Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bmw G 310 GS'i nasıl bilirsiniz

REKLAM ALANI

Arkadaşlar merhaba. 2015 model Kawasaki Versys 650 motorumu satıyorum, birisi 2018 model Bmw 310 Gs 18200 km üstüne de 6 bin teklif ettim. Nakit kısmı pazarlıkla yükseltebilirim lakin ben motoru değiştirmek için değil nakite dönmek için satıyorum dolayısıyla aldığım motora da biraz binip satacağım, çünkü artık scooter kullanıyorum. Bu 310 Gs hakkında hiçbir bilgim yok, pazarı nasıldır, kolay satılır mı? Böyle bir takas mantıklı olur mu? Fikirlerizi rica ediyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    joshua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLX 250 (2016) KLR 650 (2006)
    şu ortamda en hızlı al sat yapılabilecek markalar honda ve yamaha, bmw daha riskli bana göre.
    zaragoza bunu beğendi.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    G 310 GS piyasası fazla olmayan yavaş satılacak bir motosiklet.Sizin motosikletten hızlı satabileceğinizi sanmıyorum.Nakite dönmek istiyorsanız kendi motosikletinizi satışa koyun bence.Tekrar tekrar noter masrafı,yol masrafı,evrak ile uğraş,sigorta ile uğraş... pek mantıklı değil.
    zaragoza ve espresso bunu beğendiler.

iskampavya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF 1000L
    Versys 650 bir dönem benim de almak istediğim bir motordu, yalnız mt07 de olduğu gibi değerinin çok üstünde sırf ilgi ve talep var diye şişirilmiş fiyatlar yazıyorlar (bakınız sarı site mt07 fiyatları).
    bence 310 Gs ile takas etmek yerine ki alım satım vs için yine cebinizden para çıkacak, kendi motorunuza şişirilmemiş makul bir fiyat yazarsanız daha hızlı amacınıza ulaşırsınız diye düşünüyorum.
    ve bence Versys 650, 310 Gs den daha kolay satılır.
    zaragoza bunu beğendi.

Motosikleti
    symphony200
    Bi donem aklimi çelen motordu kendileri. Youtube da butun videolari falan izlemistim genel olarak guzel yorumlar yapmis insanlar. Ust devirlerde titresim cokmus lakin.

Ama iste yedek parca, servis, usta durumlari sikinti.

Birde sahibinden de fiyatlara baktim 120k dan basliyor. Sifir dominar cok daha mantikli bir secenek bence.
    zaragoza bunu beğendi.

Motosikleti
    Artık Yok...
    Tvs Apache rr310 gelse bence daha iyiydi ..
    zaragoza bunu beğendi.

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler, ben de bu takas fikrinden vazgeçtim şimdi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)