Tekerine taş değmesin. Keyifle kullanın inşallah.
Tekerine taş değmesin. Keyifle kullanın inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanı dilerim.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Hayırlı olsun, 1 kere test etme şansını buldum (50 metre kadar :D ) , ns200 kullanıcısı olarak dominarın 2 üst kalite oldugu herşeyiyle anlaşılıyor.
Güzel motor.
Ncanpolat
Hachiko
Tomass
Tommygun
Onixsys
Hasmet
Bursaliali
Mallaca
Guven61
Kdiner
Arndiol
Güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkür ederim 🙏
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız, belasız binmek nasip etsin inşallah.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
Hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız, çok yakışıklı bir motor almışsınız
İyi günlerde kullanın,tekeriniz düz bassın.
Hayırlı olsun biraderim , kazasız belasız uzun yollarda binesin gri siyah kombinasyonu da nefis görünüyor..
Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Güzel günlerde kullanmak nasip etsin.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler. Çevremde mutlu insan görünce ben de mutlu oluyorum.
Ama eski motorunuzu çok güzel harcamışsınız Ben motorumu satıp daha iyisini aldığımda bile içimde bir burukluk olurdu sanırım
Hayırlı olsun. Kazasız belasız...
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız ve cezasız sürüşler inşallah.
Facebook gruplarında genelde rodajdayken karşılaşılan stop etme problemi var. Bana da rodaj sürecinde bi kaç kere olmuştu. Rodajdan sonra geçiyor, en azından benim geçti. Sizde de olursa bilginiz olsun efenim. Bunun haricinde kronik ön disk yamulması var. O da başınıza gelirse direkt garantiden yenisini veriyorlar. Onu da es geçmeyin sakın. Herhangi bir sorunuz, yardımcı olacağım bir şey olursa yazmanız yeterli .
İyi sürüşler.
Dominar güzel seçimdir. 2017 de ilk gelen partiden bende almıştım, kafasındakı zırıltıyı kesemedim diye satmıştım. Şimdi tur paketli 400 gözüme çok hoş görünüyor. Netekim güzel günlerde kullan ins.
Hayırlı uğurlu olsun.
Çirkin ama tutumlu kadın her zaman daha iyidir
Hayırlı olsun. Çok iyi bir motor diyemeyeceğim. Eksi özellikleri var. Eksi özellikleri olmayan bir motor da yok zaten. Mevcut şartlar altında Türkiye'de fiyat-fayda açısından kendi sınıfında rakipsiz bence. Kazasız, belasız ve keyifli sürüşler dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)