Selamınaleyküm arkadaşlar elimde kanuni cg var karbiratör hava girişinden yağ basıp biraz dumanlı gezsek bi zararı olurmu
Selamınaleyküm arkadaşlar elimde kanuni cg var karbiratör hava girişinden yağ basıp biraz dumanlı gezsek bi zararı olurmu
kardeşim kusura bakma valla toplantı arasında bi kafam dağılsın diye foruma bakayım dedim ve dağıldı temizinden bi kahkaha patlattım :D yani tam olarak ne düşünerek böyle bir şey yapmak istedin merakımdan soruyorum :D
Zevk meselesi sen bildiyin bir zararı varmı sen ondan bahset (kurum yapar biliyorum)
hava girişinden yağ basmayı öğrendin zararını öğrenemedin :D bak sana tarif veriyorum duman garanti herkese yapmam bu iyiliği :D Not al
1. 1 lt mazot
2. yarım litre sentetik kırmızı olan 4t yağ
3. 3 su bardağı çiçek yağı
3ünü şişede karıştırıp depoya ekleyip üstüne benzin basıyorsun :D hadi bakalım görelim seni haberlere çıkmazsan forum ahalisi olarak seni kınarız :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------
Salih at kafalı adam dayanamayıp geri döndün değil mi ? Ne olur benim de, trolledim de yoksa bu sorular soruluyorsa eyvah :D
yarı yarıya mazot yağ karıştır. %2-5 propilen glikol koy bak sis bomabası gibi gezersin.
Bu arada düzeltme yapayım 4T yazmışım 2T olacak :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)