolaşıyor.
    Abi bu gibi durumların min seviyeye inmesi için 300/500 fazla verip İhtiyari Mali Mesuliyet sigortası yaptırmak gerekiyor.
    yaşlıveacemi ve F54 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Robinson_C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 125 R
    Benimde sicilim çok temizdir 20 yıldan fazladır kaza filan yapmadım çok şükür, bir gün aracımı pert ettim pert olduktan sonra kasko yaptıracak şirket bulamamıştım bende sigortacıma dedim ki tüm poliçelerimizi iptal edeceğim dedim ondan sonra zorla yapmışlardır yüksek fiyata,
    Herif Manyak Yüzünden Belli,

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    Aslan gibi insandır. Temkinlidir duyarlıdır. Diğer araçlara saygılıdır. E dolayısıyla parası da vardır illa ki. 1 kere lazım olur neyin ne zaman nereden geleceğini bilemezsiniz.

CRF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF 250 L
    neredeyse 7 yıldır aktif motosiklet kullanıyorum hiç kasko yaptırmadım . Gerekte duymadım. Onlar beni arıyor ama kasko yaptırmak için :D

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)