Exide ve yuasa aküyü kıyaslama yapabilecek var mı
Reklamlar
-
Exide'in iyi malları da vardır. Biraz model ve endüstriye bağlı. Mesela kritik datacenter / ATM UPS sistemlerinde yoğun kullanılan bir markadır. Motosiklet için almam herhalde; o klasmanda Türkiye sınırları dahilinde düzgün bir distribütor / temsilci varmış gibi durmuyor. Google'dan sağlıklı bir bilgi alamadım. Yuasa, Fullbat ve BS gel veya agm bir seçenek iyidir.
Reklamlar
-
motoloto adlı üyeden alıntı
Yaşlı ve acemi benim motorum bile yok hayallerde var maddi durumdan dolayı 1 saniye fazla kullanılacak bile olsa kardır
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
Yarın motor sahibi olursam şimdiden ne yapayım ne edeyim kendime yol çizeyim
Motosiklet işine aküden başlamanız iyi isabet. Naçizane tavsiyem akü işi bitince ampul konusuna geçin. Malum Bosch var, Phılıps var, Photon var, dandik Çinlisi, Malezyalısı var, var oğlu var. Bir saniye bile fazla yansa o da kardır.
Not: Şimdi biri siyasi gönderim yapıp olayı çarpıtmasın. Lütfen.
-
2017 model D400 kullanıyorum, Mart 2018'de trafiğe çıktı. Üzerinde Exide marka akü var. Yaklaşık 5 senedir hiç sökülmedi, şarj edilmedi, elektrik kaynaklı hiçbir sorun yaşamadım. Akünün yerini unuttum desem yeridir.
-
ezbere konuşmuşsun anlamadan dinlemeden pattt diyeeeeeee aklımda alacağım motor belli tekerleği belli tabii teker pert olunca şimdi de deme haaa tekersiz motosiklet mi olur diye beni harcamayın kardeşim beni motosiklet toplumuna kazandırın falan fıstık gelsin yanıma mıstık
-
motoloto adlı üyeden alıntı
Ramazan hocam sizin sistemin hazırı var mı tavsiye edeceğiniz şarj cihazı
Ben kendim yaptım hazırı varmı bilemem
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)