Tracer 7 kompakt bir motor, 190 ve üstüne küçük kalıyor evet.
Her türlü mümkün
Eğer liste fiyatında bulabiliyorsan 07 al nasılsa sonra 2. El mt9 parasına satarsın :D
zevk meselesidir, ben öneride bulunacak durumda ve kıvamda değilim, ama yoldan geçtiği zaman hangisine bakarım? mt9 geçtiğinde bakarım, mt7 ilgimi çekmez, önümden pulsar 200ns geçmiş yada mt7 geçmiş benim için aynılar, yani ikiside değersiz, fakat mt9 geçerken işte makine bu diye bakarım...
tabi zevk meselesi, ses olacak abi, ses olmadan olmaaaaz. yani efekt olmayınca hissiyat olmuyor biliyonmu... motor ağır olacak, delip geçecek böyle. sonra efenim biraz da çok yakacak :( kahretsin ya, bugün işten gelirken abimle yakıt konuşuyorduk ve o sırada yanımızdan DS7 crossback jip geçti ve sonra audio a3 geçti... ikisi de hayvan gibi araçlar ve mazot yakıyorlar... birinin şehir içi yakıt tüketimi 4,4 litre ve diğeri ise şehir içi 4 litre yakıyor... benim suzuki 8 litre benzin yakıyor 190 kilosuyla. 2 tonluk araçtan çok yakıyor yahu.
teknoloji gelişmiş, dev gibi jipler şehir içi 4 litre yakıt yakmıyor yaa, çok ilginç.
ama o sattığı paraya mt9 alabilir mi işte o var
Mt 07’ de çok tatmin edici, güzel bir egzozlada hoş bir sesi var. Ama bence de etkileyici bir motor değil. Oldukça sıradan. 09’un ayrı bir aurası var
Kayak hocalığı yapıyorum kışın güzel bir motor bulursam alırım, yaza da onunla girerim demeye çalışıyorum. Yaza kadar pazarlıkta yapabiliriz varsa 09 kullanan arkadaşlar :D. 03 ‘ü verip üzerine 80.000 gayme varmı veren 😂
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)