Detaylı cevabınız için teşekkür ederim, sanırım anladım.
Bu media mod GoPro'nun type-c kapağını çıkarıyorsunuz ve bunu takıyorsunuz o type-c ye direk bağlanıyor, sonra üzerindeki medialardan isteğinize göre kullanım yapıyorsunuz. Tamam taşlar şimdi oturdu, ben direk GoPro'nun üzerine kılıf gibi takılıyor arada bağlantı yok ne işe yarıyor diyordum. Video'yu tekrar izlediğimde bu detayı farkettim. 600tl fazla verip ilk 3 seçenek yerine bunu almak daha mantıklı o zaman.
Şuan ki intercomumun mikrofonu da kask içinde, aynı şekilde GoPro'dan da çekip kask içerisine almayı planlıyordum zaten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------
Güzel sonuçlar çıkıyor evet ama öncelikle klasik ile başlamayı düşünüyorum, ben seyirlerimi kendi görüş açım ile kaydetsem yeterli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------
9-10-11 arasından ne tercih ederdiniz? Diğer tüm incelediklerimi eledim zaten geriye sadece GoPro kaldı.
İnternette 3'lü inceleme videoları izledim neredeyse aralarında pek fark yok gibi, 11 sadece daha yüksek çözünürlük ve FPS veriyor.
Birde 9-10da ısınma problemleri varmış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------
Anladım hocam, çok teşekkür ederim. Media mod, 2'li şarj istasyonu, 2adet extra pil, GoPro bu 4'ünü alacağım gibi duruyor şimdilik.
İndirim kovalayacağım, bütçemi çok geçiyor böyle.