Seyir Halinde Motor Bloğu Parçlanan Çinli Scooter (Video)
Reklamlar
-
Bu tip bir motosiklette önemli olan sınırlı bütçeyi doğru yere harcamak olmalı diye düşünüyorum. "Benim için motosikletin gücü, yol tutuşu, sürüş kalitesi, verimi değil görüntüsü önemlidir" tarzına hitap eden bir ürün olmuş.
Reklamlar
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Bu tip bir motosiklette önemli olan sınırlı bütçeyi doğru yere harcamak olmalı diye düşünüyorum. "Benim için motosikletin gücü, yol tutuşu, sürüş kalitesi, verimi değil görüntüsü önemlidir" tarzına hitap eden bir ürün olmuş.
Hasmet, Amerikadada bu tür ucuz motosikletlerden satılıyormu?
Adamlar üstüne etiket basıp marka oluşturuyorlarmı.
Fiyatları ne mertebede?
-
ufoz adlı üyeden alıntı
Hasmet, Amerikadada bu tür ucuz motosikletlerden satılıyormu?
Adamlar üstüne etiket basıp marka oluşturuyorlarmı.
Fiyatları ne mertebede?
Piyasada satilan motosiklet yok. Scooter var, ama cok kucuk plaka istemeyen tipten. Onlar bisiklet olarak geciyor, arac degil.
Ama Amazon'da ucuz Cin mali motosikletler var tek tuk. Bunun gibi mesela:
https://www.amazon.com/X-Pro-Injection-Motorcycle-Street-Assembled/dp/B09HMH5PJZ
Uygun fiyata kaliteli ikinci el motosikletler varken satmasi zor tabii ki, mesela:
https://www.cycletrader.com/listing/2002-Honda-VTX1800S-5022999555
-
Piyasada satilan motosiklet yok. Scooter var, ama cok kucuk plaka istemeyen tipten. Onlar bisiklet olarak geciyor, arac degil.
Ama Amazon'da ucuz Cin mali motosikletler var tek tuk. Bunun gibi mesela:
https://www.amazon.com/X-Pro-Injection-Motorcycle-Street-Assembled/dp/B09HMH5PJZ
Uygun fiyata kaliteli ikinci el motosikletler varken satmasi zor tabii ki, mesela:
https://www.cycletrader.com/listing/2002-Honda-VTX1800S-5022999555
Atmış olduğunuz 250cc Kawasaki görünümlü motosiklet sizin orada bisiklet olarak mı geçiyor? Şahsen yaşadığımız sisteme karşı çok garip geldi, bir yanda 250cc motosiklete (size göre bisiklet sannedersem ) plaka, ruhsat ve ehliyet isteyen sisteme karşı sadece sahiplik olması yetmesi çok garip geliyor.
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Atmış olduğunuz 250cc Kawasaki görünümlü motosiklet sizin orada bisiklet olarak mı geçiyor? Şahsen yaşadığımız sisteme karşı çok garip geldi, bir yanda 250cc motosiklete (size göre bisiklet sannedersem
) plaka, ruhsat ve ehliyet isteyen sisteme karşı sadece sahiplik olması yetmesi çok garip geliyor.
Yok, bu bildiğiniz araç. Ancak bayiden satılmıyor. Trafikte kullanmadan önce gidip kaydını yaptırmak gerekiyor bir şekilde. Bayi dışında sıfır araç almadığım için nasıl yapılır bilmiyorum.
Ruhsatsız kullanılan, motorlu bisiklet olarak geçen, 50cc civarı scooter'lar galiba. Bunları satan bir bisiklet bayisi gördüm bir kez.
Ama motosiklet bayisinde bilindik markalar dışında satılan motosiklet görmedim hiç.
-
Yok, bu bildiğiniz araç. Ancak bayiden satılmıyor. Trafikte kullanmadan önce gidip kaydını yaptırmak gerekiyor bir şekilde. Bayi dışında sıfır araç almadığım için nasıl yapılır bilmiyorum.
Ruhsatsız kullanılan, motorlu bisiklet olarak geçen, 50cc civarı scooter'lar galiba. Bunları satan bir bisiklet bayisi gördüm bir kez.
Ama motosiklet bayisinde bilindik markalar dışında satılan motosiklet görmedim hiç.
Merak ettiğim birşey daha var.
Diyelim senin motoru orada aldım.
Öylece alıp gidiyormuyum?
Filmelere bakarsak parayı ödeyip öylece alıp gidiyorsun.
Gerçekte nasıl oluyor?
Bizdeki gibi gidip ruhsatı değiştirmek falanmı yapılıyor, yoksa bir kuruma ben aldım deyip vergi falanmı yatıyor?
-
ufoz adlı üyeden alıntı
Merak ettiğim birşey daha var.
Diyelim senin motoru orada aldım.
Öylece alıp gidiyormuyum?
Filmelere bakarsak parayı ödeyip öylece alıp gidiyorsun.
Gerçekte nasıl oluyor?
Bizdeki gibi gidip ruhsatı değiştirmek falanmı yapılıyor, yoksa bir kuruma ben aldım deyip vergi falanmı yatıyor?
Eyaletten eyalete farklilik gosteriyor olabilir. Burada:
Sifir:
Bayiden alip gidiyorsunuz. Aracta gecici plaka ve ruhsat oluyor. Bayi sizin adiniza basvuruyu yapiyor. Belgelerin asillari postayla eve geliyor, plaka dahil.
Ikinci el:
Her aracin tapusu olur. Her tapunun altinda satis bolumu olur. Satan ve alan orayi doldurup imzalar. Bitti gitti. Sonrasinda alan gidip bu belgeyle yeni tapu, ruhsat ve plaka basvurusunda bulunur (ayni yerde hepsi, DMV.)
-
Eyaletten eyalete farklilik gosteriyor olabilir. Burada:
Sifir:
Bayiden alip gidiyorsunuz. Aracta gecici plaka ve ruhsat oluyor. Bayi sizin adiniza basvuruyu yapiyor. Belgelerin asillari postayla eve geliyor, plaka dahil.
Ikinci el:
Her aracin tapusu olur. Her tapunun altinda satis bolumu olur. Satan ve alan orayi doldurup imzalar. Bitti gitti. Sonrasinda alan gidip bu belgeyle yeni tapu, ruhsat ve plaka basvurusunda bulunur (ayni yerde hepsi, DMV.)
ABD'nin bu konularda az burokrasisine hayret ediyorum. Güzel uygulama, bireyleri uğraştırmıyorlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler