Bu iki kask arasında kaldım. Kullanıcardan yardım bekliyorum. He ikisini de kullanan varsa bi kıyaslama süper olurdu
Bu iki kask arasında kaldım. Kullanıcardan yardım bekliyorum. He ikisini de kullanan varsa bi kıyaslama süper olurdu
LS2 scope eşimde var. Hem ağır hem de iç pedleri çok dandik geldi bana. Ama mt atom da benzer sınıfta o yüzden bence mağaza da deneyip karar verin. Biz efsane indirimlerden almıştık yakınımızda mağaza yok diye de gitmemiştik denemeye.
Bende mağazaya gidip denicem ancak magaza fiyatları int fiyatlarının cok üstûnde int ten alıcam gibi
mt atom un ic pedleri güzel diye biliyorum youtube incelemesini izlemistim ama yedek parca konusunda ls2 baya iyi mt nin yedek parca desteginden emin olamadigim icin tereddütteyim
Genellikle internetten satanlar da mağazalar. Yani o kadar fiyat farkı yok. internette ucuza satılanlar ya eski üretim ya elde kalmış seri sonu olanlar. internette normal stoktan satılanlar zaten mağazalarda da var.
2020 yazı başında şimdi kullandığım kaskı alırken araştırmıştım, internetten en uygun fiyatlı satan yerin iletişim bilgilerinden mağazalarına ulaşmış, gidip alabileceğim sapa olmayan bir yerde olunca mağazaya gelip deneyeyim demiştim. hatta istediğim rengin bütün bedenleri mağazada olmayabilir sizin geleceğiniz gün depodan getiririz demişlerdi, kadıköye gelip mağazada kafama deneyip almıştım. Çok hoşuma giden sarı rengi az daha ucuzdu ama üretim tarihi diğerlerindne bir yıl eskiydi deyip yeni olanı almıştım.
Kask deneyip alınması kafaya tam oturduğu konusund aiçine sinmesi gereken bir şey, mağazalara bakın, çoğu internetten satan yerin mağazası var zaten, internette çok daha ucuz değil yani.
mt revenge2 yada thunder 3 oneririm
MT Kaskların genel olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum. MT derim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)