motosikletekipman.com güvenilir mi
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba bu gün motosikletekipman.com adlı bir siteye denk geldim ve fiyatlar çok uygun dainese deri ceketler 3-4 bin lira arası agv gp pista rr kask 4000 tl gibi fiyatta anladığım kadarıyla ürünler replika ve çinden geliyo ama bu konuda sıkıntım yok fakat daha önce hiç alışveriş yapan varmı ürünler geliyomu yoksa bu site dolandırıcı mı zaten ekipmanım var ama agv pista ve dainese deri ceket almak istiyorum replika olsa bile daha önce alışveriş yapan varsa bilgilendirirse sevinirim
Reklamlar
-
Çakma ceket 3-4 bin lira mı?
-
Merhaba,
Websitesini incelediğimde dolandırıcı olma ihtimallerine olasılık verdim. Şikayetvar.com da bulunan şikayetleri de görünce " en azından galiba ürün gönderiyorlar" dedim.
FAKAT
Motosiklet için aldığınız ekipmanlar çakma, replica olmamalı zira siz bunu koruma için giyiyorsunuz görünüş için değil. İçerisinde bulunan koruyucu maddelerin neler olduğu önemli. Tabi diyorsanız "dış görünüş korumadan daha önemli benim için", deneyebilirsiniz tabi karar sizin.
-
bir tane deri dainese ceketin fiyatından haberiniz varmı 3-4 bin liraya ancak replikasını alırsınız bu ürünlerin
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------
zaten ekipmanım var kullandığım merak ettiğim için alıcam işe yarar birşeyse kullanırım dolandırılmaktan şüphelendiğim için açtım bu konuyu acaba ürün gönderiyolarmı diye. Şikayetvar sitesinde bu site hakkında yazı bulamadım link atma şansınız varmı
-
Emirhan48 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba bu gün motosikletekipman.com adlı bir siteye denk geldim ve fiyatlar çok uygun dainese deri ceketler 3-4 bin lira arası agv gp pista rr kask 4000 tl gibi fiyatta anladığım kadarıyla ürünler replika ve çinden geliyo ama bu konuda sıkıntım yok fakat daha önce hiç alışveriş yapan varmı ürünler geliyomu yoksa bu site dolandırıcı mı zaten ekipmanım var ama agv pista ve dainese deri ceket almak istiyorum replika olsa bile daha önce alışveriş yapan varsa bilgilendirirse sevinirim
3-4 k replikaya vericeğime 2k ya kaliteli kışlık mont al o daha çok korur
-
Keşke bu kadar çok tavuk döner yemeseydim. Arada pırasa, ıspanak vs. de girseydi mideme.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
Shoei al bosver AGV yi.. 3000 küsürmüş.. Daha güvenli o..
-
OnixsyS adlı üyeden alıntı
3-4 k replikaya vericeğime 2k ya kaliteli kışlık mont al o daha çok korur
Aynen. İşini iyi yapmayacak şeye 3-4K verilmez.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
Bence güvenme motosikletaksesuarları.com adlı bir siteden almıştım bin pişman olmuştum bunun gibi bireysel siteler her zaman güvenli olmuyor ya yanlış ya eksik ya kusurlu ürün gönderebiliyorlar ve malların arkasında durmuyorlar vede iade şansına çok az oluyor
-
-
ryangt adlı üyeden alıntı
ya ne alaka üzerinde agv yazıyo bi kere tm mı havalı moruq
benim boxerım bile daines
-
hn33 adlı üyeden alıntı
Bence güvenme motosikletaksesuarları.com adlı bir siteden almıştım bin pişman olmuştum bunun gibi bireysel siteler her zaman güvenli olmuyor ya yanlış ya eksik ya kusurlu ürün gönderebiliyorlar ve malların arkasında durmuyorlar vede iade şansına çok az oluyor
motosikletaksesuarları.com yılların sitesi/dükkanıdır yahu. İlk ekipmanlarımı Bostancı'daki mağazalarından almıştım. Hem çok ilgililerdi hem de çok iyi önerileri olmuştu.
Bir tatsızlık yaşamış olabilirsiniz ama bu dolandırıcılarla bir tutulacak yer değildir.
-
....yoksa bu site dolandırıcı mı zaten ekipmanım var ama agv pista ve dainese deri ceket almak istiyorum replika olsa bile daha önce alışveriş yapan varsa bilgilendirirse sevinirim
Ürün sahte değil mi? Sahte olduğu için markaları dolandırmıyor mu? Eğer öyleyse dolandırıcılar.
Ama sen diyorsan ki beni dolandırmayan dolandırıcı dürüsttür diye o zaman başka.
-
pea adlı üyeden alıntı
motosikletaksesuarları.com yılların sitesi/dükkanıdır yahu. İlk ekipmanlarımı Bostancı'daki mağazalarından almıştım. Hem çok ilgililerdi hem de çok iyi önerileri olmuştu.
Bir tatsızlık yaşamış olabilirsiniz ama bu dolandırıcılarla bir tutulacak yer değildir.
O firma biraz değişmiş gibi. Geçmişte ben de çok alışveriş yapmıştım. Sonra o büyük yerlerinden taşınıp yanda küçük bir yere geçmişler. En son geçen sene gittiğimde o eski ilgi alaka kalmamış, ürün çeşitliliği de epey azalmıştı.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
O firma biraz değişmiş gibi. Geçmişte ben de çok alışveriş yapmıştım. Sonra o büyük yerlerinden taşınıp yanda küçük bir yere geçmişler. En son geçen sene gittiğimde o eski ilgi alaka kalmamış, ürün çeşitliliği de epey azalmıştı.
Evet firma degismis. Ben de kaskimi Bostanci'daki magazalarindan almistim cok iyi hatirliyorum. Daha sonra yeni magazalarina eldiven icin gittigimde cok daha kucuk bir yere gecmislerdi ve cok ilgisiz bir adam vardi.
Su an ki firmanin ismi; Motopars Motosiklet Tic Ltd. Şti. (https://www.motosikletaksesuarlari.com/iletisim-bilgileri)
Aha fatura'daki benim aldigim zamanki firmanin ismi; My Motosiklet Aksesuarlari vs.
-
Bilindik yerlerden almakta fayda var....
-
Pazarlama doçentinden tüyolar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler