Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mt atom mu yoksa ls2 scope mi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    cbr125r er 5 mt25 pulsar ns200
    Bu iki kask arasında kaldım. Kullanıcardan yardım bekliyorum. He ikisini de kullanan varsa bi kıyaslama süper olurdu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda PCX
    LS2 scope eşimde var. Hem ağır hem de iç pedleri çok dandik geldi bana. Ama mt atom da benzer sınıfta o yüzden bence mağaza da deneyip karar verin. Biz efsane indirimlerden almıştık yakınımızda mağaza yok diye de gitmemiştik denemeye.
    dundanbiri bunu beğendi.

Motosikleti
    cbr125r er 5 mt25 pulsar ns200
    Bende mağazaya gidip denicem ancak magaza fiyatları int fiyatlarının cok üstûnde int ten alıcam gibi

mt atom un ic pedleri güzel diye biliyorum youtube incelemesini izlemistim ama yedek parca konusunda ls2 baya iyi mt nin yedek parca desteginden emin olamadigim icin tereddütteyim

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı pitoresk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende mağazaya gidip denicem ancak magaza fiyatları int fiyatlarının cok üstûnde int ten alıcam gibi

mt atom un ic pedleri güzel diye biliyorum youtube incelemesini izlemistim ama yedek parca konusunda ls2 baya iyi mt nin yedek parca desteginden emin olamadigim icin tereddütteyim
    Genellikle internetten satanlar da mağazalar. Yani o kadar fiyat farkı yok. internette ucuza satılanlar ya eski üretim ya elde kalmış seri sonu olanlar. internette normal stoktan satılanlar zaten mağazalarda da var.

2020 yazı başında şimdi kullandığım kaskı alırken araştırmıştım, internetten en uygun fiyatlı satan yerin iletişim bilgilerinden mağazalarına ulaşmış, gidip alabileceğim sapa olmayan bir yerde olunca mağazaya gelip deneyeyim demiştim. hatta istediğim rengin bütün bedenleri mağazada olmayabilir sizin geleceğiniz gün depodan getiririz demişlerdi, kadıköye gelip mağazada kafama deneyip almıştım. Çok hoşuma giden sarı rengi az daha ucuzdu ama üretim tarihi diğerlerindne bir yıl eskiydi deyip yeni olanı almıştım.

Kask deneyip alınması kafaya tam oturduğu konusund aiçine sinmesi gereken bir şey, mağazalara bakın, çoğu internetten satan yerin mağazası var zaten, internette çok daha ucuz değil yani.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    duke 390
    mt revenge2 yada thunder 3 oneririm

CRF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF 250 L
    MT Kaskların genel olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum. MT derim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)