Motosiklet Ön Yargısı Nasıl Yıkılır?
Reklamlar
-
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
İki şey ile ilgili önyargıyı kıramazsın,
-Üstüne oturup sürmeyene motosikleti,
-Oltayı eline alıp balık yakalamayana balıkçılığı...
Olta şeytan icadı mıymış?
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
Reklamlar
-
-tehlikeli değil mi motosiklet kullanmak!
-hep böyle mi giyiniyorsunuz, zor olmuyor mu.
-bu ne olm yarım saat giyiniyorsun. seni izlerken yoruluyorum (bu sırada çantadan çıkarttığım botları giyip spor ayakkabıları çantaya koyuyorum ve pantolonun diz korumalarını takıyorum.)
-şeytan icadı bu çok tehlikeli
ve benzeri bir çok şeyler daha karşılaşıcaksın.
bunlara ciddi cevap verip zamanını boşa harcama. eğlenmene bak.
ben o şeytanın ellerinden öperim çok güzel bişey icat etmiş deyip geçiyorum.
-
sallami adlı üyeden alıntı
Olta şeytan icadı mıymış?
Şeytan icadı olması ile alakalı değil, insanlara, sabretmek, uğraşmak, emek vermek zor geliyor.
-
logaritma adlı üyeden alıntı
Valla arkadaş ben seni anlamıyorum önden bizi tanımadan aklın sıra siyasi göndermeler yapıyorsun sonra yanlış dediğin şeyi kendin onaylıyorsun..
“ Boynu ve özellikle yüzü dövmeli birinin ise çete üyesi damgası yemek için Harley kullanmasına gerek yoktur, evinden dışarı çıkması yeterli
”
Biz ne dedik “ kolunda boynunda dövmen varsa direk sana çeteci diye damgayı vururlar.” Burda senin dediğinden farklı bir şey varmı .. belli bir insan tiplemesi yaptım ben her kolu dövmeli. Altında harley olan adama çetecidir demedim … bunu herkes de anlamıştır ..
Yanlış anlaşılabilecek şekilde yazmışım. Amacım siyasi görüşünle ilgili çıkarım yapmak değildi logaritma, ki bilmiyorum da, önemli de değil bence.
Sadece sıklıkla rastlanan ama doğru olmayan "Amerika'da da şöyle böyle zaten" tür bir yorum olduğu için, geçerli olmadığını sarkastik olarak ifade etmek istemiştim.
Allah bilir Harley kullanan kolu dövmeli dişçi sayısı, Harley kullanan kolu dövmeli çete üyesinden fazladır. Malum, "Hells dentists" bayağı büyük bir grup
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Yanlış anlaşılabilecek şekilde yazmışım. Amacım siyasi görüşünle ilgili çıkarım yapmak değildi logaritma, ki bilmiyorum da, önemli de değil bence.
Sadece sıklıkla rastlanan ama doğru olmayan "Amerika'da da şöyle böyle zaten" tür bir yorum olduğu için, geçerli olmadığını sarkastik olarak ifade etmek istemiştim.
Allah bilir Harley kullanan kolu dövmeli dişçi sayısı, Harley kullanan kolu dövmeli çete üyesinden fazladır. Malum, "Hells dentists" bayağı büyük bir grup
Bu dişçi muhabbetini ben hep makara sandım. Gerçek miymiş?
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Bu dişçi muhabbetini ben hep makara sandım. Gerçek miymiş?
şaka yahu
ama Harley kullananlarin cogu durumu kalburustu isinde gucunde insanlar...
-
şaka yahu
Valla tufaya iyi düştüm.
-
şaka yahu
Benim zaman zaman iş yaptığım San Francisco'daki bir teknoloji firmasında harley kullanan, dövmeleri olan mühendisler var. Hepsi de gayet işinde gücünde normal insanlar.
-
Amerika'da Harley'e çöpçüler biniyormuş.
-
Evlerini yıkarsın ön yargılarını yıkamazsın
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)