Yeni motosikletim Bajaj Pulsar RS 200
Reklamlar
-
Herkese merhaba yaklaşık 3 hafta bekledikten sonra motorumu teslim aldım. Bu motoru almamdaki ilk sebepler yedek parça, servis, fiyat performans ve görnüşüydü 70 - 90 bin TL bandında alınabilecek olan 200 - 2500cc arası Pulsar 200 NS, Cf Moto 250 NK - SR, Dominar D 250 seçenekleri arasından sıyrılıp motorumu aldım. 1 - 1.5 yıl önce 2016 model Pulsar 200 NS' im vardı. 10.000 km kullandım, Sivastan İstanbula 12 saatlik yolculuk dahi yaptım, bu kriterleride göz önüne aldım ve yılın son zamanları fiyatlar daha da artmadan bir girişimde bulunduk, çünkü motosiklet almak artık lüks ve girişim aracı olmuş durumda. Bana göre eksi yönleri Nylon lastikler, gösterge hep aynı değişiklik yok, aynalar diğer racinglerde katlanırken açılırken tık diye oturma oluyor bunda yok.
Gözlemlediğim artı yönleri, sesi daha tok, gaz kolu yumuşak elektronik gibi, arka fren pedalı kullanım hissiyatı güzel, vitesler sessiz geçiyor. Ön arka ABS
Umarım herkes sıfır motosiklet alır, bu hissiyatı yaşar.
Reklamlar
-
Cf Moto'dan iyi, Dominardan kötü bir secenek ancak f/p olarak baktıgınız zaman bu fiyata hem performans hem şekil olarak alınabilecek en iyi motorlardan birisi. Rs200'ün tek sıkıntısı aksesuar, canta gibi şeylerinin zor bulunması ya da bulunmaması.
Gönül isterdi ki japon alalım hepimiz ama bir bajaj kullanıcısı olarak en azından sıkıntısız binebildiğimiz uygun sayılı motorlardan.
(dipnot: şimdi gelip hangi süper arkadaş bana yine bajaj övdün diyecek bakalım)
-
Hayırlı olsun, kazasız ve belasız kullanmanız dileğiyle.
-
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanın.
-
Haydi hayırlısı, kazasız belasız inşallah.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifle kullanın inş.
-
Hayırlı olsun. Keyifle kazasız belasız kullanın.
-
Hepinize çok teşekkür ederim.
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
Cf Moto'dan iyi, Dominardan kötü bir secenek ancak f/p olarak baktıgınız zaman bu fiyata hem performans hem şekil olarak alınabilecek en iyi motorlardan birisi. Rs200'ün tek sıkıntısı aksesuar, canta gibi şeylerinin zor bulunması ya da bulunmaması.
Gönül isterdi ki japon alalım hepimiz ama bir bajaj kullanıcısı olarak en azından sıkıntısız binebildiğimiz uygun sayılı motorlardan.
(dipnot: şimdi gelip hangi süper arkadaş bana yine bajaj övdün diyecek bakalım)
Size bu konuda katılmıyorum NK250 , NS200'ü bence solda sıfır bırakır.
-
KROSNO adlı üyeden alıntı
Size bu konuda katılmıyorum NK250 , NS200'ü bence solda sıfır bırakır.
Görüşünüze saygı duyuyorum hocam
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Ben bütün secenekleri eledim dominar la ns200 arasında kaldım dominar ns200 e kıyasla aradaki fiyat farkını hakedecek kadar bi motor degil. Yanlış anlaşılmasın dominar a kötü demiyorum. Kıyaslama yapıyorum. Ns 200 gibi bir alternatif olmasa zaten direk dominar alırdım. Ben ns 200 aldım. Simdi gelmesini bekliyorum.
-
Moderatör
Hayırlı olsun, kazasız belasız.
-
Hayırlı olsun, Kazasız belasız.
-
şekil motormuş, kaç basıyo bu? güle güle kullan güzel motor, abs olması dikkatimi çekiyordu bu model hep.
Transformers deki sarı robotun adı neydi? bu motosikleti ne zaman görsem o arabaya dönüşen sarı robot geliyor aklıma.
edit: bu motorun ön farları çok güzel duruyor, kedi gibi sevimli duruyor boncuk gibi... motosikletin yanaklarını sıkası geliyor insanın. Angel diyorlardı bu farlara dimi? motorlarıma bende takmak istiyorum zira diğer sürücülerin gözünü alan farlar beni de rahatsız ediyor.
baykuşa da benziyor,
-
Motorun şekli Hindistan’ın milli sembolü olan Bengal kaplanından alınma diye biliyorum
-
Hayırlı olsun, güle güle binin.
-
Hayırlı olsun kazasız belasız
-
fatih.met adlı üyeden alıntı
şekil motormuş, kaç basıyo bu? güle güle kullan güzel motor, abs olması dikkatimi çekiyordu bu model hep.
Transformers deki sarı robotun adı neydi? bu motosikleti ne zaman görsem o arabaya dönüşen sarı robot geliyor aklıma.
edit: bu motorun ön farları çok güzel duruyor, kedi gibi sevimli duruyor boncuk gibi... motosikletin yanaklarını sıkası geliyor insanın. Angel diyorlardı bu farlara dimi? motorlarıma bende takmak istiyorum zira diğer sürücülerin gözünü alan farlar beni de rahatsız ediyor.
baykuşa da benziyor,
Hepsi doğru ama gerçek değil. İlginç
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler