Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Vites göstergesi elzem midir?

REKLAM ALANI
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu konudan biraz bağımsız ama, benzin pompasının sağlığı açısından hep dipte kullanmamak çok daha iyi sebebi ise benzin pompası depodaki benzin ile soğuyor, çok daha uzun ömürlü olması açısından ışık yanmadan almak daha sağlıklı olacaktır.
    Normalde çeyrek depoya inince doldururdum da dün akşam iş çıkışı maslak trafiğinde çok sıkıldım, basıp eve gideyim bir an önce dedim, yolda bitti.
    Motoseverrr bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Normalde çeyrek depoya inince doldururdum da dün akşam iş çıkışı maslak trafiğinde çok sıkıldım, basıp eve gideyim bir an önce dedim, yolda bitti.
    Sizin motosikletinizin en güzel artısı sele altında yedek benzin bulundurma imkanı olabilmesi (o sele altı o kadar büyük ki arkadaşımla mangala gideceğimiz zaman oraya küçük halı sığdırmıştık o gün ki şaşkınlığımı hiç unutmuyorum), ama X-max modellerinin deposu ufakmış en azından 15 litre yakıt kapasitesi beklerdim, bilemem ama belki şu yakıt fiyatlarında küçük depoları doldurunca gelen his daha iyi olabilir .
    espresso bunu beğendi.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizin motosikletinizin en güzel artısı sele altında yedek benzin bulundurma imkanı olabilmesi (o sele altı o kadar büyük ki arkadaşımla mangala gideceğimiz zaman oraya küçük halı sığdırmıştık o gün ki şaşkınlığımı hiç unutmuyorum), ama X-max modellerinin deposu ufakmış en azından 15 litre yakıt kapasitesi beklerdim, bilemem ama belki şu yakıt fiyatlarında küçük depoları doldurunca gelen his daha iyi olabilir .
    11 litre yetiyor. yani kaç km yapıyorum bir depo ile bakmadım ama yaklaşık 200-250km gidince yakıt alıyorum zaten bu da yeterli xmax ile gezilecek yerler için. Depo daha büyük olup daha fazla ağırlık yapması ya da daha büyük depo yüzünden başka alanlara az yer kalmasına gerek yok.

Sele altı bagajı sayesinde xmax almaya karar vermiştim. normal işe gidiş gelişlerde laptop çantasını atıyorum oraya. sürekli yanımda alt üst takım yağmurluk da hep orada duruyor. şarjlı pompa, el feneri, disk kilidir vb. ıvır zıvırları taşımak da zor olmuyor.
    Motoseverrr bunu beğendi.

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)