Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

100'lük cub açık performans hava filtresi fayda sağlar mı

REKLAM ALANI
    Sagopa K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Swift-R 170
    normal filtresi yerine bundan takmayı düşünüyorum, bi artış olur mu çekiminde v.s?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    salih dalkıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 250
    Cgde denedim motorda boğulma oldu 7000 devir sonrası performans arttırması gereken malzeme performansı düşürdü tam aksine
    Sagopa K bunu beğendi.

Sagopa K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Swift-R 170
    Alıntı salih dalkıl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cgde denedim motorda boğulma oldu 7000 devir sonrası performans arttırması gereken malzeme performansı düşürdü tam aksine
    eyvallah hocam almayayım o zaman boş yere
    Ey Büyük Atatürk!
    Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.

Motosikleti
    Yok.
    Şekil olur, olursa. Performans beklemeyin. Sesi bir miktar değişebilir belki.
    Sagopa K bunu beğendi.

salih dalkıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 250
    Alıntı Sagopa K adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvallah hocam almayayım o zaman boş yere
    Aynen bunu almak yerine motorunuza uygun orjinal yeni filtre alın daha çok katkı sağlar benim nazarımda
    Sagopa K ve espresso bunu beğendiler.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    benim tvs apache 9 bin deviri geçmiyordu yolda giderken ve buna benzer bir hava filtresinden sonra 10 bin deviri görüyor, yani yüksek devirlere çıkma konusunda iyi geldi.

tabi 9 bin devir red line sınırı olduğu için ben pek geçmiyorum...

bu hava filtreleri üst devirlere fayda sağlar, alt devirlere zararı olabilir performans olarak.
    Sagopa K bunu beğendi.

Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Benim nazarımda gereksiz tek artısı emiş sesi fazla duyuluyor başka bir artısı yok, arkadaşımın kuba marka atvsine takmıştım belli bir zaman sonra filtrenin en ucundaki kapak kopmuştu hava alıyordu, buna vereceğiniz paraya belki 1 litre yağ alıp bakımını yapabilirsiniz.
    Sagopa K bunu beğendi.

Durumun iyiyse daha güçlü motor al
    Sagopa K bunu beğendi.

Motosikleti
    falcon flash 100
    Normal bir kullanıcının açık hava filtresinin sürüş farkını anlayacağını sanmıyorum. Hele 100 cc de.....

Bu tip şeyler artık limitleri zorlayanlar için mesela piste çıkmadan önce elektrikli battaniye ile lastikleri falan ısıtanlar için. Onlar artık limitleri bitirmiş daha ne kaldının derdindeler.

Diğerleri için şekil yapmak, muhabbet konusu oluşturmak falan fıstık.
    Sagopa K ve espresso bunu beğendiler.

OnixsyS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 500R
    en az 10 hp daha katar tabi 10 tl lik ürünü fabrika takamamış performansını arttırmak için
    o bide düz boru egzoz 20hp de ordan
    koltuk altından ordan burdan gereksiz grenajlarıda söktümmü 20kg da ordan eksiltiriz
    Şakası bir yana eğer bir markanın üzerinde arge çalışması yapıp ortaya çıkardıgı bir performans ürünü değilse açık hava filtresi tabiri öyle her gördüğün olmuyor orda kullanılan malzemenin kalitesi önemli
    örnek benim motorun hava filtresi 400₺, benim motor için k&n hava filtresi 1350₺ (adam performansını arttırmayı vaad ediyo tabikide he ne verir bilmemde pek gözle görülür artık mt7yide geçerim diyecek birşey olmaz emin olun)
    Motorunuz artık size yetmiyorsa motoru büyütme zamanı gelmiştir garibim motoru sınırları dışında zorlamak o motora yazık olacaktır
    He eğer ben bu motora aşıgım değiştiremem bunu diyorsanız alın güzel bir 200 lük kelle motor takın fikir tükenmez
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    "eğer motorunun performansını arttırmak istiyorsan sen zayıfla motor hızlanır "
    Sagopa K bunu beğendi.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Bu filtreyle beraber karbüratörde de yakıtı daha fazla gönderecek düzenleme yaparsan belirgin şekilde performans artar , birde subapları büyütürsen tahminen +20 km , üstüne dişlilerle oynarsan +20 km daha son hız yakalayabilirsin , aksi halde sadece açık filtre ile tam tersi gerçekleşir..
    Sagopa K ve fatih.met bunu beğendiler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)