normal filtresi yerine bundan takmayı düşünüyorum, bi artış olur mu çekiminde v.s?
normal filtresi yerine bundan takmayı düşünüyorum, bi artış olur mu çekiminde v.s?
Cgde denedim motorda boğulma oldu 7000 devir sonrası performans arttırması gereken malzeme performansı düşürdü tam aksine
Şekil olur, olursa. Performans beklemeyin. Sesi bir miktar değişebilir belki.
benim tvs apache 9 bin deviri geçmiyordu yolda giderken ve buna benzer bir hava filtresinden sonra 10 bin deviri görüyor, yani yüksek devirlere çıkma konusunda iyi geldi.
tabi 9 bin devir red line sınırı olduğu için ben pek geçmiyorum...
bu hava filtreleri üst devirlere fayda sağlar, alt devirlere zararı olabilir performans olarak.
Benim nazarımda gereksiz tek artısı emiş sesi fazla duyuluyor başka bir artısı yok, arkadaşımın kuba marka atvsine takmıştım belli bir zaman sonra filtrenin en ucundaki kapak kopmuştu hava alıyordu, buna vereceğiniz paraya belki 1 litre yağ alıp bakımını yapabilirsiniz.
Durumun iyiyse daha güçlü motor al
Normal bir kullanıcının açık hava filtresinin sürüş farkını anlayacağını sanmıyorum. Hele 100 cc de.....
Bu tip şeyler artık limitleri zorlayanlar için mesela piste çıkmadan önce elektrikli battaniye ile lastikleri falan ısıtanlar için. Onlar artık limitleri bitirmiş daha ne kaldının derdindeler.
Diğerleri için şekil yapmak, muhabbet konusu oluşturmak falan fıstık.
en az 10 hp daha katar tabi 10 tl lik ürünü fabrika takamamış performansını arttırmak için
o bide düz boru egzoz 20hp de ordan
koltuk altından ordan burdan gereksiz grenajlarıda söktümmü 20kg da ordan eksiltiriz
Şakası bir yana eğer bir markanın üzerinde arge çalışması yapıp ortaya çıkardıgı bir performans ürünü değilse açık hava filtresi tabiri öyle her gördüğün olmuyor orda kullanılan malzemenin kalitesi önemli
örnek benim motorun hava filtresi 400₺, benim motor için k&n hava filtresi 1350₺ (adam performansını arttırmayı vaad ediyo tabikide he ne verir bilmemde pek gözle görülür artık mt7yide geçerim diyecek birşey olmaz emin olun)
Motorunuz artık size yetmiyorsa motoru büyütme zamanı gelmiştir garibim motoru sınırları dışında zorlamak o motora yazık olacaktır
He eğer ben bu motora aşıgım değiştiremem bunu diyorsanız alın güzel bir 200 lük kelle motor takın fikir tükenmez
.
.
.
.
.
.
.
"eğer motorunun performansını arttırmak istiyorsan sen zayıfla motor hızlanır "
Bu filtreyle beraber karbüratörde de yakıtı daha fazla gönderecek düzenleme yaparsan belirgin şekilde performans artar , birde subapları büyütürsen tahminen +20 km , üstüne dişlilerle oynarsan +20 km daha son hız yakalayabilirsin , aksi halde sadece açık filtre ile tam tersi gerçekleşir..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)