Yolda motosikletli görünce selam veriyor musunuz?
Reklamlar
-
İyi akşamlar arkadaşlar,
artık motosiklet üstünde olmasam da parmağım kornaya basar gibi hareket ediyor. 😂 Gördüğüm motorculara selam vermeyi, karşılık görmeyi seviyorum. Hoşuma gidiyor.
Bazen selamımı almayanlar oluyor tabi.. :/ :/
Yolda motorcu görünce selam veriyor musunuz? Yoksa normal şekilde yolunuza devam mı edersiniz?
Reklamlar
-
şehirler arası ise okeyde şehir içinda bi tık garip oluyo sjdsjdsd
-
Haha cok guzel bir konu.tam logaritmalik,
-
Doğuda çoğu motorcu veriyor, batıda sadece uzun yolda veriyorlar.
-
Dağ yollarında ben sol elimle selam veriyorum. Şehirler arası otoyol gibi yollarda da bir motorcunun yanından geçerken onun beni gördüğüne emin olduktan sonra 2 defa kornaya yavaşça basarak selam veriyorum. Kimse selamımı almıyor diye de dert etmiyorum. Şehir içi kırmızı ışıklarda yanıma kim denk gelirse de onunla da selamlaşıp muhabbet ediyorum. Kurye arkadaşlara trafikte artık nasıl kötü davranıyorlarsa ben selam verip muhabbet etmeye başladığımda adamlar irkilip ilk başta garipsiyorlar.
-
Veriyorum. Çoğu zaman karşılık alıyorum. Almasam da sorun yok. Bazen ben de boşta bulunup karşılık veremediğim oluyor.
-
Bir kaç akşam önce evimin orada ki caddeye gelmeden birine selam verdim almadı caddeye girdiğimde ulan her gördüğüme selam vereyim bakalım kaç kişi selamımızı alacak dedim. Karşıma çıkan motosiklet sayısı 3 alınan selam 0
-
Ci Es ise veriyorum, yoksa vermiyorum.
-
Sehirlerarasi yolculuk yaparken selam veriyorum ama sadece canakkale , edirne vs kisaca marmara bölgesinde karşılık alıyorum.Hatta double yolda karşı seritten gelenlerden karşılık aldığım bile oluyor
-
Bundan 10-15 yıl öncesine kadar veriyordum. Çünkü selamın ne olduğunu bilen sıkı ve efendi motorcular vardı o zamanlar. Motor sayısı az ve doğal olarak apaçilerde aynı oranda azdı. Donla picamayla motora binen göremezdin, ' serseri ' SS ciler tulum veya deri montla binerlerdi mesela. Galiba özledim o günleri ve o güzel motorcuları.
-
bu konu düzenli olarak acılıyor :D
Eğer gidiş geliş yol ise adam ekipmanlı ise selam veriyorum. onun dışında selam vermem.
-
Artık selamlayacağım,
Herif Manyak Yüzünden Belli,
-
Mersinde yaşıyorum. Burda selam vrmiyorum. Çünkü çok motor var.
Yani araba ile gezerken diğer arbalara nasıl selam vermiyorsak garip kaçıyorsa çok olduğu için. Motor da çok olunca vermiyorsun.
Eskiden kayseri'de üni okurken o zaman motorla veriyordum selam. çünkü motorcu azdı.
-
Gereksiz bir durum. Selam vereyim diye dikkatinizi dağıtıyorsunuz. Kaldı ki Türk milleti olarak selam verme anlayışımız da bir garip. Kısaca gerek yok.
-
Şehirler arası yollarda genellikle evet. Şehir içinde ışıklarda falan göz göze gelirsek başımla hafiften selam veriyorum.
Almayanları da mazur görüyorum, almış almamış fazla kafama takmıyorum.
-
Şehirler arası nerde motorcu görsem sol elimle iki parmak selamı veriyorum, aldıklarında ambiyans hoşuma gidiyor, bazıları almıyor, geçip gidiyor takılmıyorum sürüşüme devam ediyorum.
En sevdiğimde bazı 4 teker araçlar geldiğimi görüp yol veriyor, cam açıp iki parmak selamı veriyorlar, yanlarına gelip bende selam veriyorum ufak tefek ara gaz, yola devam.
He bu arada kaskta sürekli müzik döndüğünden korna selamını neredeyse hiç almıyorum (vermiyorumda), çünkü duymuyorum. (Şehirler arası)
-
Metehan48 adlı üyeden alıntı
He bu arada kaskta sürekli müzik döndüğünden korna selamını neredeyse hiç almıyorum (vermiyorumda), çünkü duymuyorum. (Şehirler arası)
korna duymayacak akdar yüksek sesli müzi dinlemen hem kulak sağlığın hem de genel sürüş için ne kadar sağlıklı?
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
veriyorum, almayı ümit ediyorum, alınca mutlu oluyorum, almasam sorun olmuyor. bana selam veren olursa karşılık veriyorum. şehir içi şehir dışı fark etmez ama şehir içinde daha çok ortak bir şeyimiz olan motorcularla selamlaşıyorum yoksa her gelene geçene selam vermiyorum biraz garip oluyor
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
korna duymayacak akdar yüksek sesli müzi dinlemen hem kulak sağlığın hem de genel sürüş için ne kadar sağlıklı?
reis aslında yüksek değil ses oranı normal kulaklık takarsam dışarıdan gelen sesi alıyor eğer kulaç içi bir kulaklık takarsan dışarıdan gelen sesi almıyor arasıra müzik çalmıyoken bile takıyorum direk dışarıdaki sesi absorbe ediyor
-
Ben genelde şehiriçinde bile motorculara selam veriyorum. Cevap vermezlerse de bunu dert etmiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)