Googleden baktım bulamadım benzinin fiyatını 25 lira dersen diğer maliyetleri de katarsak aşağı yukarı ne olur 125 cc motor için oto vites
Googleden baktım bulamadım benzinin fiyatını 25 lira dersen diğer maliyetleri de katarsak aşağı yukarı ne olur 125 cc motor için oto vites
Her üye her konuda başlık açabilir.
Hiç bir üyenin diğer üyeye sen başlık açma veya şu konuda başlık açama deme hakkı yok.
Tabi forum kuralları dahilinde herkes serbest.
Makbul olanı da açılan konuların en azından incir çekirdeğini doldurması.
Anlayan anladı.
http://www.belgeler.org/howto/smart-questions.html
Burada bu tür mevzular hakkında çook önceden yazılmış bir yazının Türkçeye çevrilmişi var. Sizin de öncelikle bunu okumaya ihtiyacınız var. Upuzun yazı okumam diyorsanız da sizin bileceğiniz iş.
Çalıştığın firmaya göre değişir o fiyat. Trendyol go kuryesiyim ben paket başı 9,5₺ ve gittiğin her km için de 1.8₺ ücret alıyorsun. Gün sonunda paket promosyon ücretleri var 18 pakette 95₺ , 21 pakette 120₺ gibi artarak devam ediyor. 40 paket attığını varsayarsak bu alacağın ücret yaklaşık 850₺ ediyor ve 40 paket için de 150km yol yapıyosun ortalama. Bu da km için 5.5₺ demek. Bundan önce Yemeksepetinde çalışıyordum orda ise 40 pakete 900-920 lira gibi ücret alıyordum yapılan km yine 150 civarı. Orda da 6 liraya denk geliyor km ücreti. Bu iki firmada bu şekilde diğerleri hakkında bilgim yok
Şükrü çelik ben bağımsız boş vakitlerde çalışmak istiyorum sırtımdan kimse para kazansın istemiyorum
Serbest kurye biri arayacak şunu al şuraya bırak şirketlerden bağımsız korsan mı oluyor
Yok korsan olmuyor ama çevre edinmen biraz uzun sürer. Bu şekilde evrak işlerini koşturabileceğin bbk adlı bir uygulama var. Kullanıcılar ürününü ve nerden nereye gideceğini yazıyor. Uygulama da yapacağın km üzerinden bir fiyat belirliyor ama şirket yine kendine komisyon alıyor. Tam adı Bana Bi Kurye. Senin dediğin şekilde birinci elden alıp kimseye komisyon vermeden para kazanman için çevre yapman gerek o da uzun zaman alır.
Az çok yolda giderken birisine laf mı atayım dedim açılan konuyu beğenmeye bilirsin o troll ne anlamını bile bilmem siz motorum arızalandı ya da hangi motoru alayım ondan başka soru sorulmasını istemiyor musunuz niye sitenin eskisi gibi canlı olmadığını anlıyorum bir şey yazıyorsun ordan laf atıyorlar yaf ülkeyi mi bölelim dedik bu ne patlama
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
Birilerinin senin sırtından geçinmesi seni rahatsız etmiyorsa buyur birileri sırtına binsin seni sömürsün
[/COLOR]Birilerinin senin sırtından geçinmesi seni rahatsız etmiyorsa buyur birileri sırtına binsin seni sömürsün[/QUOTE]
Sırta binme konusundan Az Çok'a katılıyorum. Bir işletmede çalışıp o işletmeye yarar sağlayıp karşılığında ücret alırsın ama bu süreçte işletme tabi ki de kendisi de para kazanmak zorunda. Senin o işletmeye kazandırdığın bütün geliri işletme sana verirse devamlılığını sürdüremez.
Motoru sattığım kişi Trendyol kuryesi imiş. Bana dediğine göre 50 parçada 1.000 lira, 70 olursa 2.000 lira alıyoruz dedi. Ne kadar doğru bilmem. Sallamış da olabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)