Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

FC MOTO HAKKINDA

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı alicann244 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar değerli hocalarım, farkındayım bu konu ile alakalı bir çok mesaj var fakat malumunuzdur ki güncel değil, devletimizde de devamlı vergilendirmeler değiştiği için alışveriş yapmadan önce sizlere sormak istedim. diyelim ki 6.000,00 TL'ye satılan bir mont aldım deri olarak elime ulaşana kadar ekstra ne gibi ücretler öderim bileniniz varmıdır. ayrıca maddi olarak belli bir sınır varmıdır ürün alırken, son sorum ise önerebileceğiniz başka bir site varmıdır. ilk defa yurt dışından alışveriş yapacağım nelere dikkat etmek gerekir.

teşekkürler, iyi forumlar.
    https://bazif.com.pk/product/bi-1004-motorbike-jackets/
    Ben yıllar önce bunların minik bir atölyesi varken sipariş vermiştim,gelen ürünler f/p ın zirvesiydi.
    hiç dil bilmeyen bile google translate yardımı ile işini halledebilir,
    profil fotoğrafımdaki harika deri montu onlardan almıştım,daha iyisine henüz rastlamadım.
    vergi konusuna gelince ,daha az vergi vermek yerine hiç vergi vermek istemiyorsanız pırlanta ya da tekne alabilirsiniz
    vergi sisteminin icine kaka eylemek bile vergiye tabi.
    espresso bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı okanbagiscan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    150€ üzeri alışveriş yapacaksanız ortalama 3 le çarpacaksınız.Yani bir tane kendinize 2 tane devletimize alacak gibi düşünürseniz toplam yaklaşık maliyeti hesaplayabilirsiniz.
    Sonra mevzuyu siyasete getiriyorum diye bana kızanlar çıkıyor ama bu devlet denen şey çok pahalıya maloluyor. Yaklaşık 200 bin yıllık insanlık tarihinde son 10 kürü bin yılda devlet gibi şeyler var. Artık hatamızı anlasak da yerine başka bir şey mi bulsak diyorum ama insanlık o kadar ilerlemedi daha.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------

Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://bazif.com.pk/product/bi-1004-motorbike-jackets/
    Ben yıllar önce bunların minik bir atölyesi varken sipariş vermiştim,gelen ürünler f/p ın zirvesiydi.
    hiç dil bilmeyen bile google translate yardımı ile işini halledebilir,
    profil fotoğrafımdaki harika deri montu onlardan almıştım,daha iyisine henüz rastlamadım.
    vergi konusuna gelince ,daha az vergi vermek yerine hiç vergi vermek istemiyorsanız pırlanta ya da tekne alabilirsiniz
    vergi sisteminin icine kaka eylemek bile vergiye tabi.
    Bu dediğinizden vergiyi sadece yolunabilecek kazlardan alıyorlar anlamı çıkardım.
    pırlanta para yerine geçiyor, dolaşımı vb. çok kolay haliyle nasıl ki dolar euro vergilendirilmiyorsa o da vergilendirilemiyor. Kaçar gider kendini yoldurmaz. Tekne de, dünyanın 4te 3ü deniz, nerede az vergi varsa oraya kaydolur, kara araçları gibi belli bir lokasyona bağımlı değil. Bazı devletler sürümden kazanalım vergileri çok düşük tutalım herkes bize teknesini kaydettirsin hem dünya denizlerinde bizim bayrağımız daha çok dalgalanmış olur deyip çok düşük vergi uyguluyor.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)