3 LASTİĞİNDE FİYATLARI BİRBİRİNE ÇOK YAKIN HANGİSİNİ ALMALIYIM ?
Anlas Viento Sport - Pirelli Angel City - Michelin pilot street?
3 LASTİĞİNDE FİYATLARI BİRBİRİNE ÇOK YAKIN HANGİSİNİ ALMALIYIM ?
Anlas Viento Sport - Pirelli Angel City - Michelin pilot street?
Cevap hiç biri.
Michelin pilot street = 5/10
Pirelli Angel City = 6/10
Anlas Viento Sport = 4/10
Pirelli Diablo Rosso 2 alın.
Rosso 2 ler pahalı hocam ayrıyetten şehir içi binicisiyim virajcı değilim
Bunun virajla nasıl bir alakası var ki ? Yumuşak hamurlu olduğu için yıllarca böyle bir algı oluştu. Bu sadece viraj için değil bizim dandik ve kötü asfaltımız için de gerekli olan bir şey. 3 lastiğin hepsini deneyimlemiş biri olarak söylüyorum. Şehir içi kullanıyorsunuz diye sert hamurlu lastikler tercih etmeyin.
Mitas sport force+ 110 140 veya 110 150 öneririm.
Viento sport hakkında çok fazla olumsuz yorum gördüm. Düşük bütçede şahsen mitas tercih ederdim.
pilot street alma da ne alırsan al. 125'lik motorumda da pulsarda da kullandım. 125'liktekşi hali idare ederken ebat genişledikçe berbat hale geldi.
Pilot street e hiç bakma hele ki önümüz kış patlarsın. Viento sport da şu anki motorumda sıfır takılı olarak geldi bitse de mitas alsam diyorum. Pirelli yi kullanmadım ama pek de düzgün yorumlar görmedim, duymadım. Mitas sport force un tek kötü yanı 7-8 bin km ye kadar gerçekten çok güzel ama sonra performans bir anda, çok hızlı bir şekilde düşüyor. Mitas sport force evolution Türkiye ye geldiyse onu al, yoksa sport force plus.
3 lastik de memnun etmez.dusuk butce icin mitas sport force...
Yuksek butce icin diablo ross 3
R25 için üretilen Rosso2'ler Rosso2 değil. Bu halen nasıl bilinmiyor bilmiyorum.
Düşük bütçeli lastik işinin sonu Mitas. Nokta.
Sadece daha kısa ömürlü olacak, bunu bilmekte fayda var. Her spor lastik kısa ömürlüdür, bu daha da kısa.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)