Bu Kadarda Fiyat Farkı Olurmu???
Reklamlar
-
Şimdi arkadaşlar az önce başımdan geçen olayı sizinle paylaşmak istedim
geçen sene 10 ncu ayda kendime bir 125 MT aldım neyse kısa tutucam
Kışlık diye tabir edilen lastik almak için mondial motosikletin resmi sitesinden yedek parça ve servisler bölümüne tıklayıp bana yakın olan servisleri aramaya başladım.
Aldığım Fiyatlar..
Mondial 125 MT Kışlık Lastik
(Reklam Olmasın İsim Vermek İstemiyorum Yerlerin)
Bir Lastik Fiyattıdır.
1 nci Yer (Motorumuda Aldığım Yer)
70 YTL (Ohaa Diycem Araba Lastiğinin Tanesi O Fiyat)
2 nci Yer
50 YTL
3 ncü Yer (Sürekli Gittiğim Servis)
25 YTL
olay şudurki Bu kadar fiyat farkı bana neden mantıklı gelmiyor anlamış değilim..
[url]www.TheRockula.Com[/url]
Reklamlar
-
hepsi aynı marka mı acaba , aynı markaysa gerçekten çok ilginç
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
-
Süper Moderatör (BBRR)
Muhtemelen aynı marka değiller...
Çinden mal ithal eden bir arkadaşım lastiklerin giriş fiyatı 8$ diyo siz hesap edin işte
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
kışlık motor lastiği nasıl oluyor? daha dişli mi? yoksa hamuru mu farklı? 70 ytl otomobil lastiği fiyatıymış.
-
Lastik ölçülerini bir kağıda yazıp internette marka marka arama yaptır. O zaman en doğrusunu bulacaksın. Ama sanırım lastikler hamur maliyetlerine göre değil de taşıdığı can bedeline göre fiyatlandırılıyorlar. Baksanıza iki motor lastiği parasına hatta daha ucuza dört tane araba lastiği alıyorsun
Bişnev in ney çün şikâyet mîküned, Ez cüdâyîhâ hikâyet mîküned...
-
benimde kafam ona karıştıya kışlık lastik diye tabir ettiğim daha dişli olan modeller.
-
allah allah ben de tgb 303r var 35 ytl
-
şu yedek parça piyasasına biraz zaman verin
eskisi gibi değil sektör yedek parça piyasasının oturması için biraz zaman lazım
MOTOSİKLETTE DOĞUNUN YÜKSELEN SESİ:bounce:
-
spormotosiklet adlı üyeden alıntı
eskisi gibi değil sektör yedek parça piyasasının oturması için biraz zaman
lazım
O zaman bu motorları ilk alanlar bu şekilde entrikalarla karşılacak desenize
aynı markamı diye sormuştu arkadaşar
25 YTL ve 50 YTL olanlar aynı marka arkadaşlar.
-
motoru 06,05,2006 da aldım 3. lastiği aldım 45 ten
-
-
ağız alışkanlığı lastik diyoruz ya, Çin malları naylon üzerinde yazıyor zaten. bunlar yaklaşık 8 derece sıcaklıkların altda sertleşiyor ve bu nedenle kışın yeri kavrama yeteneklerini kaybediyorlar. olması gereken kağuçuk iç yapıya sahip lastikler kullanmak. fiyat farkı lastiğin naylon ya da kağuçuk karışımlı olup olmamasından kaynaklanıyor.
-
bende bu konuya temas etmek istiyordum benimkide bu soruna yakın millet vicdan merhamet diye bişey kalmamış biraz saf gördüğüne istediği fiyatı çekiyor ben internette araştırmayı seven bi insanım dolayısıyla araştırdırtıktan sonra bilgi sahibi oluyor insan bizim amca oğluna bi motosiklet alalım dedik çin olmasın dedik ama japonada paramız yetmiyordu geriye hangi markalar kaldı derseniz pek bişey kalmadı ama yine 2-3 marka var kymco ,tvs felan
1.ilk kymco bayine gittik (tabi daha önce kymco sitesinden fiyatlar aklımdaydı ) agility 125 sorduk (site tavsiye edilen fiyat 2590) adam bize 2750 çekti yaw işte son 2700 olur başka beni kurtarmaz felan gibilerinden söylendi afalladım birden nasıl olur yaw dedim 2500 küsür yazıyordu sitede yok yaw bakalım hemen nete girdi baktı doğru alla alla nasıl olur bi saniye ben hemen bizim firmayla irtibata geçeyim telefonu eline aldı konuştumu yoksa konuşur gibimi yaptı bilmem tamam bize geliş fiyatı bu tamam hocam size 2600 olur başkada bişey yapamam ...zaten ben bize geliş fiyatının son zamdan alındığı biliyordum malum devlet moto başı gümrükte 200 kapora istiyor aqma sizde stok varmış ondan fiyatlar aynı...(arkamıza bile bakmadan çüffffff)
2..tvs bayine gittim scooty pep fiyat 2600 doğrudur ...peki ya apache 4000 dese ne derseniz yaw hocam tvs çok kalitedir suzukiye motor yapıp veriyor (olayın aslını ben biliyorum ama sesimi çıkarmıyorum) lafını kestim bayinin sonra ben başladım 150 cclik hava soğutmalı motor 2006 dizayn ödüllü bi motor tvs hint malıdır ..bayii baktı iş yaş bindi ben dedim fiyat ne kadardı 4 milyar normalde ama son size 3.500 olur...yuh dedi benim amca oğlu noluyoruz lan 500 ytl araba alırken pazarlık yapamazken bu adam nasıl indi (kulağına bunlar uyanık bayiiler dedim kuzen)=)
3..honda activa sordum bi bayii bana internet fiyatının aynısını 3515 dedi tamam dedim sonuçta japon adamlarda kandırmaca olayı olmaz herhalde bu kadar yaw artık şeytanmı dürttü dedir kalktım internetten antep bayii telefonuna baktım aradım elinizde varmı dedim var abi dedi ne kadar dedim 3250 taksitli fiyatı dedi neden böyle demeye kalmadı abi elimizdeki stokları eritmek amacıyla firmamızın kendi fiyatıdır dedi arada 250 ytl fark ohh ne la
hiç bir bayinin fiyatı ne birbiriyle nede internet fiyatıyla tutuyor adam ne kqadar kar koymak isterse söylüyor...
-
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
arkadaşlar lastıklerde kışlık yoktur dişli lastık vardı ama oda arazı ıcındır sızın sadedce bakacagınız lastığin hamuru ve kalıtesı bunlara dıkkat edelım
hız sürat değil kabiliyetdir
-
tutdura bildiğine satıyorlar ama çok
lginç bu kadar fark
-
bu fark eskişehirde bariz ortaya çıkıyor örneğin çelik 150 crown'un satış fiyatı geçen sene yazzamanında 4500-5000 ytl civarındaydı oysaki tavsiye edilen anahtar teslimi fiyat 2600 ytl civarı idi
aynı şey regal raptor ve diğer çinliler içinde geçerli regalin tavsiye edilen fiyatı 4500 iken burada satılan fiyat sıkı durun tam 7000 ytl idi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler