Sanırım artık güzide ülkemizde "kör tuttuğunu öper" ekonomik modeline adım atmış bulunmaktayız.
Yahu fiyat algımız kayboldu. Bir şey soruyorum, 100 de deseler 1.000 de deseler hiç garibime gitmiyor.
Abi öylede bir mantığa uymuyor ki. Bu paraya GS750, Multi 950, 600RR filan alıyorsun. Bu ne lan :D
Ulan ilana baktıkça sinirlerim bozuluyor. Koltukçu olsan bu fiyatı yazmaman lazım. Yani 100k fazla yazmışsınız yanlışlıkla
Hiç anlamaman lazım bu işten. Böyle biri sana şu motoru bedava versin. Dostum bunu sat desin. Yine bu rakamı yazmassın.
https://www.youtube.com/shorts/TYaJZ9G_9ZI
Aklım hafsalam almıyor Tommy Abi Nasıllll. Nasılll ya....
Onu bilmiyordum o zaman getiren firma ile ilgili fiyatlandırma dediğim gibi benelliye çok uzağım hiç radarıma girmedi sadece gördüğüm düşük hacim modellleri malzeme olarak ciddi kaliteli gören anlar zaten bir modeli vardı yeni çıkarmış çift silindir çift egzantrik 8 valf falan arka amortisörü bile iyi bir markaydı unuttum şimdi markayı dedim bu markayla mı anlaşmışlar önde çift disk abs falan yani kalitesi 250cc ye oranla beni ciddi şaşırtmıştı..
TNT250 ( BN302 ) görüntüde güzel bi motosiklet. Ama gitmiyor. Ayrıca sınıfına göre ağır. Leoncino ve TRK502 güzel tuttu. Bizde olmasa da avrupa da köpek gibi satıyorlar.
Benelli' nin 250 de getirdiği hem çift silindir hem tek silindir model çok iyi değil. Parası kadar motorlar.
Bahsettiğiniz motorda dev gibi USD Fork' lar var. Sanki jölede gidiyor gibi. Fren de kütük gibi sert bir yeri yok. Ezdikçe eziyorsun kimse yok.
Uygun fiyata Leoncino veya TRK502 alınır bence hala. Ama yeni modeller ve temsilciden bir şey beklemeyin. Benim şahsi fikrim. Zaten aliexpress den
komple toplasınız bu motorları. Parça dert olmaz. Ama şu markanın ülkede böyle paspal yönetilmesi benim canımı sıkıyor.
Yedek parçasını spot piyasada bulamayacagım motora asla para vermem. Hele ki 2. el piyasası olmayan motora asla vermem. Bu yüzden ki sadece 2 markanın modeline bakıyorum genelde. Onlar da Honda ve Yamaha sadece
Zaten iş oraya döndü. Honda ve Yamaha bu işin apple oldu. Bugünün Türkiyesin de millet suzuki ve kawasaki alarak bile riske girmek istemiyor.
Gayet normal neticede motorda bir yatırım kimse parasını zarar edeceği nir yatırıma yatırmak istemez her şey ateş pahası zarar eden büyük eder ..
Kesinlikle öyle. kaporta karenaj umrumda değil kendim bile bire bir aynısını cıkarırım ugrasırsam ama motor blogu ve yürüyen aksam önemli. Dio desen bakkalda bile parcası var. CB250 desen cbr 250 deki blogun ya aynısı ya küçük dokunuslarla iyilestirilmiş hali, nt1100 desen africa twin motoru.
Mümkün mertebe piyasa motoru almaya çalısırım. Motorun serviste yedek parça beklemesi beni üzer. Kaldı ki sahibi oldugum 3 motor içerisinde de tek parça sıkıntısı yaşamayacağım motor dio. Elimi sallasam dioya çarpacak.
Bu motoru getiren firmanın bu modeli satıp para kazanmak gibi bir gayesi olduğunu düşünmüyorum. Çünkü yeni mezun ve pazarlama alanında çalışmaya yeni başlamış genç bir çalışan bile ufak bir pazar araştırması ile rakiplerine bakarak bu modelin bu paraya satılamayacağını çok net şekilde görür.
Ha babamın markası değil, satılmaması zerre umurumda olmaz ama bu kafalar yüzden piyasada japonların tekelleşmesi kaçınılmaz olacak, gözüken o. Sonra neden peynir ekmek gibi mt-07 satılıyor düşünüp dursun bu markalar.
Yahu motoru gerekirse düşük kar marjıyla sat, zaten zamanla servisteki bakımdan, yedek parçadan çok daha fazlasını kazanacaksın, ne gerek var ilk satışta böyle absürt fiyatlar belirleyip pazar payını sıfıra indirgemeye?
Yok arkadaş, bu markaları anlamak mümkün değil...
Motosiklet yatırım değildir. (Araba da değildir, 2. el ev de değildir - az kaldı, bu millet yatırımın ne olduğun / olmadığını illâ ki anlayacak... Bazen birşeyleri öğrenmek için burnunun sürtülmesi gerekir ya? Bu da öyle bir şey...)
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------
Aslında son gümrük vergileriyle Avrupa markalarının güzel bir rekabet ve pazar payı artırma şansı var; nispî olarak %20 ucuz olarak başlıyorlar (uzakdoğu gümrük vergisi).
Sıkıntı şurada, Avrupa markalarında bizim bütçelere göre motor az
Eleştirinizde tamamen haklısınız. Görsellik konusundaki eleştirilere de katılıyorum. Bence de çirkin. Radyatörün koruma demiri gibi yandan dışarı fırlaması şartmıydı. Radyatör alt hortumunu gövdeye o kadar uzak çekmeleri şartmıydı. Utanmasalar kaldırımın altından çekeceklermiş boruyu
Sonuç olarak fiyat mantıksız. Estetik kusurları da var. Beğenen alır kullanır.
Bayilerde motor yok bu saçma sapan fiyatlara alıştım artık o yüzden yorum yapmıcam,
Herif Manyak Yüzünden Belli,
aboww fiyatlara koşş annem
bu paralara ne motosikletler var çin malı motosiklete bu paraları kimse vermez umarım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)