Abilerim hepinize iyi akşamlar. 22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Okulumun olduğu günler hava da uygunsa motosikletimle gidiyorum. Okul Kadıköy'de Marmara üniversitesi ben ise Küçükçekmecede ikamet ediyorum. Gittiğim yol yaklaşık 40km. Her gidişimde motoru çalıştırırken oğlum Şükrü bu sefer hızını düşük tutacaksın diyip kendime söz veriyorum ama yola çıktığım zaman öyle olmuyor. Motosiklet Benelli TNT 250 hoş bir sesi ve devir arttıkça o çıkan ses nefsimi gıdıklıyor. 80-90 gitmem gereken e5 te 120-150 arası gidiyorum yolun durumuna göre. Kendimi frenliyorum bazen ama yanımdan geçen hızlı bir motor veya araba olunca tekrar gazı açıp peşine takılıyorum. Bugün mesela köprü üzerinde iki tane Xadv bir tane Gs ve ben peş peşe gidiyoruz ama yok illa serserilik yapıp onları geçme hissi geliyor. Bu huyumu nasıl yenebilirim çünkü biliyorum ki yolun sonu hayır değil. Ve ayrıca motosikletime de zarar veriyorum sürekli yüksek devirlerde kullanıyorum. Siz tecrübeli abilerimden yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler.