200 cc sym jet 14 scooterim var ve aküsü nerededir, kabloları nerededir fikrim yok. elim yatkın olduğu halde bilmeden de kasayı sökmek istemiyorum. bu konuda tavsiyeniz var mıdır. ya da adana’da sis farı montajı yapabilen motosiklet elektrikçisi.
200 cc sym jet 14 scooterim var ve aküsü nerededir, kabloları nerededir fikrim yok. elim yatkın olduğu halde bilmeden de kasayı sökmek istemiyorum. bu konuda tavsiyeniz var mıdır. ya da adana’da sis farı montajı yapabilen motosiklet elektrikçisi.
YouTube da mutlaka bu modelin aküsü nerededir nasıl açılır videosu vardır, normalde oto elektrikçiler bu işi halledebilirler.
Bu ara bende kendime yardımcı ilave far alıp monte etmek istiyorum. Interpbone marka bir set buldum çıplak kablo yok tamamen soketli bir tesisata sahip, sigortası rölesi hepsi dahil, fazla ince işçilik istemeyen kolay bir kurulumu var, paraya kıyabilirsem almayı düşünüyorum.
@joshua Ürünün linki varsa alabilirmiyim. İncelemek isterim.
Bende kendim bağlamıştım sis farlarımı motoruma, dikkat etmen gereken şeyler var, elektrikten ne kadar anlıyorsun bilmiyorum, önce sis farlarının montajını yapman lazım sonra kablosunu uygun bir şekilde çekmen lazım,ben elektriğin + ucunu motorun arka park lambasının + ucundan aldım ,motorun uygun bir yerine 4 bacaklı röle bağlaman lazım,röle kontağın açıp kapattığında elektriği açma kapamaya yarar ,akünü boşaltmaz, - ucu akünün - ucundan alacaksın ,röleden çıkan + uç kabloyu bir açma kapama butonu na çekeceksin,
Sonra butonla röle arasına bir bıçak sigorta ile güvenlik tedbiri alabilirsiniz, sonra uçları sis farlarına bağlaya bilirsiniz,kontak açıkken çalışır,kapalı iken çalışmaz, YouTube da çeşitli videolar var ,faydalanabilirsiniz
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Fiyat üzerinden %15 indirim mevcut
https://www.tradeinn.com/motardinn/e...0w/138205930/p
Hayli pahalıymış. Buna benzer tipte olanlar var bende 4 çift var. 1 çift arızalı. Bu ürünün aydınlatması nasıl bilmiyorum tabi ama soketli kabloya çevirmek çok zor değil resimlere baktığımda. Valla açıkçası soketli yapmayı düşündüm bu görselleri görünce pratik olacaktır. En azından benim için
Benim motora direk park ampulunun kablolarına bağladım arayabide anahtar koydum sıkıntı olmadı ama scooter içinde aynımı dır bilemiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)