Zafer Akcay da az degil hani
Reklamlar
-
Hayirli geceler motosiklet.net,
Ben acemi sayilirim hala bol bol video izliyorum.Son donemde herkesin cok sevdigi zafer akcay i da izliyorum.
https://m.youtube.com/watch?v=pp94NrNaQRA
Simdi abilerim 6.olaya bakalim,bir de zafer hocanin tepkilerine bakin.Yapmayiin cocuklar deyip gulmek nedir sayin hocam ?
Bu adamlarin yaptiklari gulunup,yapmayin yaramazlar denilerek gecilebilir mi ?
Ben de size eksi puan veriyorum hocam.Tamam yapici olmak tatli dilli olmak iyi guzel hos seyler de bunun da bir siniri var.
Ayni seyi iki tane arabali yapsa tepkin ayni olur mu hocam ?
Herkesle aram iyi olsun ki video gelsin gibi hissediyorum bazen
Simdi gidip ayni elestriyi youtube da yapayim.Olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------
Video 7:20 de
Reklamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
İnsanın önünde klavye var diye, 300-500 video izledim diye , yıllarını motosiklete eğitmenlik derecesinde vermiş birini eleştirmek bu kadar basit olmamalı....
Hata varsa hep beraber düzeltelim kendimizi ama Zafer Hoca, bu genç sürücünün her kelimesini tekrarlayıp; an be an cevaplamış ve yerinde uyarmış.
-
Hoşgeldin ta yı sattın mı
-
O değil de 6. olayda araç sürücülerinin birisi bir sebepten ötürü kapıyı bir açsa felaket olurdu.
-
Zafer "beyefendinin" daha önce instagramda yorumları herkese açıktı. Sonrasında kendisinin yaptığı 1-2 hatadan dem vurunca birden hesap sadece takip edenlerin mesaj atabilmesine döndürüldü. Sonrasında Youtube üzerinden saldırgan tavırları baş gösterdi. Kendisi ile 1 kere dahi görüşmediğim halde senli benli konuşmalar, sen beni tanıyor musun demeler ve üzerine ithamlar gelince karşıma gelen yüzlerce kaza videosu arasında saçma yorumlar yaptığı videolar gelince artık es geçiyorum.
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
İnsanın önünde klavye var diye, 300-500 video izledim diye , yıllarını motosiklete eğitmenlik derecesinde vermiş birini eleştirmek bu kadar basit olmamalı....
Hata varsa hep beraber düzeltelim kendimizi ama Zafer Hoca, bu genç sürücünün her kelimesini tekrarlayıp; an be an cevaplamış ve yerinde uyarmış.
Zafer akcay elestirilemez bir konumda mi ?
Bir arkadasimiz yukarda yazmis ,biri aniden serit degistirmeye kalksa veya kapi azicik acilsa sonuc felaket degil mi ?
O halde neden bu kadar gulucukler ?
Olay vahim,ama bu tepki o kadar yetersiz ki..hatta gulucukler sacmaktan ortaya bir tepki bile cikmamis diyebilirim
-
Zafer Akçay videoda beddua etse durum degişmez. O da gülüp geciyor iste arada..
-
bro sen herşeye böyle atar mı yapacaksın :D
Zafer Akçay ülkenin en iyisi olmasa da başarılı bir eğitmendir. onun kanalını izleyenler güldüğü şeyleri desteklemediğini bilir. ayrıca bir youtuber olarak kategorize edebilirsin. şakayla karışık insanları uyarıyor, napsın plakasını adresini afişe edip linç girişimi mi başlatsın?
boşverrr :D
-
arndiol adlı üyeden alıntı
bro sen herşeye böyle atar mı yapacaksın :D
Zafer Akçay ülkenin en iyisi olmasa da başarılı bir eğitmendir. onun kanalını izleyenler güldüğü şeyleri desteklemediğini bilir. ayrıca bir youtuber olarak kategorize edebilirsin. şakayla karışık insanları uyarıyor, napsın plakasını adresini afişe edip linç girişimi mi başlatsın?
boşverrr :D
Atar yok burda.Elestiri var.
bir futbol macinda sahaya atlayan seyirciyi kameralar cekmiyorsa ,neden ?
Adamin amaci zaten kendini gostermek,bunu elinden aliyorlar.
Ayni sey burda da gecerli.Bu iki hiyar, 150.000 takipcili yerde bir nevi reklam yapmis.
Cunku biliyorla ki zafer abisi onlari itin bir yerine sokup cikarmayacak.Yanaklarini oksayip,"yipmiyin cıcıklaar"deyip gecistirecek.
Bundan sonra makas atarak giden arabali teroristlere de gulerek "yipmiyin ciciklar, diyerek elestirelim.
Bu arada Zafer Akcay hocayı seviyorum,ama yanlisa da yanlis demek lazim
-
Peki Zafer Akçay'ın bundan haberi var mı? Özelden mesaj atıp bu eleştirini kendisine ilettin mi? Zafer Akçay'a, senin hakkında burada tartışıyoruz dedin mi? Adamın haberi olmayacaksa, eleştirmemin faydası nedir? Maksadı nedir?
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
Faydalı bir iş yapan birisini bu video için eleştirmek ne kadar doğru? Her insan eleştirilebilir bu gayet normal ama faydalı ve iyi iş yapan birisini bu videoya bakıp eleştirmek büyük haksızlık.
-
Bana itici gelen biri, kim niye izliyormuş bunu diyerek birkaç videosunu izlemeye çalıştım ama sevemedim tarzını, üslubunu. Tahammül edemedim videolarına.
-
sallami adlı üyeden alıntı
Peki Zafer Akçay'ın bundan haberi var mı? Özelden mesaj atıp bu eleştirini kendisine ilettin mi? Zafer Akçay'a, senin hakkında burada tartışıyoruz dedin mi? Adamın haberi olmayacaksa, eleştirmemin faydası nedir? Maksadı nedir?
Beyefendi eleştiri kabul edemiyor ne yazık ki.
-
Boş duyar kasıyorsun bence kendimce sana hak vereceğim bir konu olsa inan tamam adam burada haklı diyeceğim de babuş o adam o videoyu zafer hocaya nispet olsun diye atmış zaten biraz videonun sesini aç arkadaş ne istiyorsunuz insanlar gülmesin mi her boku eleştirecek kadar ne yaşıyorsunuz abi adam videolarında çoğu motorcuya giydiriyor burada az giydirmiş diye bunun için bence hiç gerek yoktu. Şahsen haksız bir eleştiri.
-
Adam babacan bir tavırla uyarıyor. Yapmayın lan mına koduklarım mı desin? Yapılan hatayı ve ne yapılması gerektiğini anlatıyor tatlı bir dille. Bence gayet de başarılı birisi. Hoşuna gitmiyorsa izlemezsin olur biter. R25 ile gazlayan, iki kelimeyi bir araya getiremeyen sidiklileri izleyin daha cool onlar.
-
https://www.youtube.com/watch?v=Qe85...nnel=CaddeTeam
"Yapmayin cocuklar,boyle surus olmaz,bu yanlis.arabanin hakkini mi veriyosun ?(burda guluyorum) ama olmaz ki trafigi tehlikeye atiyosun..bak carpiyodun taksiye arkadasin da soyluyor nerdeyse capiyodun diye(burda da gulumsuyorum)
Ailenizi dusunun,cocuklar yapmayin bunu bir daha,lutfen."
Nasil arkadaslar ? Yukardaki video ya boyle yorum yaptim.
-
Amma uzattın ya delikanlı..
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
hay ağzına sağlık abim
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)